Mnenja slušateljev

Začenjamo nov cikel ASTROLOŠKIH DELAVNIC. Če ste še v dvomih, si preberite spodnja mneja mojih slušateljev.

“Vsem, ki se želijo na prijazen način seznaniti in naučiti astrologijo, toplo priporočam gospo Mojco. Ima vse, kar začetnik te krasne vede potrebuje – ima veliko znanja, je prijazna, potrpežljiva in vedno tudi izven učnih ur pripravljena nuditi pomoč. Edina slabost je, da naša druženja prehitro minejo. Tatjana, Ljubljana ”

“Draga Mojca! Veselim se vsakega ponedeljka. ZAKAJ! V astrologiji sem spoznala nova znanja in razumevanje sebe in drugih. Tvoja predavanja so zanimiva in zabavna. Janja, Ljubljana”
“K Mojci sem prišla z nepopolnim predznanjem astrologije. Njen pristop mi je zelo všeč, ker temelji na jasni in konkretni logiki, ter na življenjskih primerih. Njen optimizem, toplina in hkrati fokusirano delo večajo mojo zagnanost za nadaljevanje študija, saj hranijo mojo željo po znanju in praktični uporabi astrologije. Erika, Kranj

” Če se želite naučiti uporabnih znanj v astrologiji, pridite k Mojci. Če si želite delati astrologijo, se tukaj naučite oziromo izučite umetnosti astrologije. Ste v dobrih rokah, ko vas poučuje Sonce v biku, Luna v strelcu in Merkur v dvojčkih, vse skupaj povezano u Uranom, vladarjem višjih znanj – astrologije. Vidite brez skrivnosti, odprto in proti cilju. Kateri astrološki učitelj vam je še predstavil svojo astrološko karto. Mojca jo brez zadržkov. Klavdija, Trst”

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?