LUNIN PLES, od torka do torka, 07.03.2023

NAROČILO NA ASTROLOŠKI POSVET

GLAVNI ASTROLOŠKI POUDARKI TEDNA

Pred nami je teden upadajoče Lune in priložnosti, da udejanjimo vse, kar smo načrtovali v preteklih dveh tednih.

Upadajoča Luna bo prehajala od device, preko tehtnice in škorpijona, do ognjenega strelca. Navedena znamenja bodo izpostavljena v tem tednu. Kako? To nam natančno opiše Lunin ples – tedenska astrološka napoved in opis energij v nas in okoli nas.

Danes ob 14.34 Saturn prestopi v znamenje rib, kjer ostaja 14.02.2026. Vršil revizijo in preverjal, do kje nam je uspelo osvojiti lekcije in kje še ostaja karmični izziv.

Znamenje rib je zadnje znamenje zodiaka in tako tokratna pot Saturna preko rib tudi velika revizija, povzetek 28,5 letni cikel.

Izpostavljena bodo življenjska področja v osebnem horoskopu, ki jim vlada znamenje rib, pa tudi področja, ki jih obvladuje Saturn – znamenje kozoroga in vodnarja. A pristop bo tokrat povsem drugačen, kot smo bili vajeni v preteklosti. Kako združiti energije rib in Saturna – težko, a rešitve obstajajo.

Izpostavljena bodo področja umetnosti, vizualnih komunikacij, psihologije, mode, farmacije, duhovnosti, poudarek bo na vizionarstvu in kreativnosti. Trdim, da bo dobra prevetrilo sceno duhovnosti, ji na novo postavilo zdrave in trdne temelje, predvsem pa dodalo uporabnost.

Srečno Saturnu in nam, da harmonično usmerimo energije rib, energije vode, najmočnejše energije našega planeta. Voda ne priznava meja, omejitev, voda gre svojo pot – po starem ali novem, vedno gre samo naprej.

LUNIN PLES, od torka do torka

Torek, 07.03.2023, dopoldanski nemir in stres je uvod v današnje dogajanje. Saturn prestopi v novo znamenje, še prej pa se dovrši opozicija med Soncem in Luno – polna luna, ko zemeljska, realna Luna kljubuje  in dopoveduje izgubljenemu Soncu v znamenju rib. Napetosti in stres predvsem za device in ribi, pa tudi ostala zemeljska in vodna znamenja.

Sreda, 08.03.2023, upadajoča Luna ostaja v devici do poznega popoldneva, na srečo jutranji nemir in zmedenost prespimo, bomo pa deležni močne podpore v popoldanskem času, ko se povežeta Luna in Pluton na zadnjih stopinjah dveh zemeljskih znamenj, device in kozoroga.

Četrtek, 09.03.2023, upadajoča Luna v tehtnici bo dane deležna le enega aspekta in še to v zgodnjem večeru – opozicijo z Jupitrom, nam pa to prinese lenoben večer, le ideje in vizije naj ostanejo v okviru realnega.

Petek, 10.03.2023, danes poskrbimo, da vse postorimo že dopoldan, nato sledi zaslužen počitek. Dopoldan nas bo marsikaj zamikalo, zapravljivost nas bo izzivala,  a se obvladujmo. Se vprašajmo – res vse to potrebujemo. Raje se posvetimo odnosom, še posebej dvojčki, levi, strelci in vodnarji.

Sobota, 11.03.2023, uro po polnoči Luna prestopi v strastnega škorpijona in se takoj poveže s Saturnom v novem znamenju rib, a bomo vse le bežno zaznali v snu.  Danes prevzamejo pobudo planetarni aspekti, prvo Venera in Mars, ki poskrbita za celodnevno prijetno vzdušje – to je aspekt ljubezni in čutnosti.  Kasneje se dovrši aspekt med Merkurjem in Uranom – aspekt, ki nam omogoča jasne misli, dobro komunikacijo in povezovanje, novosti in presenečenja skozi celoten dan.

Nedelja, 12.03.2023, upadajoča Luna v škorpijonu v povezavi z Uranom že v zgodnjem jutru poskrbi za nemir, presenečenja in stres. Najverjetneje bomo to povezavo prespali, a opazujte kakšno je občutje ob prebujanju. Nato sledi paleta harmoničnih aspektov Lune v škorpijonu in planetov v znamenju rib – prvo Merkur, nato Sonce in pozno zvečer še Neptun. Dobro nam bo šlo v komunikaciji, sporočanju in povezovanju, usklajen bo naš notranji in zunanji svet, še posebej če imamo osebne planete v vodnih znamenjih.

Ponedeljek, 13.03.2023, predno upadajoča Luna v škorpijonu zamenja znamenje, se poveže s svojim vladarjem Plutonom na zadnji stopinji znamenja – močne energije, velikokrat prenaporno, lahko je dodaten stres ali  spodbuda za začetek novega delovnega tedna. Kasneje Luna prestopi v znamenje strelca, prinese optimizem in pretiravanje, a jo kmalu postavi na realna tla Saturn, pa čeprav je v znamenju rib.

Želim vam prijeten teden, stopite iz cone udobja in se aktivirajte, če se še niste. Če potrebujete malo spodbude, pa vabljeni na astrološki posvet. Veselim se vsakega med vami, Mojca

KAJ BO LETOS ZA VAS POMEMBNO - ko veste, preenečenja odpadejo.
AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO, VSAK TOREK OB 7.15