Osvobodi se nikotina

OSVOBODI SE NIKOTINA

Si tudi ti med tistimi, ki želijo za vedno prenehati s kajenjem?
Imaš morda občutek, da te nikotin kontrolira?

Rešitev je lahko odlično in preverjeno orodje – HIPNOZA. Že mnogim je pomagala na poti do osvoboditve od vseh vrst nikotina. Odločitev je samo tvoja, imaš priložnost, pa izberi.

Kaj ti ponudim?
V ta namen te povabim na skupinsko delavnico za opuščanje kajenja ob podpori hipnoze, ki bo potekala 10. junija 2020 ob 20.00 uri preko spleta. V varnem objemu svojega doma, boš presegel svoj izziv in dosegel najpomembnejšo zmago v svojem življenju. Seveda, če si to iskreno želiš in če si pripravljen na to spremembo.

Za koga je primerna delavnica?
Delavnica je primerna za vse, ki ste se že poskusili odvaditi od kajenja, pa vam samemu ni uspelo. Žal je moč volje včasih premalo, oziroma njeno delovanje je kratkotrajno, tam do 21 dni, potem pa se vse ponovi. Včasih potrebujemo malce več podpore, vsak za svoj izziv. Eni se spopadate z nikotinom, drugi s strahovi, tretji s stresom, eni s prenajedanjem, drugi s slabo samo podobo. Nisi edina oseba s težavo, izzivov je toliko, kot je ljudi.

Kako poteka delavnica?
Delavnica poteka približno 45 minut do ene ure, poteka v skupini, kjer ni potrebno tvoje sodelovanje, pa tudi za tvojo anonimnost je poskrbljeno, saj ne veš kdo vse je še v skupini.
V uvodnem delu razložim vse o hipnozi in načinu dela, nato sledi indukcija ali vstop v hipnotično stanje in podajanje sugestij za osvoboditev od vseh vrst nikotina. Več kombinacij in ponavljanj sugestij.

Kaj potrebuješ ?
Željo, da obvladaš nikotin. Eno uro časa in miren kotiček, kjer te ne bo nihče motil.

Redna cena je za 2 v 1, samo 50 evrov, za dva produkta imaš samo eno ceno.
V ceni imaš vštet tudi avdio posnetek za opuščanje kajenja za delo doma, ki ga poslušaš doma, seveda, če to želiš in potrebuješ.

Mnenje uspešne stranke
Gospa Anja mi je poslala takšnole sporočilce: »Z veseljem vam sporočam, da je danes natanko 1 leto od kar sem nehala kaditi. Hvala vam in hipnozi, če bi vedela, da bom tako hitro in uspešno presegla mojo razvado, bi se za hipnozo odločile že veliko prej. Anja, Sežana«

Prijave
Prijave sprejema na info@center-m.si ali na telefon 041 639 408.
Na vsa vaša vprašanja bom z veseljem odgovorila.

Odloči se za spremembo, naredi odločilen korak še pred poletjem.
Spremembe so zagotovilo uspeha in če čutiš, da je prišel ta čas, vabljen, da se mi pridružiš na delavnici. Imam dolgoletne izkušnje s prakso hipnoze na različnih področjih, kjer skupaj premagujemo težave ali izzive in soustvarjamo kakovostnejše, novo življenje.

Še dodatni bonus
Če pripelješ prijatelja, partnerja ali znanca, vama priznam posebej znižano ceno, samo 45 evrov za vsakega od vaju, seveda, ob hkratni prijavi in plačilu za oba.

Vabljeni, da dosežete novo zmago, tokrat še pred poletjem. Mojca in center M

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?