LUNIN PLES OD 13.12. do 19.12.2022

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN PLES

Torek, 13.12.2022, če se bomo v prvem delu dneva uspešno spopadali s stresom in vztrajali pri rutini, nam bo upadajoča Luna v levu šele pozno popoldne dala priložnosti, da se lahko izrazimo, da pokažemo vso svojo ustvarjalnost, še posebej levi in strelci.

Sreda, 14.12.2022, Luna dopoldan prestopi v delovno devico, v kateri vztraja vse do petkovega večera, a njen vpliv izniči dinamičen aspekt med Soncem in Neptunom – izgubimo fokus in energijo, imamo prevelika pričakovanja. Na udaru bodo strelci in ribe.

Četrtek, 15.12.2022,  vstanimo malce prej in se fokusirajmo na dopoldanske ure, saj nam bo šlo vse odlično od rok, a še najbolje kozorogom in devicam. Popoldan sledi nemir, še posebej za device, dvojčke in strelce, a na srečo zvečer prevlada harmonija med Luno in Uranom in nam postreže s presenečenji in dobro komunikacijo. Odlično za zemeljske device in bike.

Petek, 16.12.2022, dan zadnjega krajca, dopoldan lahko občutimo malce nemira, še posebej, če imamo poudarjena znamenja v devici  in strelcu. Kaj je poudarjeno znamenje? Ni to vedno samo Sonce ali Luna v določenem znamenju, lahko  sta to dva planeta ali več, ki prevzameta nadzor.

Sobota, 17.12.2022, prijetne energije tehtnice skozi celoten dan in Uran in Merkur v harmoniji nam bodo kreirali prijetno dopoldne, pa še kakšno presenečenje. Kozorogi in biki se pustimo presenetiti. Sledi napornejši čas, ki postavi na preizkušnjo naše najbližje odnose, pojavi se čustvena lakota in neizpolnjenost, kar nas lahko popoldne povleče v zadnje »neodložljive«nakupe, pa pošteno razmislimo – »brez česa nam živeti ni«. Še posebej nežnejši spol.

Nedelja, 18.12.2022, prijetne energije tehtnice se bodo nadaljevale skozi celoten dan in nam omogočale lepa druženja in povezovanja, še posebej v dopoldnevu. Sledi delovno popoldne, saj se povežeta Luna in Saturn – odlično nam bo šlo z načrtovanjem, zaključevanjem, dobri bomo v organizaciji, a najboljši bodo vsi, ki jim prevladujeta znamenje tehtnice in vodnarja.

Ponedeljek, 19.12.2022, začenjamo nov teden z nepopustljivo Luno v škorpijonu, harmonija včerajšnjega dne je le še bled odsev. Zelo intenzivno bo danes, pa čeprav ne bomo imeli Luninih in ostalih planetarnih aspektov.

 

POSNETEK IZ ODDAJE DOBRO JUTRO https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174921322?s=tv

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?