PLUTON BO PONOVNO GLAVNI AKTER in Lunin ples

AKCIJA MESECA - HORARNO VPRAŠANJE, NAJHITREJŠI ODGOVOR NA KONKRETNO VPRAŠANJE.

GLAVNI ASTROLOŠKI POUDARKI TEDNA

V tem tednu bo najpomembnejši dogodek – ponovni povratek retrogradnega Plutona v znamenje kozoroga, kar nam prinaša fokus na družbenopolitičnem področju ter področju financ, predvsem kreditov.Hkrati bo to dokončni obračun celotnega dogajanja od daljnega leta 2008, ko nas je pestila upniško dolžniška kriza, padec nepremičninskega trga in sanacija velikih bank.

KONČNO PRESEZITE PONAVLJAJOČE VZORCE.

LUNIN PLES, od torka do torka

Smo v tednu upadajoče Lune. Intenzivnost dogajanja se počasi umirja, vse do naslednje mlade lune – 18.06.2023 v znamenju dvojčkov. 

Torek, 06.06.2023, z upadajočo Luno v kozorogu in ob dobri podpori Urana in Merkurja bo odličen dan za načrtovanje, dogovarjanje in za spremembe. Najbolje za bike in kozoroge.

Sreda, 07.06.2023, dopoldan umirjeno, zasanjamo, po13. uri pa sledi več dinamike. Najbolj bodo izpostavljena fiksna znamenja. Previdno pri vseh druženjih, …

Četrtek, 08.06.2023, upadajoča Luna v vodnarju si bo želela druženj, kar nam bo šlo najbolje v zgodnjem popoldnevu okoli 16. ure. Zjutraj in dopoldan bo preveč nemira, zvečer pa sprememb. Odlično bo šlo dvojčkom, slabše bikom, levom in predvsem vodnarjem.

Petek, 09.06.2023, petkovo jutro in dopoldne ne bo ugoden čas za dogovore in razmišljanje. Popoldan malce bolje, predvsem pa prijetneje, ko bo Luna prestopila v zasanjane ribe okoli 12.oo. Sledi prijeten, romantičen večer, kot nalašč za obisk koncerta ali ogled filma.

Sobota, 10.06.2023, takoj po polnoči se Luna poveže s Saturnom – odličen aspekt, ko z lahkoto povezujemo iluzije in realnost skozi celoten dan, vse do poznega večera, ko sledi zadnji Lunin kvadrat in napoved dinamične nedelje.

Nedelja, 11.06.2023, najpomembnejši dan letošnjega junija z vidika astrologije. Pluton v vodnarju se v svoji retrogradnosti ponovno vrne v znamenje kozoroga. Ti ponovni prehodi so najtežavnejši, so povzetek vsega dogajanja številnih let, ko se je Pluton nahajal v znamenju kozoroga, od leta 2008. Ta dan zamenja znamenje tudi Merkur, planet komunikacije, a to ni tako pomembno in vplivno. Popoldan za pretiravanja poskrbita Venera in Jupiter v dinamičnem aspektu – previdno s financami in obljubami, sebi in drugim. Luna v ribah zvečer prestopi v ovna in se poveže z Merkurjem – odličen napovednik novega tedna.

Ponedeljek, 12.06.2023, ognjeno Luno v ovnu malce upočasni faza upadanja, a ponedeljek bo spet prijeten in ugoden dan, saj Luno dopoldan harmonično podpira Venera, popoldan pa Mars. Romantika, sreča in ljubezen ta dan vstopajo na velika vrata, popoldan se pridružita še strast in navdušenje. Odličen dan za ognjena in zračna znamenja(razen tehtnice) – ovne, dvojčke, leve, strelce in vodnarje.

 

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES VSAK DRUGI TOREK V MESECU.