ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES

 

GLAVNI POUDARKI TEDNA

TOREK – 22. november – Sonce prestopi v znamenje strelca in se pridruži Veneri in Merkurju, ki sta vanj prestopila v preteklem tednu. Vrača se veselje v naša življenja, Sonce v Strelcu obudi optimizem, željo po spoznavanju novega in »širino« v razmišljanju in v  dojemanju sveta. Odličen čas za strelce in leve, pa tudi ovne.

SREDA – 23. november – Nova luna v znamenju Strelca, 3 minute pred polnočjo. Sonce in Luna se harmonično povežeta s svojim vladarjem Jupitrom, tako stvari lažje stečejo in ponudi se več priložnosti. Lahkotna energija, končno se otresemo težkih škorpijonskih energij in energija strelca nam bo omogočila lažji preboj vsega kar so nam napovedovali pretekli mrki. Odličen čas za še zadnja načrtovanja in udejanjanje v tem letu in prva napoved prihajajočih praznikov, saj bo nedelja že prva adventna nedelja. Ne zamudimo priložnosti.

PETEK – 25. november – Jupiter  gre v direktno gibanje na 28. stopinji ribe, v ribah ostaja do srede decembra. Zaključuje pohod po znamenju rib za naslednjih 12 let, nas pa zanima kaj nam prinaša v prihajajočih tednih na zadnjih stopinjah znamenja rib, kjer se odlično počuti. Veliko smo si obetali od njega, osebno in družba kot celota, pričakovali smo razvoj ali nove poti v duhovnosti, psihologiji, … dobili pa veliko manj od tega, ko je decembra 21 iz vodnarja prestopil v ribe.Sedaj razmišljamo o povezavi znamenja ovna in Jupitra, v katerem je že bil kratek čas v letošnjem poletju. Bodo to nove pobude in akcije ali zgolj zaletavo zaletavanje, nizanje novitet brez možnosti za dolgotrajno realizacijo. Pustimo se presenetite, a še najbolje bo za ovne in ostala ognjena znamenja – strelce in leve. In kar je tudi pomembno, v znamenju ovna ne bo nikoli retrograden, v njem pa ostaja vse do maja 2023.

ASTROLOŠKI POSVET PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN PLES

  • Torek, 22.11.2022 – Danes je glavni akter Sonce, ki prestopa v znamenje strelca, nam pa prinese optimizem. Edini Lunin aspekt nam bo stresno obarval pozne večerne ure. Odličen dan za strelce in leve.
  • Sreda, 23.11.2022- Dan kot nalašč za zaključevanje, odstranjevanje, predno se dovrši mlada luna. Malo pred polnočjo Luna sestavi konjunkcijo s Soncem v znamenju strelca – mlada luna, mi pa začenjamo nov lunarni mesec. Prva dva tedna bo Luna rastla vse do polne Lune in vnašala ideje, priložnosti, pa tudi nemir v naša življenja.
  • Četrtek, 24.11.2022, odličen dan, najboljši v tem tednu, Luna v strelcu se poveže z Venero in Merkurjem. Veliko priložnosti za povezovanja, druženja, še posebej za ognjena znamenja. Več kot odlično za strelce, pa tudi rake, bike, tehtnice in device.
  • Petek, 25.11.2022 – Najbolje bo v zgodnjem jutru, tja do ure – konstruktivno, odločno in preudarno bomo lahko delovali, kasneje sledi konfuzen dan in držimo se pravila – bolje nič, kot pa vse napačno.
  • Sobota, 26.11.2022, zanimiv dan brez planetarnih aspektov, ravno pravšnji za dan počitka in razmišljanja, ne pa delovanja.
  • Nedelja, 27.11.2022, prva adventna nedelja, prazniki so pred vrati. Luna v kozorogu se bo harmonično povezovala, tako bomo imeli sproščeno, prijetno dopoldne, popoldan težavnejše energije, a se posvetimo sebi, naredimo nekaj za sebe tako na fizičnem delu, kot mentalnem in čustvenem. Še najbolje bo dolg sprehod ob vodi, obisk savne ali domačega spaja.
KAJ MI PRINAŠA LETO 2023?