ODNOSI BODO NA PREIZKUŠNJI – ASTROLOŠKA dejstva v tednu od 04.04 do 10.04.2022

KAJ SE NAM OBETA V POSAMEZNIH DNEVIH?

PONEDELJEK, 04.04.2022 – Ponedeljkovo dopoldne bo umirjeno, saj močna Luna v biku sestavi prvi aspekt šele po opoldnevu. Vse do zgodnjega večera se bo Luna soočala z napadi Marsa in Saturna, Jupiter bo prilival olja na ogenj. In mi? Prvo nemir, nervoza, nato blokada – slabo razpoloženje, vztrajanje na okopih. Malo pred 17. uro se Luna poveže harmonično z Neptunom, kar nam bo omogočilo prijeten večer, izboljšala se nam bo intuicija – čas kot nalašč za ustvarjanje ali predajanje umetnosti.

TOREK, 05.04.2022 – Današnji dan bo barval in vodil planetarni aspekt med Marsom in Saturnom, kar nam prinese vztrajnost, odločenost in predanost, a nekaj previdnosti ne bo odveč, ker se preveč zagreti ne bomo zavedali svojih limitov. Luna še pred jutrom naredi nekaj povezav, ki niso kaj prida in prestopi v znamenje igrivih dvojčkov. Potem pa se umakne v pričakovanje novega dneva.

SREDA, 06.04.2022 – Veselje, igrivost in zvedavost se bodo danes nizali skozi dan. Radoživa in bistra Luna nam bo v veliko podporo, natančno bomo vedeli kaj želimo, končno malo notranje harmonije, ko sta povezana srce in razum, Luna in Sonce. Imeli bomo odlično komunikacijo – dan kot nalašč za dogovore, zmenkarije, druženja vseh vrst, a najbolje za zračna in ognjena znamenja – dvojčke, vodnarje, tehtnice, leve in ovne.

ČETRTEK, 07.04.2022 – Današnje energije dneva barva planetarni aspekt med Merkurjem in Saturnom – jasna, stvarna in konkretna razmišljanja skozi celoten dan. Močnejša dinamika je  povezana z Luno, se nam obeta že od zgodnjih jutranjih ur, a jo bomo v večini prespali, a nekaj tega vpliva se bo obdržalo skozi dan. Opazujte. Zgodnja povezava Lune in Saturna bo še zniževala povprečje dnevnih in nočnih temperatur, vreme bo tako, tako in mi z njim, saj preostanek dneva Luna samo zamenja znamenje, prestopi v čustvenega raka, drugega dogajanja pa ne bo. Glede na naše rojstne zaobljube bomo videli kam nas bo vleklo skozi dan – v ustvarjalno razmišljanje( zračna in ognjena znamenja) ali v pestovanje in predelovanje preteklosti( vodna in zemeljska znamenja).

PETEK, 08.04.2022 – Nov dan in nove energije, pa čeprav je Luna še vedno v znamenju čustvenega raka. A s prevzemanjem pobude nadaljuje Merkur v ognjenem ovnu, ko se harmonično poveže z Marsom v zračnem vodnarju. Spontanost, izvirnost in presenečenja si podajajo roke skozi dan, a hkrati prinašajo nekaj nemira. Za dodatno nestabilnost poskrbita Luna in Uran v večeru, marsikaj nas lahko preseneti, po modelu «Še sanjalo se  mini«.

SOBOTA, 09.04.2022 – Čustvena Luna v raku danes sestavi prvi krajec, kar prinaša nemir, notranjo neusklajenost in dodatna pričakovanja, spopad emocij – Luna in arogance – Sonce v ovnu. Popoldan in zvečer pa prijetnejše energije, harmonija planetov v vodnih znamenjih –Lune, Jupitra in Neptuna. Prijetno razpoloženje, nežna čustva in močna intuicija. Morda generalka za težko pričakovano povezavo Jupitra in Neptuna v ribah v 12.4.2022. Po 13 letih se bosta spet povezala ta dva oddaljena planeta, ki večinoma opisujeta okoliščine. Le kako nas bosta tokrat presenetila, nazadnje je bila njuna konjunkcija v ribah pred 166 leti. Težava Neptuna je njegovo zavajanje, nejasnost, idealiziranje, ki pa jo prepoznamo šele s perspektive časa za nazaj.

NEDELJA, 10.04.2022 – Zjutraj Luna prestopi v ognjeno znamenje leva, kar nam naj bi prinašalo lažje, bolj sproščene energije in želje po druženju. Pa bo res tako in zakaj ne? Temne, destruktivne misli se nam bodo podile po glavi, saj bosta Merkur in Pluton v kvadratu skozi celoten dan. Sami Luni načenjata samozavest Merkur in prav tako Pluton skozi dinamične aspekte. Previdno z besedami, stopimo korak nazaj, ne prepričujmo prepričanih. Nič se ne dogovarjajmo, ne zaključujmo in bodimo oprezni v prometu in pri ravnanju z aparaturami.

TUKAJ SE PRIJAVITE NA ASTROLOŠKI POSVET https://center-m.si/kategorija-izdelka/posveti/

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.

Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.

POSEBNA PONUBDA V APRILU

Že imate nekaj astrološkega znanja, pa bi ga želeli nadgraditi,  ponudim vam  ASTROLOŠKE INŠTRUKCIJE.

TUKAJ SE PRIJAVITE

Čas  pomladi je čas OSEBNIH IZZIVOV, vsak se na svoj način spopada s tem, pobrskajte po sklopu programov – VEM, DA zmoreš in morda kaj najdete tudi za sebe.

PREDSTAVITEV PROGRAMOV

V aprilu je ponovno na programu delavnica za PRENEHANJE KAJENJA.

PREDSTAVITEV DELAVNICE