Lunin ples skozi teden od 26.07. do 01.08.2021

Vroči dnevi postajajo stalnica iz dneva v dan je bolj vroče in avgust je pred vrati.

Teden pred nami bo teden z upadajočo Luno, ki si bo prizadevala udejanjiti vse tisto, kar je strastno načrtovala. Pri tem jo bodo spodbujale energije znamenj preko katerih bo popotovali in podpora preostalih planetov s katerimi bo preko aspektov soustvarjala bolj ali manj uspešne in zadovoljujoče odnose.

Luna bo prehajala v tem tednu od znamenja rib do znamenja bika, od zasanjanosti in intuicije, do zaletave energičnosti in prizemljene realnosti. Pri ostalih planetih pa bomo podoživljali prehod Marsa iz leva v devico in Jupitra iz rib v vodnarja. Pa da vidimo kaj bo?

PONEDELJEK – teden začenjamo umirjeno, na trenutke malce  zasanjano z Luno v intuitivnih ribah. Posebej dopoldne bo prijetno in optimistično, popoldan pa več nerealnosti, zapravljivosti in posledično razočaranj, kose bosta spopadali Luna v ribah in realna, marljiva in inteligentna Venera v devici. Izziv za žensko populacijo, še posebej, če prevladujejo energije spremenljivih znamenj – device, rib, dvojčka in strelca.

TOREK – da naša Luna v ribah in mi z njo ne ponikne v izolacijo in sanjarjenje poskrbiaspekt z Uranom, nam pa prinese preobrat in intuicijo. Prepustite se, če si upate in zmorete.

SREDA – danes ne bo glavna akterka Luna, pa čeprav bo imela veliko aspektov skozi dan. Že navsezgodaj zamenja znamenje Merkur, planet komunikacije in iz dvojčka prestopi v  leva. Naša komunikacija, zavedanje in razmišljanje postanejo še bolj prepoznavni, izpostavljeni, z lahkoto načrtujemo in organiziramo, še posebej, če gostimo Merkurja na prvih stopinjah zračnih in ognjenih znamenj. Drugi prestop bomo imeli popoldan, ko Jupiter iz rib na svoji retro poti prestopi v vodnarja, kjer ostaja 29. decembra. Z retrogradnostjo pa zaključi sredi oktobra. In naša glavna akterka Luna – tudi ona zamenja znamenja, v ovnu postane polna novih idej in zamisli, veliko bolj energična, pri čemer ji pomagata v harmoničnih povezavah Merkur in Sonce, IN TUDI NAM prinesejo AKCIJO, POBUDO, …

ČETRTEK – v četrtek dopoldan bomo lahko odlično realizira vse, kar smo načrtovali v sredinem popoldnevu in večeru,  a bodimo previdni in realni, vladar Lune Mars je v opoziciji z Jupitrom, ki njegovo zaletavost krepi in spodbuja.  Pozno zvečer Mars prestopi v znamenje device, mi pa bomo v prihajajočih tednih in mesecih, vse do sredine septembra po njegovi zaslugi bolj delavni, vztrajni in tako z lahkoto pripeljali stvari do zaključkov.

PETEK – vikend ne bomo začeli najprijetneje, najbolje, saj bo v petkovem dopoldnevu Pluton manipuliral z Luno – z našimi čustvi in potrebami in nas prepričeval v nekaj, za kar bomo čutili, da ni dobro za nas. Popoldan malce bolje in odlično zvečer, ko vpliv Plutona izveni, pritiski popustijo, Luna se harmonično poveže z Jupitrom in nam prinese namig, optimizem, mogoče rešitev. Če ne takoj, pa zagotovo v naslednjih dnevih, ko jo bo gostilo znamenje bika, kjer se Luna zares dobro počuti.

SOBOTA – nič kaj obetavna soboto se nam obeta, bo dan zadnjega krajca, ko se bomo izpraševali, kaj nam je uspelo in kaj še ne od načrtovanega in kako naprej. Pri pametovanju in iskanju rešitev nam ne bosta v pomoč ne Merkur ne Saturn, saj bosta s svojima kvadratoma vnašala na eni strani nemir in pomanjkanje koncentracije, na drugi strani slepo vztrajanje in trmuljenje. Še dobro, da so julijski večeri še dolgi, tako nas na zadnji julijski večer tega leta razveselita Luna in Venera v harmoniji in nam prineseta v zaključek večera ljubezen, čutnost, srečo – še posebej za ženske in za vse skupaj, če so iz vodno zemeljskih energij.

NEDELJA – prvi dan novega meseca, meseca avgusta, poletje se je prevesilo v zadnji mesec. Po prijetnem sobotnem večer( kako je bilo?), bomo prespali nemirni aspekt. Primat v dnevu pa prevzamejo Sonce, Merkur in Saturn. Konjunkcija med Soncem in Merkurjem nam bo omogočila morda prva razmišljanja, nove plane v prihajajoči jeseni, ki je za številne čas novih začetkov. Vsaj za mene, ki štejem leta po popletjih. Pri vsem tem pa bodimo  pozorni na počasi prebujajoč se strah, pesimizem, skrbi, … po zaslugi nasprotovanja med Merkurjem in Saturnom.

Toliko, več pa v FB LIVE  v četrtek,29.07. ob 11.00 na moji poslovni strani – FB center M-Mojca Gregorčič.

Vabljeni.

Se vidimo in slišimo v četrtek, upam, da bom že osvobojena mavca na nogi in s tem bolj mobilna.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?