KAJ NAM PRINAŠA TEDEN 16.10.2023 – Lunin ples

JESENSKA SEZONA MRKOV JE TUKAJ

Sončev mrk se je dovršil ob sobotni mladi luni na 21. stopinji tehtnice.

Pred nami sta dva intenzivna tedna vse do 28.10.2023, ko bomo imeli ob polni luni še lunin mrk na 5. stopinji bika.

Sončev mrk aktivira novi cikel mrkov, prebudi karmično os ali pot usode v znamenjih tehtnice in ovna za naslednjih nekaj let.

Lunin mrk na osi škorpijon/bik, pa zaključuje in prinaša rezultate preteklih mrkov in vsega kar se je dogajalo že od leta 2021.

Na osi bik škorpijon smo se ukvarjali z materializacijo, realnostjo, varnostjo, etiko, moralo, lastno vrednostjo in vrednotenjem drugih, deležni smo bili številnih sprememb in globokih transformacij v  zadnjih letih.

Novo aktivirana karmična os – oven/tehtnica, pa nas bo zagotovo soočala z odnosi, z vsemi povezavami z ostalimi ljudmi in z našo vlogo in mestom znotraj teh povezav. Poudarek bo na pravičnosti, spravljivosti, iskanju harmonije, pravu…

kaj vam osebno prinašajo tokratni mrki in vpogled v leto 2024

LUNIN PLES

Ponedeljek in torek – rastoča Luna v škorpijonu. Strastno se bomo predajali življenju, a ostajajmo realni in ne pretiravajmo. Imeli bomo prijeten ponedeljek in bolj dinamičen torek.

Sreda in četrtek – Luna raste v znamenju strelca, a zaradi napornih aspektov ne bo prav veliko optimizma, več bo zmede. Še najbolje bo v četrtek zvečer.

Petek in sobota – Luna se sprehodi preko znamenja kozoroga, naša življenja pa postanejo bolj odgovorna in delavna. Petek bo odličen delovni dan, marsikaj lahko postorimo, dobri bomo v komunikaciji. A Sobota bo težaven dan zaradi kvadratov Plutona na Sonce in Merkurja – previdno v prometu, v komunikaciji, izogibajmo se manipulacij in zavajanj.

Nedeljaodličen dan, dan kot nalašč za druženje. Podpira nas Luna v znamenju vodnarju in harmoničen aspekt Venere in Jupitra, ki poskrbita za dobro razpoloženje. Kasneje v dnevu Merkur zamenja znamenje, prestopi v škorpijona – konec spravljivosti in tolerance.

KAKO VAM KAŽE DO KONCA LETA IN V POMLADI 2024? VSE IZVESTE TUKAJ.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo. Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.