LUNIN PLES, od torka do torka,17.01.2023…

LUNIN PLES V ODAJI DOBRO JUTRO

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN ples, od torka do torka

Torek, 17.01.2023, upadajoča Luna v škorpijonu, najboljšo podporo bomo imeli v zgodnjem popoldnevu, med 13. in 15. uro, zjutraj in dopoldan bo preveč nejasnosti, kasneje strahu. Odlično za vodna in zemeljska znamenja, z izjemo bika. Sledi umirjen večer z optimistično Luno v strelcu.

Sreda, 18.01.2023, upadajoča Luna v strelcu in dan obrata Merkurja v direktno gibanje na 8. stopinji kozoroga. Merkur ostaja na senčni poti, ko je še malce zablokiran in upočasnjen, vse do prvega tedna februarja. Jutranja povezava Lune in Marsa bo prinesla nekaj nemira – previdno v prometu in v komunikaciji, še posebej za strelce, dvojčke, device in ribe. A na srečo, nam bosta dala Sonce in Pluton dovolj moči in vztrajnosti skozi celoten dan, da bomo zmoglo vse, a najmočnejši bodo kozorogi okoli 28. stopinje.

Četrtek, 19.01.2023, upadajoča Luna v strelcu, zvečer že v kozorogu. Zjutraj si ne obetajmo veliko storilnosti, preveč bo nejasnosti in zablod. Fokus se nam povrne po 11. uri, a le za kratek čas. Nato bo Luna bo v praznem teku, vse do 20. ure. V tem času zaključujemo, se pripravljamo na sobotno mlado luno.

Petek, 20.01.2023, upadajoča Luna kozorogu, dopoldan Sonce prestopi v znamenje vodnarja – sprememba energij, v ospredje stopijo potrebe po novitetah, zavedanje o stanju v družbi in skupen boj za višje cilje. V nadaljevanju dneva se Luna v kozorogu harmonično povezuje z Merkurjem – odlična komunikacija in zvečer z Uranom – nenadejane rešitve, spremembe, preskoki …

Sobota, 21.01.2023, upadajoča Luna v kozorogu in dan prve mlada lune v tem letu, ki se dovrši malo pred 22.00. Do takrat pa umirjeno dopoldne, v popoldnevu nas bodo preganjale črne misli, lahko občutimo nemoč ali nevidno silo, ki nas potiska v neželeno( še posebej kozorogi). Po prestopu Lune v vodnarja se povrne želja po druženju in povezovanju, mlada luna vse skupaj še podkrepi.

Nedelja, 22.01.2023, rastoča Luna v vodnarju je polna energije in dopoldan dobro podprta s strani Jupitra in Marsa – želeli si bomo druženja, izletov, povezovanja, še najbolj bodo aktivna zračna in ognjena znamenja – tehtnice, vodnarji, levi, strelci in ovni. Zvečer se rušijo dogovori, nizajo se spremembe – na udaru pa biki in vodnarji. Za ravnovesje, za pravo mero poskrbita Venera in Saturn v harmoniji – vodnarji stopijo v ospredje in povedejo ostale.

Ponedeljek, 23.01.2023, Luna v vodnarju se bo dopoldan povezovala s Saturnom in Venero, nam omogočala zbranost in uspešnost, ter dobro sodelovanje in povezovanje. Spet bodo najboljši pri tem vodnarji.

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?
ODDAJA DOBRO JUTRO, VSAK TOREK OB 7.15