Priročnik uporabne astrologije je tukaj

Priročnik uporabne astrologije

Zakaj sem se lotila pisanja tega priročnika, še ene knjige o astrologiji? V vsaki knjigarni je veliko literature o astrologiji, a skozi čas, skozi učenje, proučevanje in poučevanje astrologije sem ugotovila, da astrologija niso samo knjige in njihove raziskave, ampak da bi potrebovala dober priročnik, kjer bi bile zbrane posamezne povezave in kombinacije za začetno učenje in razlaganje astrološke karte. Če želimo obvladati ta čudovit, skrivnostni in starodavni jezik, je potrebno mnogo več, kot so dobra knjige in učbeniki, dobri in predani učitelji, s pomočjo katerih raziskujemo in odkrivamo globino in najskrivnejše kotičke lastne duše. Potrebujemo čas, da se usvojeno znanje naloži in da ga uporabimo v praksi pri razlagi karte. Naše razmišljanje mora doseči Uranov način – ko več ne razmišljamo o dejstvih, podatkih in aksiomih, ko se predamo in zaupamo vase, to je sinteza sinteze, ko preprosto tvoriš stavke in trditve. Pri tem vam poleg priročnika v največjo pomoč tudi osebni učitelj, ki vas popelje na to skrivnostno in nikoli končano pot učenja in proučevanja.

Gradivo se je nabiralo, oblikovalo in spreminjalo kar nekaj let, in sicer kot interni materiali ter učbenik za astrološke delavnice in za šolo uporabne astrologije. Pri tem so mi bili v pomoč številni udeleženci, ki sem jim neizmerno hvaležna za odzive in povratne informacije, ko so izražali, kaj bi želeli in potrebovali, da bi lažje in hitreje napredovali skozi skrivnostni jezik astrologije.

Moja astrološka osebna izkaznica, moj genetski zapis skozi oči astrologije me opisuje tako – ascendent, prvi stik z menoj v ognjenem, fiksnem levu in z uranom v prvi hiši, Sonce v stabilnem, zemeljskem in odločnem biku, visoko v 10. hiši, Luna v ognjenem in spremenljivem strelcu v 5. hiši oziroma povedano preprosteje ali sinteza sinteze, kot sama imenujem astrologijo, ko združiš veliko dejstev, faktorjev v en sam stavek – nenehna želja po iskanju in odkrivanju novega, neznanega in uporabnega, ki bo služilo vsem, ki bo za skupno dobro, vsem razumljivo in dostopno, seveda pa uspeh in priznanje ne smeta izostati. Sem lastnica posebne konfiguracije – ognjeno-zračnega zmaja, kar me nenehno potiska v dogajanje. Velikokrat se sprašujem, ali je to prednost ali prekletstvo, a sem skozi leta vedno bolj hvaležna za to, kar imam. To me je vodilo, da sem napisala knjigo, predvsem priročnik, da predstavim preprosto in uporabno plat astrologije, v katero sem se zaljubila že pred desetletji, ta ljubezen pa je z leti še močnejša. Preprosto rečeno – astrologija je zakon, ko nam skozi 10 planetov, 12 znamenj in 12 astroloških hiš skupaj z aspekti da popoln psihološki profil posameznika, do katerega drugače potrebujemo leta terapij in odstiranja tančic. V astrologiji ni skrivnosti, so samo dejstva in mi sami v danem trenutku, kolikor smo razviti in zreli, da ta dejstva dojamemo in sprejemamo. Vsakič, ko proučuješ astrološko karto, lastno ali tujo, odkriješ nekaj novega, drugačnega, neko novo podrobnost, vsakič greš globlje.

Kako je zasnovan priročnik? Izris astrološko karte danes dobimo povsod, saj nam to omogočajo številne spletne strani, nekatere nam ponudijo celo osnovno razlago astrološke karte, a to ni astrologija. To je brezosebno podajanje dejstev, mi pa smo zmedeni in vedno manj verjamemo v astrologijo. Priročnik je zasnovan tako, da iz osnovnih dejstev ali aksiomov prehaja v podrobnosti, v konkretne postavitve planetov, v znamenja in hiše, opisuje znamenja na vrhu hiš in posamezne odnose med planeti skozi aspekte. Skozi te opise pa že dobivamo jasnejšo sliko in kar je najpomembnejše, se prepoznamo. Številne tabele, miselni vzorci in slike nas vodijo vse globlje v odkrivanje in spoznavanje, v zaključnem delu učbenika pa vas skozi primer popeljem po korakih skozi astrološko karto

Priročnik je lahko vaš za samo 19 evrov in poštnina.

NAROČITE GA TUKAJ https://www.center-m.si/kontakt.html

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?