Lunin ples skozi teden

LUNIN PLES SKOZI TEDEN

Že res, da prehajamo skozi zadnjo, četrto fazo luninega meseca, a včeraj ni bilo prav nič od tega. Vsaj dopoldan en sam stres in nemir z ognjeno Luno, ki sta ji že navsezgodaj dala vetra Mars in Uran. Vsa ta nestrpnost se je zavlekla pozno v popoldan, pa čeprav je ostrino dneva blažil Neptun s svojo bujno domišljijo.

Danes pa iz dežja pod kap, za kar sta  poskrbela Uran in Mars  že v ranem TORKOVEM jutru , a vpliv bo celodneven, previdno predvsem v prometu in v komunikaciji. Kot amortizer, blažilec današnjemu dnevu sta Venera in Jupiter z optimizmom in veseljem. A najboljši del dneva pride šele pozno zvečer.

V SREDO pa konec izgovorov in akcija, dovolj bo energije, pobud in želja, z veseljem se bomo lotevali nalog in se že v  tem dnevu veselili rezultatov.

Čeprav nam v ČETRTKOVEM jutru ne bo nič jasno, vse bo zavito v tančice skrivnosti, se nam dopoldan obeta odličen dan za sodelovanje, dogovarjanje  in kreiranje,tja do poznega večera, ko postanemo preveč kritični, preračunljivi in nezaupljivi. Kaj nam preostane ? Najboljša družba s samim seboj.

PETKOVO jutro bo nemirno, stresno in nepredvidljivo,  vpliv pa bomo občutili še skozi dan.  Luna v raku si bo želela miru, topline in bližine, a ne bo veliko od tega, pa saj veste kaj se zgodi, ko povežemo nemir in čustva –  stres na kvadrat.

V SOBOTNEM  dopoldnevu pa bo naše razpoloženje vleklo na dva nasprotna si konca, na eni strani bomo polni usmiljenja in sočutja, a globoko v nas se bo pojavil dvom in razočaranje, počutili se bomo ogrožene in izigrane. Pozno popoldan pa Sonce prestopi v ognjenega Leva, prinese optimizem, veselje do življenja in ustvarjanja, pa tudi potrebo po prepoznavnosti in uspehu.

Tudi v NEDELJSKEM jutru se soočamo  z nemirom in ogroženostjo v pričakovanju novega lunarnega meseca, a tokrat nam mlada Luna v ognjenem levu prinese prijetne energije poletja,  mir in skladnost v odnose vseh vrst. Uživajte poletje z veliko žlico, vsak po svoje, bodite iskreni do sebe in si dovolite prepoznati svoje resnične, najgloblje potrebe.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?