NAJMOČNEJŠI DOGODEK TEGA LETA

DOKONČNI OBRAČUN in NOVE PRILOŽNOSTI, ter ostala astrološka dogajanja v tednu od  29.11 do 06.12.2021

 

Tokratni teden si delita tako november kot december, v fazi padajoče Lune in pričakovanju mrka in novega lunarnega meseca. Začenja se obdobje najdaljših noči, začetek adventa in čas hrepenenja in pričakovanja po ponovnem rojstvu svetlobe. Pogansko ali krščansko, kakor vam je ljubše.

Zadnji teden novembra, bo zaznamoval eden najmočnejših dogodkov letošnjega leta – popolni sončev mrk v znamenju strelca, ki zaključuje mrke na osi dvojček strelec, ki so se vršili vse od maja 2020. Z gotovostjo lahko trdimo, da je bilo in bo to eno najbolj odmevnih obdobij v zadnjih 50. letih, prav zaradi novega virusa, ki je korenito spremenil družbo in vsakega med nami.

ASTROLOŠKA DOGAJANJA SKOZI TEDEN

PONEDELJEK – Odlični začetki, saj teden začenjamo s prijetno Luno v tehtnici in na splošno bo tokratni ponedeljek, boljši del tedna, tudi po zaslugi planetarnih aspektov med Soncem in Merkurjem, ko bomo ob podpori dobre in prijetne komunikacije uspešnejši in bomo tako lažje prišli do želenega. Drugi aspekt med  Marsom in Neptunom pa okrepi našo sposobnost empatije in intuicije, ter kreativnosti na drugi strani. Izkoristimo danosti energij v nas in okoli nas.

TOREK – Luna je še vedno v spravljivi tehtnici, Saturn ji pomaga pri sprejemanju odločitev, ki imajo dolgoročni doseg. V podporo nam bosta tudi Merkur in Saturn – naše razmišljanja  bodo racionalna, dobro organizirani se bomo lotili izzivov. Kot protiutež vsemu temu, delujeta Venera in Neptun v sekstilu – pozdravljena romantika, lepota in uživanje.

SREDA – Čeprav imamo celodnevni vpliv povezave med Soncem in Saturnom, kar nam omogočalo preudarno in vztrajno delovanje, pa bomo zares dobili priložnost šele popoldan, ko Luna prestopi v strastno in odločno znamenje škorpijona. A potrebna bo prava mera, strasti škorpijona nas velikokrat potisnejo v ekstreme, ki jih na koncu težko obvladujemo.

KAKO VAM KAŽE v letu 2022, kje so PRILOŽNOSI in kje so PASTI – vse izveste na osebnem astrološkem posvetu – https://center-m.si/izdelek/nakup-osebnega-astroloskega-posveta/

ČETRTEK – Na srečo se dinamični aspekti naporne Lune v škorpijonu dovršijo že do 8. ure zjutraj, a po principu sinhronicitete ali sozvočja( tudi najmanjši del ima v sebi vse lastnosti velike celote) bo priokus ostajal skozi celoten dan. Luna zablokirana strani Saturna in Urana, se bo spopadala z strahovi, nezadovoljstvom in velikim nemirom,  mi pa bomo občutili pritisk, ko se znajdemo na razpotju in v velikim vprašajem – po stari ali novi poti? Zvečer, a šele po 21.uri sledi olajšanje, Luna se poveže z Neptunom in nam omogoči lepe sanje.

PETEK – Čeprav naj bi upadajoča Luna tik pred mlajem prinašala zelo umirjene energije, a jutranja aspekta Lune z Marsom in Plutonom to ne potrjujeta. Nemir in vztrajnost, kombinacija z negativnim prizvokom nas bosta potiskala naprej, a na srečo lunin prazni tek vse skupaj ublaži. Popoldan Luna prestopi v znamenje strelca in nam prinese optimizem in veselje v petkovem popoldnevu in večeru.

SOBOTA – Dan mlade Lune, ki je hkrati tudi mrk, zadnji v nizu na osi dvojček in strelec. Na eni strani zaključek, povzetek in hkrati začetek nečesa novega, tako kot vsakič obljublja Sončev mrk, a tokrat še intenzivneje. Kaj nam bo prinesla nova os dogajanja – škorpijon in bik, karmična os, ki nas bo silila v spremembe, transformacije in hkrati v realizacijo novega? Sledi prijetno popoldne, ko se bomo z veseljem in optimizmom lotevali novih izzivov in se veselili prihajajočih prazničnih dni. A ne prenaglimo se, dokončne odločitve prestavimo na kasnejše dneve.

MORDA vas zanima, kakšna je vaša karmična naloga v tem norem in sprevrženem svetu, vse izveste na astrološkem posvetu – https://center-m.si/izdelek/nakup-razsirjenega-osebnega-astroloskega-posveta/

NEDELJA – Prijetna nedelja se nam obeta z Luno v strelcu, še posebej dopoldan, ko polni optimizma načrtujemo in se že veselimo rezultatov. Da le ne bo vse ušlo izpod kontrole, poskrbi popoldanski prehod Lune v kozoroga, ki zagotovo prinese streznitev – soočanje z realnostjo, kaj nam je dano in kaj zmoremo.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju. Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.

NOVEMBER JE MESEC UGODNOSTI