LUNIN PLES IN POLETJE

PONUDBA MESECA - DRUŽINSKI ASTROLOŠKI POSVET

Še dva dneva nas ločita od prvega poletnega meseca, pravo poletje pa nastopi 21.06. na dan poletnega Solsticija.

Kaj nas čaka z astrološkega vidika v juniju?

  • 06. Merkur preseže senčno pot. Končno spremembe v komunikaciji, razmišljanju, končno steče…
  • 06. Venera prestopi v znamenje leva – odlično in zažari v vsej svoji veličini, enako tudi naši odnosi, zavedanje o sebi in upravljanje z denarjem. Previdno – ohranjajmo realnost.
  • 06. Pluton je na svoji retrogradni poti ponovno v znamenju kozoroga – ne najboljše, ponovno vračanje na staro, ponovno obujanje tistega, kar smo menili, da je že zaključeno. Previdno.
  • 06. Saturn se obrne v retrogradno gibanje – kjer koli ga imamo nas bo preverjal, mi pa se bomo srečevali z znanimi, a neosvojenimi lekcijami.
KARMIČNA ASTROLOGIJA VAM ODGOVORI NA VSA VPRAŠANJA.

 

LUNIN PLES, od torka do torka

Smo v tednu rastoče Lune, ki bo dosegla svojo polnost v nedeljo. Luna bo prehajala znamenja od tehtnice do kozoroga.

Torek, 30.05.2023, imeli bomo malce nemirno, a dinamično jutro, ko bomo verjeli, da smo lahko vsemu kos, previdno še posebej za tehtnice in leve. Od 10. ure dalje je pred nami odličen dan, uravnovešen dan, a najbolj za tehtnice in dvojčke. Ne oklevajmo.

Sreda, 31.05.2023, prijetnost včerajšnjega dne se povleče še v pozno sredino popoldne, nato pa se spopadeta Luna in Venera – preveč bo čustvene lakote in pretiravanj, predvsem za ženske, ki imajo poudarjena znamenja tehtnice in raka na zadnjih stopinjah.

Četrtek, 01.06.2023, takoj po polnoči Luna prestopi v škorpijona in se do jutra dinamično(beri naporno) poveže z vladarjem Plutonom in Jupitrom. Dopoldan bomo še čutili vpliv Jupitra v vseh oblikah pretiravanj, neprevidnosti in drznosti, še posebej škorpijoni in biki. Vse skupaj podkuri v zgodnjem popoldnevu še Mars – nepremišljenosti se dodajo še ljubosumje in negativna čustva – v ospredju bodo škorpijoni in levi. Malo pred 15. »nas sreča pamet«, po zaslugi Saturna, ponovno v ospredje stopita razum in umirjenost.

Petek, 02.06.2023, naporen dan pred nami je napovednik vikenda. Veliko stresa in nemira se nam lahko dogodi na različnih življenjskih področjih, še posebej previdni bodimo v prometu in z besedami. Težko bo za dogovore, usklajevanja, popoldan pa bomo deležni še dodatka v obliki stresa, nemira in nenadejanih sprememb. Naporna za vse, še posebej pa za škorpijone in bike, pa tudi leve in vodnarje.

Sobota, 03.06.2023, danes pobudo prevzameta Venera in Neptun, ko nam bosta z romantiko in ljubeznijo lepšala dan. Uživajmo. Tudi rastoča Luna nekaj doda, zjutraj Luna prestopi v optimističnega strelca in se poveže s Plutonom, kar nam okrepi intuicijo in notranjo moč – odlično za razreševanje in načrtovanje, še najbolj za strelce in vodnarje na prvih stopinjah znamenj. Sledi umirjen večer, veliko bo soočanja z realnostjo in priložnosti za zaključevanje, a najbolj bodo podprti strelci in levi.

Nedelja, 04.06.2023 je dan polne lune, ki se dovrši še pred 6. uro zjutraj. A bomo celoten dan še pod tem vtisom – stres in nemir se bo najbolj polotil dvojčkov in strelcev, če niso že včeraj razrešili težav. Merkur in Uran v konjunkciji bosta nizala uvide, razrešitve in prebliske, a najbolj znamenju bika tam okoli 20. stopinje.

Ponedeljek, 05.06.2023, upadajoča Luna naj bi prinesla malce miru, pa bo kaj od tega? Ne bo tako enostavno, krivca pa  Venera in Pluton v opoziciji – ljubosumje, zapravljivost, požrešnost in zavist bodo krojili današnji dan. Še posebej levom in vodnarjem. Pa toliko smo pričakovali od prestopa Venere v ognjenega leva. Najboljši del dneva za delo bo okoli 17. ure in zvečer po 21.uri.

AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES VSAK DRUGI TOREK V MESECU.