Praznični vikend, novi časi in delovni teden

PRAZNIČNI VIKEND in novi časi in delovni teden

Današnji praznični PETEK bi bil kot nalašč za druženje v dopoldanskih ura, ko sta se harmonično povezali igriva Venera in Luna energična – klepetanje, druženja, pikniki, veliko izmenjav mnenj, … Celodnevna povezava Merkurja in Urana še dodatno spodbuja naša razmišljanja, predvsem v smer sprememb in svobode. A žal so drugi časi, časi na katere se počasi, a zagotovo privajamo, nove oblike druženja bodo prišle med nas, potrebna bo prilagoditev, pa čeprav nam je na začetku težko. Zgodaj zvečer Luni začne kljubovati Mars,mi pa bomo postajali vedno bolj nestrpni, netolerantni, še posebej fiksna znamenja biki, škorpijoni, vodnarji in levi. Kasneje se situacija umiri in imeli bomo spokojen večer.

Praznična SOBOTA bo bolj delovna, kot praznična, saj nas bo Luna v devici neprestano priganjala, kaj vse še imamo za postoriti, pa čeprav je bilo časa dovolj v zadnjih 6.tednih. Prvi delovni dnevi so pred vrati,vsaj za nekatere.
NEDELJSKO dopoldne bo še vedno delovno, jasnih misli in idej bomo zelo učinkoviti. Lepo bomo sodelovali z našimi bližnjimi, a le do zgodnjega večera. Počasi a zagotovo se bo prebujal v nas črviček zavedanja in nemira, da je konec vikenda, praznikov in za nekatere karantene. Poplava misli, čustev, negotovosti kako naprej. A ne predajte se temu zmedenemu vzdušju, saj se noben juha ne poje tako vroča, kot se skuha. V ponedeljkovem dopoldnevu nam bo dobra podpora tolerantna Luna v tehtnici ob podpori Saturna – realna in vztrajna. Odličen začetek nečesa novega.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?