PREGLED LETA 2023 in prvi Lunin ples v letu 2023

LUNIN PLES V ODAJI DOBRO JUTRO

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN PLES

Torek, 03.01.2023, rastoča Luna v dvojčkih in s harmoničnimi aspekti začenja prvi delovni dan v novem letu. Obeta se nam prijeten dan, še posebej za ognjena in zračna znamenja – dvojčke, vodnarje, strelce,

Sreda, 04.01.2023, nadaljuje se dobro razpoloženje z rastočo Luno v dvojčkih, vse skupaj krepi harmonična povezava Venere in Jupitra, priložnosti izkoristite vodnarji in ovni.

Četrtek, 05.01.2023, naporne aspekte prespimo v zgodnjem jutru, nato sledi umirjeno dopoldne, tja do 15. ure, ko Luna prestopi v čustvenega raka. Sonce skozi celoten dan potiska Uran v spremembe – le kako bo šlo kozorogom in bikom, bomo zmogli? Sledi čustveno obarvan večer, preveč bomo občutljivi, še najbolj raki in ovni.

Petek, 06.01.2023, rastoča Luna v raku in Uran nas bosta presenečala in vznemirjala skozi celoten dan, še najbolj zemeljska in vodna znamenja.

Sobota, 07.01.2023, nekaj minut po polnoči se dovrši prva polna luna na osi rak/kozorog – kardinalna, preveč čustvena in ambiciozna, s slabo komunikacijo. Danes bo še najbolje staviti na Sonce, naš razum in ego – jasne misli, dobo delovanje in zaključki, dobro za kozoroge, pa čeprav so nekam počasni in zazrti v preteklost. Le kdaj pa niso.

Nedelja, 08.01.2023, dan začenjamo z ognjeno, a upadajočo Luno v levu, sledi prijetno in družabno dopoldne, morda še zadnja počitniška druženja, najbolj bodo aktivna ognjena znamenja, a družba naj bo mešana, med samimi ženskami bo preveč napetosti, predvsem če imajo poudarek na stalnih znamenjih. Sledi prijeten večer, morda srečamo novo simpatijo, sklenemo novo prijateljstvo. Predvsem ovni, dvojčki, levi, strelci in tehtnice naj ne ostajajte doma.

Ponedeljek, 09.01.2023, Luna v levu bo upadala skozi celoten dan, po 10. uri sledi več nemira, predvsem za leve in bike. Bo pa veliko priložnosti za kaj novega, a se ne prenaglimo, saj je Merkur retrograden – še najbolje bo, če realiziramo zamisli iz starega leta. Sledi prijetno popoldne in večer, ki ga podkrepi najlepši ljubezenski aspekt – trigon med Venero in Marsom, priložnost za vodnarje in dvojčke, a obudijo staro ljubezen ali poznanstvo.

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?