Lunin ples skozi teden in tedenski horoskop od 4. decembra do 10. decembra 2017

Lunin ples skozi teden in tedenski horoskop od 4. decembra do 10. decembra 2017

Dinamičen, na trenutke zelo naporen vikend je za nami, ob polni Luni, ko sta si Luna in Sonce stala nasproti in pripeljala energije lunarnega meseca do vrhunca. V naslednjih dveh tednih, vse do mlade lune se bodo energije počasi umirjale, mi se bomo ukvarjali sami s seboj in si prizadevali za uresničitev vsaj nekaterih načrtov, ki smo si jih zadali v preteklih dneh. Energije so prijetne, strelčevsko obarvane, veliko je optimizma, saj imamo trenutno kar tri osebne planete v strelcu – Sonce, Venero in Merkurja, pa še Saturn je na zadnjih stopinjah tega znamenja. Izkoristimo te prijetne energije, ki nam dajejo in dopuščajo osebno širino. V tem tednu pričakujemo težave v medsebojnem sporazumevanju, v prometu, morda nam ponagaja tehnika – vse v domeni Merkurja, ki se je obrnil v retrogradno gibanje na zadnji stopinji strelca. V tej vzratni vožnji bo do 23. decembra. V tem času ne začenjajmo ničesar novega, ne podpisujmo novih pogodb in se ne dogovarjajmo za nove projekte. Raje izkoristimo priložnost za zaključevanje že starega in obstoječega. Posebej dvojčki in device boste na udaru, lahko se vam odpirajo stare, že stokrat predelane, a nedokončane zgodbe, izkoristite te dni in jih dokončajte.

Luna bo v tednu pred nami prehajala iz znamenja dvojčkov vse do device in skozi teden soustvarjala prijetne in manj prijetne aspekte s preostalimi planeti. Najtežavnejša dneva bosta ponedeljek popoldan in sreda skozi celoten dan. Zelo bomo uživali v petek z Luno v levu, odličen dan za novoletne zabave, vikend pa bo povsem nekaj drugega z delovno Luno v devici, najbolje, da se lotimo domačih opravil,  odlično nam bo šlo od rok.

OVEN – Ni in ni miru, žene vas dalje in dalje, a pravega rezultata še vedno ni. Namig, karkoli že počnete, nadgrajujte staro, že obstoječe, novitete se ne obnesejo. Z lahkoto boste izrazili svoje potrebe in pričakovanja, a ne pričakujte, da vas bo partner razumel. On je sam in osamljen, daleč v svojem svetu.

BIK – Čeprav ste polni optimizma in pričakovanj, pa ne veste kako in kje začeti. Izločeni iz toka dogajanj, ne morete dalje. Odločite se za spremembe, saj že manjši premik v tej smeri, obeta veliko. Popazite na zdravje, toplo se oblecite, da vas ne preseneti nenaden prehlad.

DVOJČKA – Od nedelje se je vaše življenje malce upočasnilo, vladar vašega znamenja Merkur je šel v retrogradno gibanje. Neizmerno si prizadevate za sodelovanje z drugimi, a kaj ko vas ne razumejo, včasih vas sploh ne opazijo. Delo vas bo osrečevalo, a na priznanje boste morali še počakati. Ne začenjajte ničesar na novo, dovolj imate že začetega in to dokončajte.

RAK – V tem tednu boste zelo skrivnostni, nedostopni in zaprti v svojem čustvenem svetu. Ne boste zvezda zabav, težko vas zvabijo iz varnega zavetja doma. Podajali se boste v svoj sanjski in fantazijski svet, a ostanite realni. Delo osvobaja, to še posebej velja za vas, česar se boste lotili, vam uspe in vam prinese zadovoljstvo.

LEV – Pa postavite se že enkrat za sebe in ne pristajajte na lažne pohvale. Ljubezen bo v tem tednu vaša zaveznica, ljubezen do sebe ali drugih. Poslušajte otroka v sebi, dovolite si biti to kar ste, dovolite si imeti krila, pa čeprav tvegate spore in nesoglasja v svoji okolici.

DEVICA – Še bolj boste analizirali, premlevali in obračali že stokrat obrnjeno, a tokrat boste odlični. Izboljšate lahko že obstoječe, nadgradite ali posodobite. Na finančnem področju pričakujte nihanja, včasih vam spodleti pri samozavesti, a zavedajte se da je v tem tednu vaš največji zaveznik vaša izvorna družina, vzemite si čas zanje, obujajte stare zgodbe, povezujte se s svojimi koreninami. Morda izveste kaj novega, zanimivega.

TEHTNICA – Poskrbite za zaloge energije, malce več se ukvarjajte s športom, a ne pretiravajte, da še pred novim letom ne izgorite. Odlični boste v sporazumevanju, zelo boste prepričljivi in samozavestni. Pričakujete nenadne spremembe na področju partnerstva, a vse kar je dobro postavljeno, bo vzdržalo.

ŠKORPIJON –  Prepričani v sebe in podprti s strani Univerzuma, menite da za vas ni meja, a limiti so tudi za neustrašne. Popazite na izrečene besede, ne bodite prestrogi in pregrobi, pa čeprav občutite, da se vam godi krivica. Nemir v vas se bo stopnjeval, meditacija, glasba in osama vas uravnovesijo.

STRELEC – To je vas čas, ko so Sonce in osebni planeti v vašem znamenju. Optimizem delite med druge ljudi. Čustveno izpolnjenost vam prinaša partnerski odnos, a glede družine imate popolnoma nerealna pričakovanja. Prijatelji v tem tednu niso najboljši naslov za pritoževanje, v trenutku vam povedo kar vam gre in še malo dodajo za »nazaj«, vi pa užaljeno vztrajate pri svojem.

KOZOROG – Nekaj vas gloda in grize, nek neutemeljen strah se prikrade v vas, pa ne veste od kje in kdaj. Vi pa raziskujete, preučujete, a ne dobite odgovorov. Dovolite si začutiti, zaslišati ali prepoznati svojo intuicijo, svoj notranji glas, pa dobite odgovore na številna neodgovorjena vprašanja. Prijatelji so vam lahko v veliko pomoč, le poprosi te jih za nasvet.

VODNAR – V tem tednu bo še bolj poudarjena vaša narava in uživali boste v svoji drugačnosti, se veselili svojih norih in vizionarski idej. Umirite se, ljudi begate s svojim prodornim umom, velikokrat vam ne sledijo, potrudite se, približajte se jim, prilagodite se njihovi hitrosti delovanja, pa boste razumljeni. A vsaj kdaj se zavejte svojih korenin, čeprav ste državljan sveta.

RIBI – Zunanji svet vas ne zanima, zadovoljni in izpolnjeni ste v svojem svetu, dobesedno plavate, lebdite. Potrudite se, izstopite v zunanji svet in prepoznajte svoje priložnosti. Če vam uspe, boste presenečeni nad rezultati. Vse je odvisno od vas, od vaše odločitve, vsi ostali že čakajo na vas in vas podpirajo.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?