LUNIN PLES, od torka do torka, 14.02.2023

NAROČILO NA ASTROLOŠKI POSVET

VALENTINOVO in naša Venera – vse je ena sama ljubezen.

OVEN –  Ljubezen oziroma čustva niso v njihovi domeni, pa čeprav je njihov vladar Mars glavni akter v ljubezenskih zgodbah, ko prinaša vanje strast, poželenje, seksualnost, našo animaličnost. Je aktivni igralec v ljubezni, ljubezen si vzame.

BIK –  Čustva, čutnost, lojalnost … z vsem tem se lahko pohvali bik, saj mu vlada Venera, ki je tudi naravno vladarica odnosov. Pasivna akterka v ljubezenskih zgodbah, počaka na ljubezen in izbere.

DVOJČKA – Igrivost, prijateljstvo in povezovanje ja, čustva pa ostajajo bolj plitva. Preveč neresnosti, lahko tudi na več koncev hkrati.

RAK –  Čustva in bližina so mu vse, tako tudi v ljubezni. Še najbolje, če ima partner kakšno lastnost staršev.

LEV –  Partner mora biti uspešen in prepoznaven, da si zasluži njegovo ljubezen. Marsikaj prenese in potrpi , samo da je blišč in sijaj ohranjen navzven.

DEVICA – Kaj pa je to ljubezen. Težko upravlja in izraža svoja čustva, a veliko lažje kaj naredi za nas ali namesto nas.

TEHTNICA  – Lepa ljubezenska zgodba, prijetno in spravljivo tudi v odnosih, a premalo strastno in čutno, za razliko od Venere v biku. Lepota ima prednost pred globino čustev.

ŠKORPIJON – Ljubezen in strast z veliko začetnico, najboljši ljubimci, najbolj strastne ljubezenske zgodbe, lahko tudi usodne. Najmočnejši Mars, največji seksapil. Zgodba o Hadu in lepi Perzefoni – zgodba nesmrtne ljubezni.

STRELEC – Čustva niso njihova odlika, imajo pa druge odlike – so zelo zaščitniški, lojalni in dobri podporniki. Dobro, če si poiščejo manj čustvenega partnerja, osebe, kjer prevladuje element zrak.

KOZOROG – Kaj pa so to čustva? Ljubezen jim pomeni varnost, lojalnost in trajnost. Ljubezen do grobo, ki izgubi  strast, če jo je sploh kdaj imela. Traja pa…

VODNAR – Prijateljstva in povezovanja z osebami enakega mišljenja da, a od čustev bežijo, jih ne zmorejo, oziroma jim jemljejo svobodo. Prijateljska ljubezen ali ljubezen med prijatelji.

RIBI –  Ena sama ljubezen in čustva, do vsega. Ni prave meje, ni pravih okvirjev, je pa veliko čustvenih nihanj. Preveliki ideali in pričakovanja, ter razočaranja.

LUNIN PLES od torka do torka,14.02. 2023

Torek,  14.02.2023, Valentinovo, dan zaljubljencev – prijeten dan, ko se bo optimistična luna v strelcu harmonično povezovala z Merkurjem in Jupitrom. Odlično predvsem za ognjena in zračna znamenja.

Sreda, 15.02.2023, nemirno, naporno zgodnje jutro in dan, ter zasanjan večer. A glavna akterja skozi dan sta Venera in Neptun v znamenju rib – celodnevni vpliv, ki budi nežna čustva in včasih prevelika pričakovanja. Ohranjajmo realnost.

Četrtek,  16.02.2023, dan streznitve in odličnih priložnosti, lahko tudi dolgoročnih. Sonce in Saturn se povežeta v konjunkciji, resnost vstopi v ospredje, svoje doda Luna v kozorogu. Odlično za vodnarje in kozoroge.

Petek, 17.02.2023,  nadaljuje se delovno razpoloženje in dopoldne nam lahko postreže z novostmi. Sledi prijeten večer, ki nam poleg sprostitve postreže tudi z razrešitvijo ali uvidom v težave, s katerimi smo se spopadali skozi teden. Odlično za kozoroge, bike in ribe…

Sobota, 18.02.2023, nekaj minut pred polnočjo, Sonce prestopi v zadnje znamenje zime – ribi, skozi dan se bo Luna harmonično povezovala s preostalimi planeti, celodnevni vpliv pa bosta prevzela Merkur in Jupiter. Odličen dan za načrtovanje, potovanja, kupovanja in druženja in zabavo, saj je vendar pustna sobota.

Nedelja, 19.02.2023, že z jutrom bo razposajenost in norčavost pustnega rajanja pozabljena, obeta se nam stresno jutro in dopoldne. Preveč bo idej, akcij in pobud, da bi jim bili kos. Vse skupaj malce nevtralizira celodnevni aspekt med Venero in Plutonom, krepi ljubezen in strasti – v grški mitologiji ta aspekt opisuje zgodba Perzefone in Hada.

Ponedeljek, 20.02.2023, prespali bomo nemir zgodnjega jutra, morda nas bodo preganjale moraste sanje, saj se Luna poveže s Saturnom. Težke energije, ki prinašajo strah in tesnobo. A na srečo se Luna in Sonce že malo po 8. uri zjutraj povežeta v mlaju, v znamenju rib in začenjata nov lunarni mesec, prinesete nove energije, ideje in želje. Vse skupaj bo zelo subtilno, umirjeno in zasanjano, vse v domeni znamenja rib. Prestop Venere v ovna.

Želim vam prijeten teden, stopite iz cone udobja in se aktivirajte, če se še niste. Če potrebujete malo spodbude, pa vabljeni na astrološki posvet. Veselim se vsakega med vami, Mojca

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?
AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO, VSAK TOREK OB 7.15