Lunin ples in sončeva znamenja

Lunin ples skozi teden in horoskop za Sončeva znamenja

Aktiven teden se nam obeta vse do petkovega jutra, do polne Lune v  devici. Prvi dnevi novega tedna bodo čustveno obarvani z Luno v raku, posvetimo se domu, svojim bližnjim, kasneje z Luno v levu do četrtkovega jutra, pa bodo zelo aktivni dnevi, polni nemira. V teh dneh začnimo vse kar smo si zadali v tem lunarnem mesecu, pa imamo lahko ob polni Luni bomo že prve rezultate. Malce miru nam prinese nedelja s celodnevnim vplivom Sonca in Neptuna, ter Venere in Merkurja. Prijetno, sproščeno in družabno nedeljo si privoščite.

OVEN –Sami sebi ste največji sovražnik, a se vse odvija tako skrito in prikrito, da še opazite ne. Prepričani v svoj prav vztrajate v zablodah, upoštevajte izkušnje lastne družine in se podajte na pot korenitih sprememb. Le tam vas čaka uspeh.

BIK – Uživate v trenutnem položaju, pa čeprav sta se z arhetipskim partnerjem v laseh, prebrano med vrsticami – libido vas pušča na cedilu. A imate srečo z razumevajočim partnerjem.

DVOJČKA – Se sprašujete kaj imajo vsi proti vam, vi pa se tako trudite za sožitje in sodelovanje. Pa nobenega odziva. Vsi so tako površni, brez občutka, a imate priložnost, da pogledate na stvari z drugega konca palice, tisto kar je neprestano očitajo vam, sedaj vi oponašate drugim.

RAK – Če pa v tem tednu ne boste uživali v ljubezni, ne boste nikdar. Lepo se vaša vladarica povezuje z največjim dobrotnikom Jupitrom in ostalimi akterji, vas pa navdajata romantika in hrepenenje. Od partnerja žal ne bo takšnega odziva,  hladen in distanciran, vas na trenutke poizkuša še zmanipulirati. A predajte se ljubezni v sebi – ljubezni do konjičkov, do vaših krvnih otrok in do kreativnega otroka v sebi.

LEV – Velike spremembe in transformacije se vam obetajo v prihajajočem tednu, a na srečo jih v svojem umaknjenem svetu ne boste občutili kot veliko breme. Osama in mir so vaši zavezniki v tem stanju, privoščite si ju v veliki meri.

DEVICA – Težko razumete, kaj se dogaja z vsemi okoli vas, kako so lahko tako zaslepljeni. Nobeno prepričevanje ne zaleže in ne bo. Najhujša nasprotovanja doživljate v družini, takoj so na barikadah, vi pa jim želite samo dobro. Ne prepričujte prepričane, to je samo izguba vaše energije, ki jo še kako potrebujete.

TEHTNICA – Čarobnost pa še kar traja, ljubezen se je vstopila na velika vrata, a prvi znanilci sprememb so že tu – nekontrolirana in na trenutke groba komunikacija vas opominja, da ne bo vedno tako. Tudi v poslu vam gre odlično, v tem tednu lahko pričakujete izboljšanje na finančnem delu.

ŠKORPIJON – Izkoristite svojo moč v prepričevanju drugih. Podelite svoja znanja in spoznanja, saj vam trenutno sledijo brezpogojno. Zares vam zaupajo, ker čutijo vašo iskrenost, saj o vaši sposobnosti manipulacije ni nobenih sledi. Le vam je ta način delovanja,  brez boja malce tuj, vse je preveč lahkotno in tako za vas brez vrednosti.

STRELEC – Toliko idej je v vas, dobra intuicija je vaša odlika, a hkrati velik nemir. Skrbi vas, a na srečo ali žalost vam je ta občutek običajno tuj, zato je še toliko težje. Ko bi imeli vsaj nekoga, ki bi vam pomagal, a ga ni. Vi pa sami in osamljeni, na trenutke preplašeni in brez samozavesti.

KOZOROG – Še sami ne veste kaj se vam dogaja, kot bi vam misli in besede ušle iz pod nadzora. Pa kašne ideje, eno samo sanjarjenje, a za čuda vam je prijetno. Učite se prepuščanja in lenarjenja v tem tednu in morda pridete do zanimive ugotovitve, da je lenoba zelo kreativno stanje. Za vas vtem tednu zagotovo.

VODNAR  – Malce več miru bo v tem tednu, kot da so se vsi nekako oddaljili od vas in čas izkoristite za načrtovanje in delovanje, učinek bo dolgotrajen. Ne razmišljajte preveč o lastni ceni in o osebnih financah, to je pod vašim nivojem. Predajte se delu in zagotovo uspete.

RIBI – Pravljica še kar traja, svet še vedno vrti v vaših ritmih, vi pa samo uživajte in si privoščite življenje z veliko žlico. Le toliko se imejte na povodcu, da kasnejši stik z resničnostjo ne bo preveč boleč. Ljubezen vstopa na velika vrata, a le katera bo prava in dovolj dobra. Bodite pozorni in berite med vrsticami, ni vse zlato kar se sveti.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?