Nov tečaj osnov astrološkega jezika

TEČAJ OSNOV ASTROLOŠKEGA JEZIKA

Si že dolgo želite spoznati ta starodavni in zelo uporaben jezik arhetipov?

ZAKAJ? Morda si želite:

· bolje spoznati sebe

· lepših in osrečujočih odnosov

· delate z ljudmi, pa ste včasih v težavah, ker jih ne razumete najbolje

· odličnega treninga za možgane in s tem kljubovanja demenci, …

Sedaj imate priložnost, saj v oktobru 2021 začenjamo z OSNOVAMI ASTROLOGIJE.

Pa še nekaj je novega, ne glede s katerega konca Slovenije ste ali iz tujine, srečujemo se v spletni učilnici. Če nimate vedno časa ravno v tistem času, nič hudega, pogledate posnetek.

TEČAJ OSNOV UPORABNE ASTROLOGIJE je odlična in potrebna pri učenju, sajza učenje astrologije poleg dobrih knjig in časa, potrebujemo tudi mentorja, nekoga ki nas popelje na pot odkrivanja skrivnostnega jezika astrologije.

Z OSNOVAMI ASTROLOGIJE pričnemo v SREDO, 06.10.2021 OB 18.00, v spletni učilnici.

V ceni šolnine je vštet ASTROLOŠKI PRIROČNIK uporabne astrologije – Z razumevanjem astrologije, do polnega uresničevanja lastnih potencialov, dodatna interna gradiva, delovni listi, naloge, …

Ker je moj cilj vaše znanje, učenje poteka v majhnih skupinah, uči se na konkretnih primerih, veliko je praktičnih vaj in domačih nalog, katere redno pregledujem in te še dodatno usmerjam in spodbujam.

CENA: 390 evrov za 10 srečanj po 3 šolske ure, skupaj v 20 modulih. DDV je vračunan v ceni. Vsako drugo sredo začnemo ob 18.00. Če ne utegneš, si ogledaš posnetek.

VSEBINA TEČAJA: Dvajset osnovnih modulov in 20 vaj, veliko praktičnega dela, dobra gradiva, domače naloge, delovni listi, osebno mentorstvo in usmerjanje:

Modul – Splošno o astrologiji

Modul – PLANETI I -so glavni akterji dogajanj v astrologiji.

Modul – Planeti II

Modul – 12 znamenj zodiaka I

Modul – 12 znamenj zodiaka II

Modul – Modus, elementi

Modul – Astrološke hiše I

Modul – Astrološke hiše II

Modul – Planeti skozi znamenja I

Modul – Planeti skozi znamenja II

Modul – Sinteza 10 modulov

Modul – Moč planetov

Modul – Planeti skozi hiše zodiaka I

Modul – Planeti skozi hiše zodiaka II

Modul – Posamezna znamenja na vrhovih hiš I

Modul – Posamezna znamenja na vrhovih hiš II

Modul – Vladarstva posameznih hiš

Modul – Aspekti I

Modul – Aspekti II

Sinteza vseh modulov

Zakaj bi se odločili za mene – ker ljubim astrologijo, ker verjamem v njeno moč, ker imam znanje in izkušnje in ker obožujem svoje delo.

MNENJE UČENKE ASTROLOGIJE: Marjane iz Celja: »Astrologija me je pritegnila, bolje rečeno horoskopi, a sem bila vedno malce nezaupljiva. Imela sem sodelavko, ki je bila rojena na isti dan, a z drugo letnico, pa sva imeli bolj malo skupnega.

Za novoletno darilo sem dobila astrološki priročnik, začela sem spoznavati ta starodavni jezik in ugotovila, da nekaj pa že bo na tem. Takoj po praznikih sem poiskala astrologinjo, ki mi je razložila rojstno karto. Presenečenje, vse se je sestavljalo v končno sliko mozaika.

Navdušena nad tem, sem se že februarja vpisala na osnove astrologije, v šolo centra M, ki jo vodi Mojca Gregorčič. Mojca z veliko vnemo in ljubeznijo predaja svoje znanje, predvsem pa ti predoči njeno uporabnost. Delam kot vzgojiteljica in že samo pogled na planete in odnose med njimi, mi da veliko informacij – kako otrok čustvuje, kako razmišlja, s kakšno energijo je opremljen in še veliko več. Dokončala sem izobraževanja, razložila veliko kart in sedaj je astrologija postala  že več kot konjiček, v okviru društva delujem kot astrologinja in pomagam ljudem. Če imate malce zanimanja za astrologijo, če delate z ljudmi, vam toplo priporočam, da osvojite vsaj osnovna astrološka znanja«.

SUPER BONUSI: V ceni so vsebovana vsa gradiva – moj PRIROČNIK UPORABNE ASTROLOGIJE, vsi izrisi kart, pa še kakšen dodaten izris, korekcije domačih nalog in vpogled v rojstno karto, ter osebno mentorstvo, saj je učenje astrologije transformacija.

NAČIN PLAČILA: Cena 390 evrov za 20 modulov po 3 šolske ure. Ddv je vračunan v ceni. Plačate lahko v enkratnem znesku ali mesečno, ob vpisu plačate prvi in zadnji obrok. Če plačate v enkratnem znesku in dobite še astrološki posvet ali plačuješ sproti, za mesec v naprej.

VSE INFORMACIJE NA DNEVU ODPRTIH VRAT, ki bo v PONEDELJEK, 20.09.2021 ob 18.30 preko ZOOMA.

Vabljeni vi  in vaši prijatelji, če se nam pridružiš, ti zagotavljam, da bo letošnja jesen nekaj posebnega, ko boš potoval v najbolj oddaljene, kotičke lastne duše. Zanimivo, vznemerljivo, včasih naporno, vedno pa osvobajajoče. Vseskozi vam stojim ob strani.

Vabljen, da se nam pridružite. Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?