LUNIN PLES, od torka do torka, 07.02.2023

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN PLES, od torka do torka

Torek, 07.02.2023, en sam nemir, en sam aspekt v celem dnevu, med Luno v devici in Marsom v dvojčkih. Obvladujmo se, previdno v prometu, še posebej device in dvojčki, pa tudi strelci in ribe. Še najbolje bo, da se posvetimo delu v službi in domačim opravilom.

Sreda, 08.02.2023, na praznični dan bomo prespali naporne in stresne aspekte, zagotovo pa bomo občutili celodnevni aspekt med Venero in Uranom – pustimo se presenetiti, bodimo romantični.

Četrtek, 09.02.2023, odličen dan, še posebej dopoldan, ne bo nam zmanjkalo vztrajnosti in natančnosti, saj se bo  Luna harmonično povezovala s Plutonom, zlasti zemeljska znamenja bodo pri tem uspešna – device, kozorogi in biki.

Petek, 10.02.2023, Luna v tehtnici bo težila k harmoniji in skladnosti, a bo imela bolj malo vpliva, saj bo prevladal celodnevni planetarni aspekt med Merkurjem in Plutonom – izredna podpora za kozoroge, pa tudi ostala zemeljska znamenja. Izjemna sposobnost poglobljenega razmišljanja in raziskovanja, če znamo upravljati s tako močnimi energijami.

Sobota, 11.02.2023, pred nami je prijetno sobotno dopoldne z Luno v tehtnici in izkoristimo ga, saj bosta popoldne in večer napornejša. Po prestopu Merkurja v vodnarja, sledi streznitev in priložnost za takojšnje udejanjanje novosti. Tehtnice in vodnarji, ne zapravite danosti.

Nedelja, 12.02.2023, naporna Luna v škorpijonu se bo skozi celoten dan spopadala z Uranom v biku, nas pa zasipala z nemirom, nepotrpežljivostjo in s spremembami. Na udaru bodo škorpijoni in biki.

Ponedeljek, 13.02.2023, ponedeljkovo jutro in dopoldne bosta prijetna, še posebej za ženske, ki imajo poudarjena znamenja – škorpijona, rib, raka in kozoroga. Sledi umirjeno popoldne, vse do večera, ko se sestavi zadnji krajec – poveča se napetost, nemir se stopnjuje, najtežavnejši bomo škorpijoni in biki, pa tudi vodnarji in levi – stalna znamenja. Pa čim prej spat, da se izognemo naslednjim težavam – strahu in tesnobi – aspektu med Luno in Saturnom. Na udaru bodo škorpijoni in vodnarji.

 

Želim vam prijeten teden, stopite iz cone udobja in se aktivirajte, če se še niste. Če potrebujete malo spodbude, pa vabljeni na astrološki posvet. Veselim se vsakega med vami, Mojca

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?
AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO, VSAK TOREK OB 7.15