LUNIN PLES, od torka do torka, 31.01.2023…

LUNIN PLES V ODAJI DOBRO JUTRO

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

GREMO NA POČITNICE

OVEN – Najbolj tekmovalno znamenje med vsemi znamenji zodiaka. Sploh ni pomembno kam in kod, pomembno je, da bo imel priložnosti za nove izzive, za tekmovalnost in primerjanja. Pa ni potrebno, da je vse v domeni športa, na vseh življenjskih področjih si želi tekmovalnosti.

BIK – Največji garač in uživač med znamenji, si po težkem delu privošči počitnice z veliko začetnico – izbrani hoteli, v lepi naravi, predvsem pa odlična kulinarika. Vsake počitnice so zanj tudi kulinarično popotovanje.

DVOJČKA – Igrivosti, druženja in povezovanja ne sme manjkati tudi na počitnicah. Zagotovo ne gre na osamljen otok, temveč v civilizacijo, kjer se veliko dogaja, kjer srečuje nove ljudi, spoznava nove kulture in nove načine povezovanj. Še najbolje bi bilo – vsak dan drugo mesto in nov hotel, z novimi ljudmi. Tako ali tako ima na vsakem koncu sveta znance.

RAK – Zagotovo pelje na počitnice celo družino, pa še mamo in očeta povabi. Destinacija je stalna, isti hotel, isti apartma z istim osebjem – ne mara presenečenj in sprememb, ljubi znano in poznano, saj mu to  daje občutek domačnosti.

LEV – Izbira med najbolj prestižnimi destinacijami, med najboljšimi lokacijami in nastanitvami, saj si želi biti car tudi na počitnicah. Raje preživi vikend v najboljšem hotelu, kot mesec dni v kempu.

DEVICA – Najskromnejša med vsemi znamenji, tudi na počitnicah ne pretirava. Poudarek je na zdravem okolju, neokrnjeni naravi in zdravi prehrani – saj njej počitnice služijo za revitalizacijo ali za pridobivanje novih znanj.

TEHTNICA – Najboljše znamenje za druženje na počitnicah, saj se zna prilagajati in vsem ustreči. Potrebuje le harmonijo in lepo okolje, da sama zažari v vsej lepoti.

ŠKORPIJON – Z njim pa ni najbolje hoditi na počitnice, saj si neprestano prizadeva, da je vse po njegovo. Zagotovo je zanj najprimernejše počitnikovanje ob vodi – jezeru. Na počitnicah se z lahkoto predaja avanturam in o njih molči.

STRELEC – Tujina je zanj najboljši izbor, saj se na tujem počuti kot doma. Zanimajo ga tuje kulture, narodi, načini življenja, če pa ima priložnost za izobraževanje, so počitnice popolne.

KOZOROG – Počitnice – kaj pa jeto? Zapravljanje denarja. Pa kam bi hodili, saj je doma še toliko za postoriti. Če pa že gre, si izbere skromne aranžmaje, raje gre v hribe, kot poležavat na morje. Zanj počitnic brez garanja ni – pohodništvo in spanje v hostlih, bi bila dobra izbira.

VODNAR – Zagotovo ne gre na kmetijo odprtih vrat, uživa v svetovnih prestolnicah in v druženju z različnimi, nepoznanimi ljudmi, ki jih povezuje enako prepričanje. Zagotovo bo prvi, ki bo realiziral počitnice na Luni.

RIBI – Zadnje znamenje zodiaka. Zanje so najboljše počitnice na najbolj oddaljenih krajih sveta, na najbolj osamljenih otokih, vedno v bližini morja, še bolje oceana. Zanimajo jih tudi duhovna in umetniška potovanja, a največje zadovoljstvo jih čaka na najbolj oddaljenem, najbolj osamljenem popotovanju – na popotovanje v globine lastne duše.


LUNIN PLES

Torek, 31.01.2023, Lunin tokratni tedenski ples začenjamo z rastočo Luno v dvojčkih. Danes bo odličen dan, jutranji nemir bomo prespali, a ostalo nam bo dovolj energije za celoten dan. Vse nam bo šlo dobro od rok, a še najbolje dvojčkom in vodnarjem.

Sreda, 01.02.2023, prvi dan novega meseca. Luna bo še do večera v dvojčkih, nam pa se obeta konfuzno jutro in dopoldne, nekaj streznitve sledi sredi dneva, potem pa Luna v prazno in mi z njo – ni čas za novosti, le staro zaključimo.

Četrtek, 02.02.2023, čustveno in nestabilno Luno v raku še dodatno obremenjuje Jupiter, mi pa bomo celo dopoldne občutljivi v slogu Calimera. Sledi prijetno popoldne, še posebej za ženske, tiste najbolj empatične in senzibilne, ki imajo planete v znamenju raka in rib.

Petek, 03.02.2023, Luna v raku bo vztrajala vse do sobotnega jutra in nam prinašala paleto čustev. Napovedujejo se težave v komunikaciji, na srečo smo stresni aspekt prespali. Večer bo umirjen, romantičen, po zaslugi Lune in Neptuna – kot nalašč za druženje ob penini ali filmski večer v dvoje, …

Sobota, 04.02.2023, pred nami je najbolj stresen dan tedna, napoved jutrišnje polne lune. Sonce in Uran tvorita kvadrat, veliko bo nemira, težav v prometu in težav s tehniko. Ne obupajte, počakajte na jutri. Zjutraj Luna prestopi v zahtevnega leva, a v svojem iskanju priznanja bo danes imel malo podpore.

Nedelja, 05.02.2023, stres se bo nadaljeval tudi danes, a tokrat bo zjutraj in dopoldan bolj osebno – več bo nemira, nebrzdanih strasti, ljubosumja in prepirov, po zaslugi Marsa, ki bo preizkušal Venero in Luno. Popoldan pa nič bolje, pred polno luno, se Luni zoperstavi še Uran, jo vznemiri z nepričakovanim, kot, da Luna nima že dovolj za opraviti s Soncem. Težaven dan, še  najbolj za leve, vodnarje in dvojčke.

Ponedeljek, 06.02.2023, še najbolje bo, da se prepustimo intuiciji, zaupajmo si in krepimo svoje talente, pa bomo lažje shajali skozi dan. Umirjeno dopoldne, a vihar je že na obzorju. Luna v levu je še vedno na preizkušnji, prizemljuje jo Saturn, krut in realen učitelj. Naporno za leve, odlično za kozoroge.

Želim vam prijeten teden, stopite iz cone udobja in se aktivirajte, če se še niste. Če potrebujete malo spodbude, pa vabljeni na astrološki posvet. Veselim se vsakega med vami, Mojca

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?
ODDAJA DOBRO JUTRO, VSAK TOREK OB 7.15