Prepoznaj potrebe svojega srca – delavnica 17.10.2017

PREPOZNAJ POTREBE SVOJEGA SRCA – delavnica in poglobljena meditacija – torek, 17.10.2017

Vabim vas na delavnico in poglobljeno meditacijo z naslovom »PREPOZNAJ POTREBE SVOJEGA SRCA«, kjer se bomo v prvem delu  soočali s svojimi resničnimi potrebami  in jih prepoznavali s pomočjo rojstne  astrološke v povezavi s  progresirano Luno, v meditaciji pa odpirali svoje srce, občutili svoje najgloblje potrebe in se pripravili na spremembe in  na njihovo uresničitev.

Naša osebna Luna predstavlja paleto naših resničnih potreb, katere moramo zadovoljiti, ne glede na pričakovanja družine, partnerja ali prijateljev. Potrebujemo iskrenost do sebe, da si jih priznamo in moč, ter vztrajnost, da si jih dovolimo  zadovoljiti. Progresirana Luna dodaja podtone naših trenutnih čustvenih stanj in potreb, ko na svoji poti skozi zodiak v 28 letih spoznava 12 znamenj. Tako imamo vsake dve leti in pol priložnost, da zadovoljujemo določena življenjska področja. Pri tem je pomembno, da se zavedamo dejstva, če ne zgrabimo priložnosti v danem trenutku, bomo čakali na naslednjo priložnost naslednjih 28 let.

Meditacija bo globoko sproščujoča in fokusirana, v prvem delu se bomo sproščali na fizičnem delu, v nadaljevanju pa bomo sproščali svoj um, poiskali in okrepili fokus, se povezali s svojim centrom, s svojim bistvom.

V podporo nam bodo izbrane Bachove cvetne esence, že več kot 130 let staro in preverjeno orodje, ki nežno in odločno uravnovesi naša čustvena stanja.

Obvezne predhodne prijave.

S pravočasno PRIJAVO SI ZAGOTOVITE MESTO V SKUPINI. Skupine so prijetne, manjše do 10 ljudi.

Kje ? V Ljubljani,  podatke o lokaciji dobite ob prijavi.

Kdaj ? V torek, 17.10.2017, od 18.30 do 20.00

Koliko ?  15 eur za izmenjavo energije, plačate na dogodku samem ali na račun.

Zakaj ? Ker vam pripada najboljše in da boste lažje prepoznali svoje resnične potrebe in si jih upali zadovoljiti.

Vabljeni vi in vaši prijatelji. Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?