LUNIN PLES SE VRAČA, vsak torek tukaj ali v oddaji Dobro jutro, RTV SLO

KAJ SE NAM OBETA V POSAMEZNIH DNEVIH?

TOREK, 18.10.2022

Zjutraj Luna prestopi v ognjenega leva in v njem ostane vse do četrtkovega zgodnjega večera. Želeli si bomo pozornosti, priznanj in druženj – še posebej ognjena in zračna znamenja – levi, vodnarji, strelci in dvojčki. Nove energije so povsem nekaj drugega, kot so bile energije preteklih dni, ko smo se bolj obračali k sebi, premleva stare zgodbe in se ukvarjali s čustvi. Danes Luna sestavi en sam aspekt ali odnos, poveže se z Jupitrom, nam pa se obetajo prijetne urice v druženju in odkrivanju novega. Imeli bomo dovolj moči in zagona, saj se Sonce skozi celoten dan harmonično povezuje z Marsom.

SREDA, 19.10.2022

Nov dan in povsem nove energije, lahko rečemo tudi novo razpoloženje. Dopoldan še prijetno, odlična komunikacija in povezovanja, svoje dodaja ljubezenski planetarni aspekt Venere in Marsa. Popoldan pa preobrat – zgodba našega ega, kvadrat Sonca in Plutona, ki nam niza temačne misli, blokade, trmo, mi pa kot, da smo na elastiki – na eni strani si želimo postaviti za sebe, vztrajati pri svojem, priti stvarem do dna, z druge strani nam nevidni glas prišepetava – popusti, pozabi, počakaj,… Spet bodo izpostavljeni kardinalni znaki, predvsem tehtnice in kozorogi, pa tudi ovni in raki.

ČETRTEK, 20.10.2022

Skozi četrtek Luna v levu sestavlja same harmonične, pozitivne aspekte s preostalimi planeti, a ponagaja nam planetarni aspekt med Venero in Plutonom – spet se bomo ukvarjali z  odnosi, predvsem s prijateljskimi, v ospredju pa osebno vrednotenje, moja lastna cena v odnosu do drugih, oziroma kje so naše meje. Na udaru bodo spet tehtnice in kozorogi. Stopite korak nazaj, poiščite lahkotnejše plati življenja in uživajte v trenutku. Lažje za ognjena in zračna znamenja, z izjemo tehtnice – leve, strelce, ovne in dvojčke.

PETEK, 21.10.2022

Današnji petek z Luno v devici brez aspektov, ne bo dan za zabavo in pohajkovanje ter druženje, bo deloven in umirjen dan, ko se bomo z veseljem lotili vseh tedenskih zaostankov, doma ali v službi, še posebej zemeljska znamenja –  device, kozorogi in biki na prvih stopinjah znamenja.

SOBOTA, 22.10.2022

Obeta se nam delovno, a prijetno dopoldne, ko nas bo Luna v devici spet potiskala v delo, pa naj bo to urejanje doma, zadnja opravila na vrtu ali nabiranje kostanja ali gob. Devica si želi nekaj uporabnega, pa še dobro za zdravje naj bo. Sledi malce zbegano, a hkrati nemirno popoldne, predvsem za spremenljiva znamenja – ribe, device in dvojčke, a na srečo gre Luna že kmalu po 20.uri v prazen tek, kar nam prinese miren večer.

NEDELJA, 23.10.2022

Današnji edini aspekt med Saturnom in Merkurjem se dovrši v zgodnjem nedeljskem jutru, nam pa bo omogočal jasno razmišljanje, načrtovanje in organiziranje. Saturn bo od danes dalje v direktnem gibanju – velika razbremenitev za kozoroge in vodnarje. Nato pa sledijo kar trije prestope planetov v nova znamenja – naša Luna prestopi iz device v prijetno tehtnico, sledi ji Venera, planet ljubezni, odnosov in vsega lepega, znamenje tehtnice za znamenje škorpijona, kjer se ne počuti dobro, opoldne ji sledi še Sonce. Jesenske energije škorpijona stopijo v ospredje, kot predhodnica torkovega mlaja v škorpijonu.

PONEDELJEK, 24.10.2022

Nov teden se začenja s prijetno in spravljivo Luno v tehtnici. Dan bo umirjen in Luna nam bo ob podpori Saturna in Merkurja ponujala priložnosti, da se bomo zlahka lotili vseh zaostankov preteklega tedna, lahko tudi preteklega obdobja s poudarkom na odnosih, morda se nakazujejo že nove ideje, s katerimi nam bo postregel torkov mlaj, ki bo Sončev mrk.

O samem mrku, o jesenski sezoni mrkov in njihovem vplivu na naša življenja, pa v naslednjem srečanju, 25.10.2022.

VAS ZANIMA KAJ VAM AKTIVIRAJO LETOŠNJI MRKI – VSE INFORMACIJE DOBITE NA ASTROLOŠKEM POSVETU

PREBEVI VEČ – https://center-m.si/izdelek/nakup-osebnega-astroloskega-posveta/

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju. Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.


POSEBNA PONUBDA V OKTOBRU

ŠOLA HIPNOZE IN SAMOHIPNOZE

PREDSTAVITEV IN PRIJAVA

KAKŠEN VPLIV IMAJO MRKI NA MOJE ŽIVLJENJE V LETU 2022?

TUKAJ SE PRIJAVITE NA POSVET

Delavnica za PRENEHANJE KAJENJA.

PREDSTAVITEV DELAVNICE