LUNIN PLES – od 11.09. do 17.09.2023

NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI - AKCIJA DO KONCA MESECA - TEČAJ OSNOV ASTROLOGIJE ŠE PO STARI CENI

ASTROLOŠKI PREGLED IN LUNIN PLES od 11.09.2023 do 1.09.2023

Energija se počasi umirja, Luna je v zaključni fazi upadanja, mi pa v pričakovanju mlade Lune in novih začetkov. Počasi se otresamo retrogradnosti, čakamo še na Merkurjev obrat, ki bo v soboto, nato pa akcija na polno.

Pomembni dogodki tokratnega tedna se bodo skoncentrirali na vikend:

15.09.2023 – mlada luna v znamenju device in 16.09.2023 – obrat Merkurja v direktno gibanje in harmonična povezava Sonca z Uranom, močna sila, ki nas bo silila v spremembe.

Ponedeljek, 11.09.2023 – odličen dan je pred nami, dinamično popoldne in  prijeten večer. Najbolje za ognjena in zračna znamenja – leve, strelce, ovne ter tehtnice in dvojčke.

Torek, 12.09.2023 – Stresen dan vse do 17. ure. Previdno v prometu in komunikaciji, naporno za bike in leve.

Sreda, 13.09.2023 – Luna danes zjutraj prestopi v delovno in analitično devico – končno se bomo zganili in podali v akcijo, a ne za dolgo – popoldan Luni nasprotuje Saturn, nam pa se nizajo blokade, ovire, pomanjkanje energije in strahovi neznanega izvora. Najbolj bodo občutile tokratne energije znamenje device in rib.

Četrtek, 14.09.2023 – Upadajoča Luna v devici se navsezgodaj poveže z vladarjem Merkurjem, ki je še vedno retrograden, a se že pripravlja za sobotni obrat. Ugoden aspekt, ki bo deloval v zgodnjem jutru in dopoldnevu – ugodno za zaključevanje dogovorov, nakupov, povezovanje  – a le vsega že začetega, ničesar novega – počakamo vsaj do sobote, še bolje kakšen dan več. Sledi prijetno popoldne in večer, vsega kar se bomo lotili, nam bo šlo dobro od rok, še najbolj v domeni znamenja device in bika – konkretno delo, urejanje doma, vrtnarjenje, realne in vsakdanje stvari.

Petek, 15.09.2023 – Težko pričakovana mlada luna se dovrši že v zgodnjem jutru in se takoj poveže z Uranom, kar nas še dodatno potiska v spremembe in novosti. Načrtujmo, preigravajmo scenarije, a z akcijo počakajmo vsaj do sobote. Popoldan nam elan upade, postanemo negotovi, zmedeni, ne vemo kako bi se lotili, odložimo in si vzemimo čas za sebe, za počitek, sprostitev in regeneracijo. Vsak ve za sebe, kaj je najbolj učinkovito.

Sobota, 16.09.2023 – Dočakali smo obrat Merkurja in se končno otresli poletne zazrtosti v preteklost, ujetosti v iste zanke in pomanjkanja energije. Danes nam bo v pomoč tudi povezava Sonca in Urana ter Lune in Marsa. Največjo podporo bodo imela znamenja device, tehtnice in bika.

Nedelja, 17.09.2023 – odličen začetek dneva nam pričarata v zgodnjem jutru Venera in Luna, njun vpliv pa vnašal veselje skozi celoten dan. Odlično za urejanje odnosov vseh vrst, ki sta jih skozi poletje načenjala retrogradna Venera in Merkur. A najbolje za tehtnice in  leve, le če ohranjajo realnost in zdravo kmečko pamet.

Naredite si prijeten, pozdrav, Mojca

KONČNO PRESEZITE PONAVLJAJOČE VZORCE.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.