Meditacija – premagovanje jeze in zamer, ter odpuščanje sebi in drugim

November, čas hladnih dni in  dolgih večerov je najprimernejši čas za notranjo revizijo. Dodatno podporo nam nudijo močne škorpijonske energije, energije sprememb. Da bodo naša osebna, notranja soočanja še močnejša, poskrbi trenutni retrogradni Merkur v znamenju škorpijona, ki je temeljit, osredotočen in pripravljen na čiščenje in izpuščanje vsega kar nam ne služi, tako v  materialnem kot nematerialnem smislu.

Problemi današnjega sveta in nas samih, so nepredelane jeze in zamere, nastale v  preteklosti ali v sedanjosti. Jeza, zamera in pomanjkanje odpuščanja so  stalnice naših življenj, še več dobesedno vodijo naša življenja, saj se hote ali nehote vedno vrtimo v krogih nerazrešenih vprašanj in nerealiziranih odpuščanj, za katere vemo velikokrat le mi, povzročitelji pa so že zdavnaj pozabili, če so jih sploh kdaj zaznali.

S to meditacijo lahko končno in dokončno izpustimo in predelamo jezo in zamero, pa naj bo to staro ali pravkar nastalo, zamera do drugih ali do samega sebe. V trenutkih globoke in sproščujoče meditacije, ko imamo močan fokus,  v trenutku, ko se soočimo z izvorom  naše jeze ali zamere, ko se soočamo z vsem, kar je  bistvo naše destrukcije, z vsem kar deluje proti nam z uničujočim nabojem. Ta meditacija prinaša globoko sprostitev,  razrešitev in dobro počutje. To je trenutek soočanja in  odpuščanja, ne da bi se počutili izigrane ali prisiljene v dejanje sprave.

ZAKAJ ? Zaslužite si več, kot le životarjenje in nenehno zapletanje v stare vzorce in nepredelane zgodbe.

KAKO ? Če želite, se lahko s pomočjo globoke meditacije osvobodite teh bremen, ko v notranjem dialogu razrešite nerazrešeno, prvo sami s seboj, nato z drugimi, pa naj bodo živi ali mrtvi.  Ko izraziti svojo bolečino, jezo in zamere, ko dokončno ozavestite izvor težav, ko predelate in izpustite, se osvobodite in pretrgate nevidne niti, ki nas povezujejo med seboj.

KDAJ ? V petek, 15.11.2019 ob 18.00 do 19.30.

KJE ? V BM studiu v Ljubljani.

KOLIKO ? 15 evrov, če pripelješ partnerja, prijatelja ali znanca vsak plača samo 10 evrov.

Samo svoboden in osvobojen  človek lahko živi polno in ustvarjalno življenje.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?