Polna Luna v škorpijonu

MALCE POSEBNA je DANAŠNJA SOBOTA

To je sobota polne Lune, nekateri pravijo najmočnejše v tem letu, pa saj so majske polne Lune vedno močne, ko se umirjenemu, realnemu in stabilnemu Soncu v biku postavi nasproti strastna, posesivna in transformativna Luna v škorpijonu. Ko si moški in ženski princip vsakega izmed nas stojita nasproti, ko ju nezadržno vleče v dokazovanje«mojega« prav.

Polna Luna je vedno prispodoba našega življenja, nenehnega usklajevanje in  iskanja ravnovesij dveh nasprotujočih si polov. Sonce – naš jaz, ego in življenjska naloga je v odnosu do Lune – naš notranji, nezavedni svet, naša čustva, intima in bližina, pa tudi genetika, tokrat v boljši poziciji.

In tokrat je Sonce v biku boljši poziciji, z lahkoto argumentira svoja pričakovanja podprt s strani Merkurja, moč in vztrajnost mu dajeta  Pluton in Saturn. Luna v znamenju svojega pada, je preveč strastna, zaslepljena, ne zmore preseč  tega, ni sposobna dojet potrebe Sonca. In zato s takšne polne Lune  kot tokratna, tako naporne.

Ker pa imamo vedno dve plati, je tokratna polna Luna kot nalašč za spremembe, transformacije in preseganje slabih vzorcev, da se odrešimo  in razrešimo vsega  kar nas bremeni. Morda z današnjim dnem  sprejmemo pomembno odločitev v našem življenju. Če ne zmorete sami, si poiščite ustreznega terapevta ali osebo, ki vam bo pomagala na tej poti. Ne odlašajte, izkoristite energije v sebi in okoli vas, vzemite, kar vam ponuja Univerzum in se boste že kmalu veselili rezultatov.

Srečno, Mojca in center M

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?