LUNIN PLES – OD 18.09. DO 23.09.2023

ne zamudite - astrološko izobraževanje še po stari ceni.

ASTROLOŠKI PREGLED IN LUNIN PLES od 18.09.2023 do 1.09.2023 do 25.09.2023

Teden začenjamo strastno in predano z rastočo Luno v škorpijonu. Včeraj smo se otresli Merkurjeve retrogradnosti in zadeve bodo počasi, a zanesljivo začele delovati z drugimi, direktnimi energijami. Tako imamo v tem trenutku vse osebne planete v direktnem gibanju, ostali pa so retrogradni.

Kaj to pomeni? Delovanje na osebnem nivoju bo bolj osredotočeno v sedanjost in prihodnost, a okoliščine nas bodo še vedno soočale s preteklostjo, preteklimi vzorci in situacijami.

V tem tednu bo Luna prehajala znamenja od škorpijona do kozoroga, rastla v svoji veličini ter v petek sestavila prvi krajec.

Končno malce več energije, želje in potrebe po novem. Lahko nadoknadimo poletne zaostanke, vse do polne lune 29.09.2023.

Pomembnejša astrološko astronomska dogajanja v tem tednu:

  • 09.2023 – Venera in Uran začenjata sestavljati kvadrat, ki bo trajal vse do polne Lune, mi pa bomo imeli priložnosti za urejanje odnosov, zavedanja o sebi in lastni ceni ter naši poziciji znotraj povezav s preostalimi.
  • 09.2023 – ekvinokcij, jesensko enakonočje, ko Sonce prestopi v znamenje tehtnice in začenja se jesen. Čas je primeren za razmislek, kaj nam je še načrtovati ali postoriti do konca leta.

Ponedeljek, 18.09.2023, zjutraj prestopi Luna v znamenje škorpijona, tako postanemo bolj odločni in fokusirani. Danes bo odličen dan za razčiščevanje, dolgoročno načrtovanje in dogovarjanje. Izkoristimo dan, dolgo smo čakali, jutri bo povsem drugače. Najbolje bo danes za škorpijone, device in ribe.

Torek, 19.09.2023, tako kot sem napovedovala, zmedeno že zjutraj, kot bi nam nekdo spodnesel noge, nič bolje popoldan in zvečer. Namig – ohranjajmo stik z realnostjo, danes se ne odločajmo in ne udejanjajmo, saj smo stopili v prevelike, škornje, še najbolj pa škorpijoni, biki, tehtnice in levi.

Sreda, 20.09.2023, do poznega popoldneva bomo še imeli Luno v znamenju škorpijona, ki bo zelo aktivna. Zjutraj se nam povrne intuicija in notranja moč ter *osredotočenost, tako bomo lahko korigirali včerajšnje zablode. Najuspešnejši bodo škorpijoni, biki, device in kozorogi. Popoldan Luna prestopi v optimističnega strelca, a da ne bomo spet blodili v labirintu nerealnih pričakovanj, Luni pristriže krila Saturn. Postanemo realni, zadržani, lahko tudi preplašeni – kar ni vedno slabo. Izpostavljeni bodo strelci.

Četrtek,21.09.2023 optimistične energije dneva spodbuja in podpira aspekt med Soncem in Plutonom, tako bomo imeli dovolj energije skozi celoten dan, a največ device in kozorogi. Od poznega dopoldneva dalje pa naj bodo strelci in device previdnejši – lahko se pojavi nemir, stres, izguba koncentracije in fokusa. Pozorno v prometu.

Petek, 22.09.2023,v zgodnjem jutru se harmonično povežeta Venera in Luna – sproščene, prijetne energije se prenesejo še v dopoldne, najbolj šarmantne in prijetne bodo strelke in levinje. Sledi zmedeno popoldne in večer, umirimo se in počakajmo na boljše trenutke, celotno delovanje podkrepijo energije prvega krajca, ki se dovrši po 21. uri.

Sobota, 23.09.2023, prvi jesenski dan, sonce prestopi v znamenje tehtnice že zjutraj. Poletje se je poslovilo in z njim tudi moč Sonca, ki bo danes prečkalo ekvator. Jesen je čas novih ali ponovnih začetkov, osebne revizije leta in dela na sebi. Večerna harmonična povezava Lune v kozorogu in Merkurja nas bo pri tem spodbujala in podpirala. Najbolje bo šlo od rok kozorogom in devicam, ki so že tako so najboljši v načrtovanju in materializaciji.

Nedelja, 24.09.2023, Rastoča Luna v kozorogu v zgodnjem jutri sestavi aspekta z Jupitrom in Marsom. Tako se bomo prebudili v nemirno jutro – previdno za kardinalna znamenja, ki jim že tako primanjkuje empatije. Stopite korak nazaj – ovni, kozorogi, tehtnice in raki.

Naredite si čudovit teden po lastni meri. Moj zapis naj vam bo zgolj namig, da se ne izčrpavamo v dnevih, ko nam ne gre, ko nas ne podpira Univerzum in da damo vse od sebe, ko so nam okoliščine naklonjene in ne zapravljamo priložnosti.

Velik pozdrav, Mojca

KAKO VAM KAŽE DO KONCA LETA IN V POMLADI? VSE IZVESTE TUKAJ.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.