PREVIDNO – SMO V OBDOBJU MED DVEMA MRKOMA

Letos bomo imeli le dve sezoni mrkov, spomladansko, sredi katere smo in jesensko z začetkom 25.10.2022.

Sončev mrk prinaša nove priložnosti in pobude, nam aktivira določeno življenjsko področje, oziroma aktivira vse tisto, kar so že predhodno napovedovale progresije in tranziti. Lunin mrk čez dva tedna pa nam že lahko prinese prve zaključke, prve rezultate.

Preostala astronomska dogajanja v prvem mesecu maja – 02.05 Venera prestopi v ognjenega ovna in 03.05. imamo močno planetarno dogajanje, sekstil oddaljenih planetov, Jupitra in Plutona na 28.stopinjah rib in kozoroga.

Kaj se vam je aktiviralo s Sončevim mrkom 30.04. na 10. stopinji bika in kje lahko pričakujete zaključke okoli 25. stopinje škorpijona. Ne veste, vprašajte astrologa – www.center-m.si.

KAJ SE NAM OBETA PO POSAMEZNIH DNEVIH?

PONEDELJEK – 02.05.2022, praznični dan začnemo z Luno v biku in končamo z Luno v dvojčkih, vmes pa se Luna harmonično povezuje s preostalimi planeti, sestavi jih kar pet. A glavna akterka tokratnega dne je Venera, ko iz zasanjanih rib, prestopi v znamenje ognjenega ovna. Venera vlada lepoti, ljubezni, financam, odnosom, hrani, samozavesti, etiki, morali… in vsem tem delom naših življenje prinaša novo, drugačno energijo – več bo pobude, zaletavosti in akcije, manj preudarnosti in vztrajnosti. Pravo pomladansko razpoloženje.

TOREK – 03.05.2022, prvi delovni dan bo barvala igriva Luna v dvojčkih, a bo njeno igrivost kvaril kvadrat z Marsom in vnašal nemir, nepotrpežljivost… Previdno v sporazumevanju, predvsem pa v prometu.

SREDA – 04.05.2022, obeta se nam nemiren dan, vse bo šlo prepočasi, neprestano nas priganjata in preganjata Mars in Uran v sekstilu. A rastoča Luna v dvojčkih in ob dobri podpori Saturna nam bo v dopoldanskem času nudila dobre priložnosti za načrtovanje in delovanje, kasneje sledi obdobje nejasnosti in zmede.

ČETRTEK – 05.05.2022, pred nami je čustven dan z Luno v raku, veliko se bomo ukvarjali s preteklostjo in družino. Občutljivi in muhasti bomo, še posebej predstavnice nežnejšega spola, ki jim prevladujejo vodna in zemeljska znamenja. Da pa le ne bomo tako okupirani s preteklostjo, poskrbi Sonce, ki se harmonično poveže z Uranom in nam postreže z novimi zamislimi ali priložnostmi. Še posebej pozorni naj bodo biki v Sončevem znamenju ali vsi ki, ki imate planete okoli 14. stopinji bika.

PETEK – 06.05.2022, odličen dan za komunikacijo, povezovanje, dogovarjanja, saj sta skladno povezana Venera in Merkur skozi celoten dan. Čustvena Luna v raku pa ju podpira v harmoničnih povezavah z Uranom, Soncem in Marsom. In mi z dobro intuicijo, v sozvočju s samim seboj in z veliko mero smelosti se le lotimo vsega kar nas čaka ali česar si želimo. Danes si upamo in zmoremo.

SOBOTA – 07.05.2022, celodnevna povezava Marsa in Sonca nam bo dala dovolj moči in volje za številne sobotne aktivnosti, predvsem v popoldanskem času. Okoli 13.ure Luna prestopi v družabnega leva, pa še sezona piknikov je že odprta. Pa nam bo vreme ovira, zagotovo ne.

NEDELJA –08.05.2022,  pred nami je prijeten dan za druženja, zabavo, povezovanje. Luna v levu nas dobesedno potiska v aktivnosti, pomlad naredi svoje in zamujene priložnosti se le redko povrnejo – uživajte v najlepšem mesecu leta, uživajte v stoterih odtenkih zelene barve, uživajte v mesecu ljubezni – je rekel bik v Soncu.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.


KAJ JE PA NOVEGA?

POVSEM NOV PROGRAM – kombinacija HIPNOZE in Bachovih cvetnih esenc – UČINKOVITA oblika razstrupljanja, ker vse začne in konča v našem UMU in ne v prebavilih, krvnem obtoku,…

HIPNOTIČNO TRANSFORMATIVNI DETOX NEUSTREZNIH PREPRIČANJ

PREDSTAVITEV PROGRAMA