NOVEMBER BO POMEMBEN MESEC V LETU 2021

SEZONA MRKOV SE ZAČENJA

NOVEMBER – KAJ NAM OBETA?

Začenja se jesensko zimska sezona MRKOV. Mrki so posebna oblika lunacij, ki delujejo kot sprožilci dogodkov, oziroma pospeševalci dogajanj v naših življenjih.

Mrki so tisti zadnji faktor v prognostiki – Sončev mrk odpira novo, Lunin mrk zaključuje, kar je obetal Sončev mrk.

Več o LUNACIJAH in MRKIH izveš tukaj https://center-m.si/lunacije-in-mrki/

Letos smo imeli zgolj dve sezoni mrkov – spomladansko in jesensko. V maju je Lunin mrk v strelcu prinašal zaključke vsega kar je napovedoval decembrski Sončev mrk na 23 strelca. 10.06. je sledi letni Sončev mrk na 19. dvojčka, ki se zaključi z delnim Luninim mrkom 19.11. 2021 na 27.stopinji bika.27 bika je blizu je v konjunkciji s fiksno zvezdo Algol, ki ima sloves najbolj temačne in agresivne med fiksnimi zvezdami. Po mitološki zgodbi je to zlorabljena lepotica, ki sedaj s svojim besom, željo po maščevanju in sovraštvom, uničuje vse na svoji poti. Izgleda kot meduza, a namesto lovk ima na glavi snop kač, vsak, ki jo pogleda okameni od groze. Njena moč delovanja je zelo destruktivna, še posebej v ženski karti. Močna uničujoča energija, kar se lahko manifestira kot bolezen in številne nevarnosti, katerim je izpostavljen posameznik.

Te zanima kaj tebi osebno prinaša tokratni Lunin mrk, kje imaš občutljivo točko horoskopa povezano s FZ ALGOL. Vse izveš na astrološkem posvetu, tukaj se prijaviš https://center-m.si/izdelek/nakup-osebnega-astroloskega-posveta/

Kaj nam prinaša tokratni Lunin mrk v bližini FZ ALGOL na družbenem nivoju – še več upora, nasilja, podrejanja in zavajanja. Luninemu mrku sledi popolni Sončev mrk v decembru, 04.12. v znamenju strelca.

Obdobje mrkov, čas med obema mrkoma je izjemno intenziven čas, obremenjujoč čas, čas dogajanja, čiščenja in zaključevanja.

Z Lunin mrkom na Algolu se zaključuje vse s čimer smo se ukvarjali bolj ali manj uspešno skozi letošnjo pomlad, poletje in jesen, a hkrati se začenja obdobje mrkov v znamenju bika in škorpijona, letošnji so bili v znamenju dvojčka in strelca. Še posebej bo naporno obdobje med obema mrkoma, med 19.11.2021 in 04.12.2021. PREVIDNO.

Astrološka delavnica z meditacijo – jesenska sezona mrkov in napoved leta 2022 – TUKAJ SE PRIJAVIŠ – https://center-m.si/izdelek/meditacija-v-casu-mrkov/

OSTALA DOGAJANJA V novembru:

  • 03.11. – Merkur izstopi iz svoje senčne retrogradne poti.
  • 04.11. – Mlaj ali mlada Luna v škorpijonu
  • 05.11 – Merkur v znamenje škorpijona, Venera v znamenje kozoroga, kjer se bo kar dolgo zadržala, saj gre  19.12. v retrogradne gibanje v katerem ostane vse do 29.01.2022.
  • 11.11. – Povežeta Jupiter in Luna na 23 vodnarja, močne vodnarske energije
  • 19.11. – polna Luna v biku, na 27 bika, blizu FZ ALGOL, MRK ogrožujoče.
  • 22.11.  – Sonce prestopi v znamenje strelca.
  • 25.11. – Merkur prestopi v znamenje strelca.
  • Ostali planeti ostajajo v trenutnih znamenjih, Jupiter in Saturn v vodnarju, Mars v škorpijonu in Pluton v kozorogu.
  • Uran in Neptun sta še vedno retrogradna, a prvi se bo obrnil Neptun 2.12.2021, Uran šele v januarju 2022, 17.01.2022
TUKAJ SE PRIJAVIŠ na ASTROLOŠKO DELAVNICO Z MEDITACIJO NA TEMO MRKOV