Lunin ples skozi praznični teden od 28.10.2019 do 03.11.2019

LUNIN PLES SKOZI PRAZNIČNI TEDEN od 28.10.2019 do 03.11.2019

Današnja PONEDELJKOVA Luna v škorpijonu se je že na zgodaj povezala s Soncem, nam pa prinesla nov zagon in strasten odnos do vsega novega. Spet vemo kaj hočemo, želimo in potrebujemo, znamenje škorpijona nam je pri tem v pomoč s svojim poglobljenim delovanjem in vztrajnostjo. Mlado Luno skozi dan podpihujejo v njenih namerah  Uran, Saturn in pozno zvečer še Neptun. Prvi prinaša nagle preobrate, nemir in stres, Saturn prinese fokus in željo po osami, Neptun pa nas s svojim prefinjenim delovanje ponesel v globok in sproščujoč sen.

Rastoča Luna v škorpijonu v TOREK poskrbi za mirnejše in prijetnejše dogajanje. Harmonično se bo povezovala skozi dan s preostalimi planeti, njen sekstil s Plutonom ji bo dal moči. Tesne povezave z Venero in Merkurjem , ko so vsi v znamenju škorpijona, pa poskrbijo za tiste lepše plati zemeljskega življenja. Vse do večera bodo odlične , a močne energije, ki jih je potrebno pravilno usmerjati ali kanalizirati. Zelo bomo strastni, karizmatični in privlačni, z odlično komunikacijo, ki bo zelo direktna in poglobljena. Priložnost, da razrešimo, vse kar nas že dolgo teži na pravšnji način. Pozno zvečer zaveje nov veter, nove energije, Luna prestopi v optimističnega strelca, nam pa prinese nove usmeritve in delovanje tudi v SREDO, ko bo prijeten dan, najboljši v tem prazničnem tednu, priložnost za druženje, pomenkovanje in uživanje.

Prvi praznični dan v ČETRTEK zaznamuje obrat Merkurja v retrogradno gibanje, nam pa prinaša težave v komunikaciji, prometu, izobraževanju in transportu. Na tej poti, še zadnjič letos Merkur ostaja do 20. novembra in kot zagotovo že veste, to ni najprimernejši čas za karkoli novega, je pa odlična priložnost za zaključevanje že začetega in obujanje starega. Previdno v prometu, pri sporazumevanju, več se ukvarjajmo sami s seboj, izkoristimo danosti, energije okoli nas in v nas, da opravimo letošnjo osebno inventuro in se pripravimo na novo v prihajajočem letu. Meditirajmo, razmišljajmo, preigravajmo scenarije, a ne začenjajmo novega. Ostala planetarna dogajanja v sredo bodo zaznamovana z Neptunom, Marsom in Jupitrom – njihovo delovanje preko aspektov in njihove osebne narave nam ponazarja stopnjevanje razpoloženja – Neptun nam prinaša zasanjanost in izgubljenost v trenutku, kasneje skozi celoten dan poskrbi za preobrat Mars s svojo energičnostjo in zaletavostjo, zgodaj popoldan, pa Jupiter prinese vedrino, prijetnost in optimizem, a prav veliko ne bo od nas, saj bo Luna v praznem teku – ravno pravšnje razpoloženje v prazničnem večeru, ko se nam ne ljubi prav veliko, ko varnem zavetju svojega doma obujamo spomine na naše drage, ki jih žal ni več med nami.

Na praznični dan v PETEK, a meni je ljubši izraz DAN SPOMINA, bo Luna potovala po znamenju Kozoroga, kjer je hladna, nezaupljiva in posledično osamljena. Ne najboljše razpoloženje za srečevanje daljnega  in bližnjenega sorodstva, premogli bomo premalo empatije in veselja, pa čeprav bo Luno malce le vzpodbudil aspekt z Uranom, vsaj v komunikacijo bo občasno prinesel spremembe. Pozno zvečer škorpijonska Venera prestopi v strelca in vsem nam prinese malce več optimizma in lepote v odnose. SOBOTA bo izredno naporen dan, še posebej dopoldan –  hlad in odtujenost se bodo  izmenjevali z nemirom, zamerljivostjo, agresijo. Rešitelj tokratnega dne, bo sanjavi in odmaknjeni Neptun, ko bo vsaj na trenutke malce omilil težko dinamiko. NEDELJSKO dopoldne bo sproščeno, brez cilja in želja, vse do prestopa Lune v vodnarja. Najlepše nam bo popoldan, odličen čas za druženje, prijateljevanje in povezovanje, a zaključite malo pred 21.uro, saj kasneje sledijo stres, nenadejani dogodki in nemir.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, je odsev trenutnih energij v nas in okoli nas, kako  ta dejstva vplivajo na naša življenja zavisi od povezav naše rojstne karte s  tranzitno karto oziroma s trenutnimi postavitvami planetov.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?