ODNOSI so kot OGLEDALA, v katerih GLEDAMO svoj ODSEV

Pripravljam se na današnje DELAVNICE UPORABNE ASTROLOGIJE III ( kmalu začnemo z novo, začetno skupino) in opazujem efemeride – astronomske kartice – še enkrat za vse nejeverne Tomaže – astrologija je egzaktna znanost, ki po principu sinhronicitete razlaga vplive planetov na naša življenja.

Teden začenjamo s prijetno in igrivo Luno v dvojčkih, katera bo skozi dan sestavljala in razstavljala same prijetne aspekte s Soncem, Uranom in Jupitrom – dan bo potekal lahkotno, neprisiljeno, lepo bomo uglašeni v sebi in prijetni do drugih, popoldan, že proti večeru nas malce predrami Uran s kakšno novo idejo ali zamislijo, dovolite si presenečenja, ne upirajte se za vsako ceno, zavedajte, da je sprememba naporna, a velikokrat začetek nečesa novega. Pozno zvečer se nasproti Luni postavi Saturn, kot bi ji dajal lekcijo, jo opominjal, da ne gre vse tako z lahkoto, češ naj se že zresni. A ne bo ga prav dolgo poslušala, šla bo svojo pot sama, vse do jutrišnjega jutra,  do prestopa v čustvenega raka, ko bo postala bolj čustvena, na trenutke muhasta

Zanimiv je današnji aspekt z Jupitrom, največjim dobrotnikom, planetom širitve v dobrem in slabem, kateri danes začenja svojo vzratno pot v znamenju tehtnice, na kateri bo vse do letošnjega junija. Vsako retrogradno gibanje prinaša zakasnitve ali pa ponovno premlevanje že poznanega – tokrat na področju vseh vrst odnosov, se nam nudi priložnosti za ponovno obuditev ali zaključek obstoječih odnosov, pa tudi za razrešitev ali nadgradnjo. Pa zakaj bi tokrat prevetrili, predelali ali zaključili ali nadgradili obstoječe odnose? Zato ker gre z Jupitrom v tehtnici veliko lažje, ker ga tehtnica sili v ravnovesje, kompromis in pravičnost. Ker bomo fer, ker bomo lažje razumeli tudi drugo stran.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?