Lunin ples v 28. tednu tega leta

LUNIN PLES v 28. tednu tega leta

Po sobotni polni luni, že čutimo umirjenost, manj je načrtovanj in pobud, več je zaključevanj in konkretnih rezultatov. Naša upadajoča Luna bo v tem tednu prehajala od vodnarja do ovna in s preostalimi planeti poustvarjala včasih bolj, včasih manj skladne plesne figure. Predvsem pa se bo predajala poletju, uživala v prelepih večerih in se družila.

V današnjem TORKU nam ne bo hudega, saj smo že navsezgodaj zjutraj prespali najnapornejši del dneva, preostali in razpoložljivi čas, pa izkoristimo za načrtovanje, druženje in pisanje. Na veliko zajemimo veter v svoja jadra, danes nam bo šlo z lahkoto. A zgolj načrtovanje.

SREDI bo dodajal strukturo ustvarjalen odnos Lune s Saturnom, mi pa bomo resni in odgovorni v svojem delovanju. Kakšna nova , nenavadna, lahko tudi«odpuljena »ideja se nam porodi zgodaj popoldan, a to bo zgolj preblisk, saj sledi umirjeno in zasanjano popoldne in večer. Prepustite se, umirite se in si naredite večer po lastni meri.

ČETRTKOVO dopoldne bo nemirno, polno pretiravanj, nerealnih želja in razdvojenosti, predvsem za lepši del populacije, še posebej, če imate Sonce ali osebne planete v znamenju dvojčka, rib, device ali strelca. Dovolite si sanjati z odprtimi očmi, saj je velikokrat to začetek vseh velikih dosežkov. Naj postane stalnica vaših življenj.

PETEK z romantično, intuitivno in čustveno Luno bo dinamičen, celodneven pečat pa mu daje povezava Merkurja in Jupitra – optimizem , izmenjava mnenj in pobuda pridejo na plano skozi glavna vrata. Opoldan pa manjše nevšečnosti, ko nam Saturn pokaže ogledalo in prebudi našo občutljivost.

V SOBOTO pa akcija, Luna v zaletavega ovna, mi pa samo naprej, dalje in višje, brez pomislekov in kompromisov. Ravnotežje dnevu postavljata Luna in Venera, nas opomnita in spomnita, da ni vse v hitenja, da vsaki stvari lahko dodamo tudi ljubezen, umirjenost, lepoto, tisto nekaj več.

V NEDELJSKEM večeru se dovrši zadnji krajec in popelje Luno v zadnji teden pred novim mlajem v ognjenem levu naslednjo nedeljo. Skozi dan se izmenjujejo odnosi med planeti in naša razpoloženja, vsega po malo, a najboljši del dneva bo od poznega jutra do zgodnjega dopoldneva.

Prebudili se bomo v nov teden in v PONEDELJOVEM jutru bomo pospremili Luno v čutnega in uživaškega bika, v znamenje Lunine višine. Lenarjenje in uživanje se bosta popoldan izmenjevala z bujno in nerealno domišljijo. V pravi meri je to odlično izhodišče za največje življenjske premike.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?