Saturn gospodar časa in karme, ter njegovi tranziti

SATURN GOSPODAR ČASA IN KARME, TER NJEGOVI TRANZITI

Vabim vas na astrološko delavnico z meditacijo, kjer bomo preučevali vlogo rojstnih in tranzitnih Saturnov, večer pa bomo zaključili z meditacijo, s pomočjo katere bomo krepili svoj fokus, vztrajnost in motivacijo, vse v domeni Saturna, najbolj vztrajnega in osredotočenega planeta.

SATURN veliki učitelj, gospodar časa in vladar karme nas je pošteno namučil v letošnji pomladi in poletju na svoji retrogradni poti, ko je preverjal in izničeval vse tisto, kar ni bilo dobro postavljeno, izgrajeno in dograjeno. Naporno, brezkompromisno, fokusirano, …

Brez odpustkov in popuščanj, tako na fizičnem, mentalnem in čustvene delu naših življenj.

SATURNOVI TRANZITI ali TRENUTNI SATURN v povezavi z našim rojstnim Saturnom, prinašajo dogodke vezane na karmo, genetiko, prednike in okolico, prinašajo nam najpomembnejše lekcije naših življenj, vse tisto kar se moramo naučiti, predelati in zaključiti v tem življenju. Približno dve leti in pol ostaja tranzitni Saturn v enem znamenju, a od velikosti naše rojstne astrološke hiše in od Saturnovega retrogradnega gibanja je odvisno, koliko let ostaja na določenem življenjskem področju – pri velikih astroloških hišah, kjer imamo vrinjena znamenja ostaja v enem polju življenja tudi do 8 let.

Bolje kot imamo postavljenega ROJSTNEGA SATURNA, lažje gremo skozi življenje, saj imamo dober gradnik ali skalo na kateri izgrajujemo skozi čas, učenje in osvajanje lekcij, naša življenja.

Močan Saturn v  rojstni karti,  deluje kot ščit,  saj imamo močno in kvalitetno osnovo, dobro opremljenost za življenje z dobrim čuvajem. Tranzit Saturna je eden najpomembnejših tranzitov. Vsak njegov tranzit je kot trenutek obračuna ali preizkušnje, če smo že dojeli in naredili Saturnove lekcije, lekcije našega življenja, lekcije naše karme. Tekom našega življenja doživimo 3 Saturnove kroge ali povratke, ki so trije pomembni karmični krogi za vsakega posameznika:

Prvi Saturnov krog se dovrši med 28. in 30. letom življenja.

Drugi Saturnov krog poteka od 28. leta do 56. leta in je pomemben za razvoj nove karme, to je najbolj plodno življenjsko obdobje, tako na osebnem, partnerske, kariernem in družbenem nivoju.

Tretji Saturnov krog poteka od 56. leta do 84. leta, to je obdobje sinteze in ponovnega podoživljanja trenutnega življenja v nasprotni smeri.

KDAJ ? PETEK, 27.09.2019,  med 17.30. in 19.30
KJE ? V Ljubljani, v BM studiu.

CENA ? Vaš čas in 20 eur z ddv za izmenjavo energije. Če pripelješ prijatelja, znanca ali partnerja, vsak plača 15 evrov.

V ceni je vštet izrisi rojstne astrološke karte, tranzitnr karte in interpretacija rojstnega in tranzitnega Saturna na samem dogodku.

Kako bo potekalo srečanje ? V prvem delu se bomo seznanili s teorijo, v drugem delu pa bomo delali na lastnih kartah, jih razlagali in preučevali, poiskali dobre in slabe strani naših Saturnov, preučevali kaj so naše lekcije življenja in kaj nam sledi v perspektivi enega leta skozi delovanje Saturna.

Predhodno znanje ni potrebno, le zanimanje za astrologijo in želja po novih spoznanjih je zaželeno.

Zakaj bi prišli na delavnico? Da se pobliže spoznate s svojimi Saturnom, s svojimi življenjskimi nalogami in z njihovim razreševanjem, da dobite informacijo o tek, kje ste v tem trenutku, na katerem življenjskem področju moram biti še posebno pozorni.
Obvezne predhodne prijave na :

mojca.gregorcic@gmail.com ali na telefonu 041 639 408

 Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji, Mojca Gregorčič in center M

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?