Prenehanje kajenja

Odvajanje od kajenja

Dokažite samemu sebi, da znate in zmorete in se dokončno osvobodite nikotina.Ste tudi vi med tistimi, ki želijo za vedno prenehati s kajenjem? Ste že velikokrat poizkušali in ste bili bolj ali manj uspešni, a na koncu ste se vrnili na stare tirnice. Moč volje je žal premalo. Potrebujete nekaj več. Imate morda občutek, da vas nikotin kontrolira in nadzoruje?

Znani so podatki, da zaradi posledic kajenja vsako minuto umre 10 oseb. To so zgolj statistični podatki Svetovne zdravstvene organizaciji, a za vsako osebo ostajajo svojci, družine in prijatelji in lahko število žrtev nikotina pomnožimo z vsaj 4.In kar je najpomembnejše, življenjska doba kadilcev je krajša kar za nekaj let, tudi do več kot 10 let, da o kvaliteti življenja ne govorimo. Veste o čem govorim – nenehna zaskrbljenost, kje in kdaj si bom lahko privoščil naslednji cigaret, ponoči in podnevi, dobesedno vas vodi nivo nikotina v vaši krvi. Ste presenečeni, to so dokazljiva dejstva in če ste odkriti sami do sebe, se tako nekako vrtite v začaranem krogu.Morda ste začeli že v najstniških letih iz gole radovednosti, iz potrebe po pripadnosti določeni skupini ali zaradi potrebe po večji samozavesti ali pa vas je nikotin zasvojil kasneje.Ni pomembno kdaj in zakaj, pomembno je, da v tem trenutku sprejmete ODLOČITEV, eno vaših najpomembnejših odločitev in si rečete DOVOLJ je bilo,  pripada mi kvalitetnejše življenje, tako meni kot mojim bližnjim.Če ste odločeni, vam lahko ponudim zanimivo in uporabno metodo, ki vas podpre na poti odločitev in sprememb na boljše – pri ODVAJANJU OD KAJENJA, a jaz še raje to poimenujem OSVOBAJANJE od kajenja.Rešitev je lahko odlično in preverjeno orodje – HIPNOZA. Že mnogim je pomagala na poti do osvoboditve od vseh vrst nikotina, pa tudi drugih oblik odvisnosti. Odločitev je samo vaša, imate priložnost in izberite.IN KAKO POTEKA POSTOPEK?

  • Prijavite se preko spletnega obrazca spodaj v zapisu in pripišite – ODVAJANJE OD KAJENJA. V povratnem sporočilu določiva termin in odgovorim na vsa morebitna vprašanja, preko spleta ali preko telefona. Morda vam bo v pomoč brezplačna knjižica o hipnozi, kjer dobite veliko odgovorov, vaša je  s klikom na tej povezavi https://www.center-m.si/brezplacna-vsebina.html.
  • Postopek poteka osebno pri meni v pisarni ali preko zooma, iz varnega zavetja lastnega doma, kar se je v koronskih časih izkazalo za odlično.
  • Potrebujeva 45 minut za sam postopek, v uvodnem delu se pogovoriva o vsem, o vaši težavi – od kdaj obstaja, v kakšnih trenutkih je še izrazitejša, kolikokrat ste že poizkušali prenehati, a žal neuspešno. Razložim vse o hipnozi, o postopku, o pričakovanih rezultatih, postrežem s statistiko in vašem deležu v najinem sodelovanju. Ja, vašem deležu, ker sama ne zmorem nič, potrebujem vašo ODLOČITEV in ŽELJO za PRENEHANJE KAJENJA.
  • Nato greva v sam postopek hipnoze, mi ji rečemo indikcija, kjer se prvo sprostiva na fizičnem, nato na mentalnem delu. Prijeten postopek, kjer se boste odlično počutili in globoko sprostili, pri tem pa ohranili globok FOKUS, da se boste lahko ukvarjali samo z eno zadevo – S PRENEHANJEM KAJENJA.
  • Ko dosežete določeno globino sprostitve( to prepoznam po določenih znakih in odzivih), takrat se pravo delo začenja. Prvo vas popeljem na izvorni dogodek, ko ste prižgali prvo cigareto in poiščeva OBČUTEK, ČUSTVENO STANJE, ki vas je potisnilo v samo dejanje, da ste posegli po cigareti. V nadaljevanju NEVTRALIZIRAVA ta dogodek, poimenovan izvorni dogodek in nato izničiva še vse nadaljnje, ki so povezani z njim. Vse skozi poglabljava stanje sproščenosti in vam podajam že prve SUGESTIJE, za prenehanje kajenja, za zavedanje o zdravem življenju, o zdravju, o samozavesti,…S posebnimi sugestijami v vas aktiviram GNUS do kajenja in zavedanj, da ste postali NEKADILEC ali jaz raje temu rečem, da ste OSVOBOJENI NIKOTINA V VSAKI OBLIKI.
  • Na koncu se podava še na POT ZMAGOVALCA, saj vam je uspela NAJVEČJA ZMAGA V ŽIVLJENJU, osvobodili ste se nikotina vseh vrst in v vseh oblikah, postali ste NEKADILEC. Terapijo zaključiva še s podajanjem sugestij, ki še dodatno okrepijo vaše odločitve in vas podprejo na poti življenja.
  • Sledi postopek za zaključek terapije, ko nežno in v svojem ritmu, v tišini sprejmete in potrdite svoje odločitve.
  • IN preštejem od 5 do 1, vi pa sveži, spočiti, dobro razpoloženi, z novo izkušnjo in osvobojeni nikotina, ste tukaj in zdaj, z nogami trdno na tleh. POZDRAVLJEN NEKADILEC.

Naj dodam še mnenje zadovoljne stranke in uspešne stranke, gospa Anja mi je poslala takšnole sporočilce: »Z veseljem vam sporočam, da je danes natanko 1 leto od kar sem nehala kaditi. Hvala vam in hipnozi, če bi vedela, da bom tako hitro in uspešno presegla mojo razvado, bi se za hipnozo odločile že veliko prej. Anja, Sežana«Ne oklevajte, odločite se za odločilen korak na poti do sprememb, do prenehanja kajenja in me kontaktirajte – 041 639 408 ali mojca.gregorcic@gmail.com.Številnim je že uspelo in zagotovo bo uspelo tudi vam, zato ne oklevajte in se pogumno podajte na pot sprememb, na pot zmagovalca.Prijavite se preko spletnega obrazca tukaj https://www.center-m.si/kontakt.html in pripiši – ODVAJANJE OD KAJENJA.Vabljeni, veselim se srečanja z vami in zavedajte se, da je številnim že uspelo

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?