O meni

Moje osebno življenjsko vodilo se glasi:

»Težave in problemi so izzivi življenja, ki nam prihajajo nasproti, da jih razrešimo in s tem izboljšamo svoje življenje.«

Problemi so gibalo našega razvoja, nek kreativen poudarek, ki nas neprestano vleče dalje in dalje ali više in više. Ne verjamem v naključja, saj smo vsi del in odraz časa ter univerzuma, stvari prihajajo z namenom in ne zgolj naključno.

Znanje s področja hipnoze sem pridobila na ameriški šoli hipnoterapije OHTC in ob zaključku prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov – National Board of Hypnosis. Sem polnopravna članica Združenja ameriških hipnoterapevtov. Svoje znanje s področja hipnoze sem nadgradila na akademiji Mastermind v sodelovanju z Aleksandrom Šinigojem in Richardom Bandlerjem s poudarkom na tehnikah Miltona Ericksona in si pridobila certifikat praktika hipnoze.

Udeležujem se srečanj, delavnic in konferenc s področja hipnoze in hipnoterapije doma in v tujini. Zadnje takšno srečanje je bila delavnica priznanega ameriškega hipnoterapevta in publicista Larryja Elmana, sina legendarnega hipnoterapevta Dava Elmana, in njegove soproge Cheryl Elman iz ZDA jeseni 2013.

Z astrologijo se ukvarjam že več kot 15 let. Prva leta sem namenila izobraževanju, osnove astrologije sem pridobila pri Ireni Stopar, Bernu Jurečiču in Emi Kurent v Ljubljani, nato pa sem svoje znanje nadgradila na Inštitutu za astrološke raziskave in izobraževanja Johannes Kepler v Beogradu pod mentorstvom Aleksandra Imširagića. Še vedno se izobražujem, izpopolnjujem svoja znanja na seminarjih in strokovnih konferencah. Sem članica združenja ISAR, mednarodne organizacije profesionalnih astrologov.

Moje prvo srečanje z astrologijo je bilo fascinantno, saj sem prvič dobila jasne odgovore na vsa svoja opažanja in vprašanja, zakaj se mi dogajajo prav določene stvari, lažje sem razumele sebe in druge. V sončnem znamenju sem bik, sonce v biku pa zahteva konkretne odgovore in rešitve v danih časovnih okvirih. Luno – planet dejanskih človekovih potreb, pa imam v strelcu, ki mi da širino in željo po višjih znanjih. Prav ti dve dejstvi in uspešna dolgoletna kariera v gospodarstvu na področju zunanje trgovine, trženja in financ so mi dajali spodbudo in s tem mojih iskanj ni bilo konec in jih nikoli ne bo. Iskala in našla sem nova orodja in načine, kako prepoznane težave razrešiti. Odlične rezultate pri tem, pri delu na sebi in z ljudmi, sta mi ponudili hipnoza in hipnoterapija, saj z njuno pomočjo lahko razrešimo vse težave in tegobe, seveda če si to iskreno želimo in imamo jasno zastavljen cilj.

Diplomo in znanja s področja Bachove cvetne terapije sem si pridobila v letih 2013 in 2014 pri prof.dr. Ireni Roglič Kononenko, ustanoviteljici Inštituta za Bachovo cvetno terapijo in pionirko Bachove cvetne terapije v Sloveniji.

Nenehno se izobražujem in dopolnjujem obstoječa znanja ter jih nadgrajujem z novimi znanji in tehnikami. Vsa orodja, ki jih uporabljam pri svojem delu, vedno predhodno preizkusim na sebi, saj štejejo le izkušnje v povezavi z znanjem.