Nikoli ne reci nikoli, tečaj razlaga rojstne karte

Tečaj razlage rojstne karte je lahko tudi karierna priložnost, nikoli ne reci nikoli

Zakaj?

Že imaš osnovna znanja astrologije, pa ti z razlago karte ne steče in ne steče. Ni problem v osnovnem znanju, potrebuješ prakso in rutino, predvsem pa nekoga, ki te vpelje v svet astrologije. Z razlago rojstne karte se prava astrologija šele začenja. Tudi sama sem se učila astrologije ali bolje rečeno mojstrila pri več učiteljih, tako v Sloveniji kot v tujini. In ni mi žal. Potrebuješ nekoga, da te vpelje v ta starodavni jezik arhetipov. Ne moreš se sam naučiti, potrebuješ mentorja, usmerjevalca, ki ti stoji ob strani skozi proces osebne rasti. Sama astrologija ni terapija, učenje astrologije pa to zagotovo je, ko se preko preučevanja osebne astrološke karte soočaš z dejstvi, vsa zanikanja odpadejo in trenutki resnice so lahko boleči. In tukaj potrebuješ nekoga, ki ti pomaga preko večjih ali manjših izzivov.

Kako mi bo znanje astrologije koristilo?

Prvo na osebnem nivoju, ko boš odkrival svoje potenciale in se soočal s slabostmi z njihovim razreševanjem. To je zagotovo proces osebne rasti. Ko osvojiš določen nivo znanja, pa ti astrologija lahko odlično služi pri delu z ljudmi ali za ljudi – ko prepoznaš njihove potrebe, pričakovanja in njihove potenciale in tako postane sodelovanje in povezovanje lažje. Z znanjem astrologije se lahko približaš vsakemu – saj veš kako razmišlja, komunicira, kako mu pristopiti, kaj so njegovi cilji in kaj potenciali. Tako odpadejo številne dileme, usklajevanja in nasprotovanja. Če za nič drugega, s pomočjo astrologije boš lažje razumel svoje otroke, partnerje, starše, sorojence in prijatelje.

Zakaj ravno Mojca iz Centar M?

Ker obožujem astrologijo in ker uživam v učenju, pedagoško delo je moje poslanstvo. Ker imam veliko izkušenj tako z osebnimi posveti kot z učenjem v lastni šoli, že 10. leto. Ker mi je vedno izziv, ko opazujem in spremljam tvoj osebni razvoj in napredek v razumevanju astrologije.

Kdaj?

Vsak 2. ponedeljek, po 3 šolske ure. Začnemo 01.03.2021 ob  18.00.

Kako?

Iz udobja domačega naslonjača, preko aplikacije Zoom v spletni učilnici.

Vsebina?

V 10. modulih se bomo seznanili z razlago najpomembnejših življenjskih področij, sprehodili se bom preko 12. astroloških hiš, preko 12. življenjskih področij. Po končanem tečaju ti zagotavljam, da boš lahko razložil katero koli astrološko rojstno karto, seveda, če boš sledil programu in delal domače naloge, katere redno pregledujem in korigiram, to je najboljši način, da imaš takoj povratno informacijo. Tega žal nisem imela v času mojega izobraževanja, sem si pa že takrat obljubila, če bom imela kdaj šolo, bo to sestavni, če ne že najpomembnejši del moje šole in izobraževalnega procesa.

Koliko?

360 evrov, za 10 modulov. Cena že vsebuje ddv. V ceni je vsebovano – 10 predavanj, 10 domačih nalog in njihovih korektur, vsa gradiva, vsi izrisi kart, moje mentorstvo in še kaj …

Način plačila: prvi in zadnji obrok plačaš ob prijavi, preostanek v mesečnih obrokih. Račun dobiš lahko tudi na podjetje za izobraževanje, pa davek si odbiješ.

Super bonus

Če plačaš v enkratnem znesku, lahko izbiraš med brezplačnim astrološkim posvetom ali mojo knjigo Uporabna astrologija – osnove.

Mnenje ene mojih perspektivnih učenk

“Z Mojco sva se srečali na osebnem astrološkem posvetu že kar nekaj let nazaj. Njena razlaga, predvsem pa njena strast do astrologije, sta me tako navdušili, da sem se v naslednji jeseni vpisala na osnove astrologije, in ni mi bilo žal. Zanimiva predavanja, podkrepljena s konkretnimi primeri in veliko izkušenj pri delu z ljudmi, so me prepričali, da sem nadaljevala študij in ga po 3 letih tudi zaključila. Najdragocenejša mi je bila njena podpora skozi celoten proces izobraževanja. In moj hobi je postal nekaj več, saj danes že sama razlagam astrološke karte, astrologija počasi prerašča hobi in postaja moje delo, moje življenjsko poslanstvo”. Nina, Ljubljana

Kaj bi si človek lahko želel še več – delo, ki te izpolnjuje in osrečuje in ti hkrati omogoča dostojno preživetje. Sanje, ki so se uresničile.

Kaj potrebuješ?

Nekaj osnovnega astrološkega znanja – planeti, znamenja, astrološke hiše in aspekti( pa čeprav vse ponovimo na začetku, v prvem modulu in še kasneje), wifi povezavo, čas 3 šolske ure vsak drugi teden in še vsaj 1 uro na teden za delo doma. Predvsem pa veselje do astrologije in željo po novih znanjih.

Prijave in informacije na mojca.gregorcic@gmail.com ali 041 639 408.

Veselim se srečanja in sodelovanja s teboj. Dovoli mi, da ti odstiram tančice tega starodavnega in zelo uporabnega jezika.

Velik pozdrav, Mojca in center M

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?