Lunin ples skozi – 08.01. do 14.01.2018

LUNIN PLES v tednu od ponedeljka 8. januarja 2018 do nedelje 14. januarja 2018

Vse lepo enkrat mine, tako so minili tudi praznični dnevi, natančneje tedni. Nastopil je čas za delovanje, pa čeprav se zaradi padajoče Lune energije umirjajo, a je konec izgovorov.

Če nam še vedno ni do tega, nas bodo v to pritegnile energije Univerzuma, saj imamo veliko planetov v znamenju kozoroga, to znamenja pa zahteva usmerjeno, odgovorno in planirano delovanje. Kozoroga ne zanimajo zabave, sanjarjenje in brezplodno načrtovanje, pritegnejo ga akcija, trdo delo, skromnost, odpovedovanje na račun večjih ciljev in fokus na cilj. Da bo  ekipa  planetov popolna in uglašena,  v četrtek prestopi v znamenje kozoroga še Merkur in poskrbi, da  naše misli in razmišljanje postanejo jasnejše,  bolj odgovorne  in bolj osredotočeno na bistvo.

Pa kaj vam že vseskozi namigujem – čas je za delovanje za akcijo, za materializacijo vsega tistega kar smo v preteklih tednih manifestirali, načrtovali. Pa gremo, kakšen dan lažje, kakšen dan težje, a ne odnehajte.

Ponedeljek in sreda bosta prijetna dneva, ko se bo dalo veliko postoriti, pa čeprav sta si dneva energijsko različna. V ponedeljek, na dan zadnjega krajca, se  bomo spravljivo, optimistično in v sodelovanju  drugimi lotevali načrtov. V srede se bomo umikali v osamo, a trdo in uspešno delali. Veliko bolj naporna dneva bosta torek in sobota, ko nas bodo obvladovale težke misli, pesimistično sobotno razpoloženje pa podkrepi še Neptun z nerealnimi pričakovanji.

PONEDELJEK, 08.01.2018

Pozno zvečer bo Luna sestavila zadnji krajec, energije se umirjajo, mi pa se obračamo k sebi in zaključujemo začeto v preteklih tednih. Celoten ponedeljek bodo prežemale prijetne energije, polni  bomo optimizma, prijetnih pričakovanj in dobrega razpoloženja.  Izkoristimo dan dogovarjanje,  in urejanje zadev, saj nam ne bo zmanjkalo energije in vztrajnosti. Nič nas ne more odvrniti od začrtane poti.

TOREK, 09.01.2018

V torkovem jutru se bomo zbudili slabše razpoloženi, z mešanimi občutki  in polni strahu, kot da je nevidna senca dvoma legla na našo dušo. Tekom dneva, do zgodnjega popoldneva se bosta izmenjevala strah in nemir, mi kot da smo priklenjeni v dogajanja. A pred večerom in pred prestopom Lune v škorpijona, se razpoloženje spremeni in umiri, pozabljene so težave dneva in naredimo si strasten večer v dvoje.

SREDA, 10.01.2018

Za dežjem vedno posije sonce, v takšni nameri bo tudi sreda, ko bomo polni moči in navdiha delovali skozi dan, se najbolje počutili sami s seboj.  Česar koli se bomo lotili nam bo šlo dobro od rok, ne pozabimo na fizično aktivnost, na dober trening ali vsaj sprehod v naravi.

ČETRTEK, 11.01.2018

Na vse zgodaj prestopi Merkur, planet komunikacije, tehnologije, prometa in mladih v znamenje kozoroga, nam pa prinese jasnejše in odločnejše misli. Četrtek bo odličen dan za delovanje, dobro nam bo šlo od rok in še pred popoldnevom imamo lahko že prve rezultate ali njihove zametke.  Popoldan pa se Luna znajde v praznem teku, kar smo naredili v tem dnevu smo že naredili, posvetimo se sebi in svojim bližnjim, nič ne načrtujmo, le prepustimo. Prijetno boste presenečeni.

PETEK, 12.01.2018

Petkov prestop Lune v strelca bo prinesel več optimizma in idej, a dlje od tega, v dnevu ne bomo prišli. Dopustimo si pretiravanje, prenagljenost in površnost, vse bo zgolj hipotetično, daleč od uresničitve.

SOBOTA, 13.01.2018

Adijo optimizem, upanje in veselje. Stresen dan, poln nenadejanih preobratov in nejasnosti je pred nami, najbolje bo da se osamimo in počakamo na boljše čase. Tale sobota naj bo »na off«, brez samoobtoževanja, saj  si bomo tako naredili najmanj škode. Pa znamo, bomo zmogli ?

NEDELJA, 14.01.2018

Tudi v nedeljo ne bo prav veliko od nas, pa še tehnika nam lahko ponagaja, a razpoloženje bo boljše. Luna v strelcu poskrbi, da se optimizem in nove ideje počasi vračajo, za izvirnost in dinamiko dneva pa poskrbi njeno povezovanje z Uranom, a tudi tokrat dlje od načrtovanja ne pridemo.

 

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?