SKUPAJ smo močnejši – Srečni dan, 02.12.2017

Sinergija (izgrškebesedesynergos,συνεργός, ki pomenidelati skupaj) se nanaša na pojav, ko dva ali več povzročiteljev oziroma vplivov, ki delujejo skupaj, ustvari učinek, ki je večji od učinka, ki bi ga napovedali, če poznamo samo učinke posameznih povzročiteljev ali vplivov. Nasprotje sinergije jeantagonizem.

Sinergija lahko pomeni tudi vzajemno koristno zvezo, pri kateri je celota večja kot vsota posameznih delov. (sl.wikipedia.org)

Zakaj danes o SINERGIJI?

Ker se ravno v teh dneh združujemo in preizkušamo v novem projektu SR(E)ČNI DAN, ko ugotavljamo, kako močnejši in uspešnejši smo skupaj. To je dokaj redek pojav med nami in v naši skupnosti, ker nas je strah uspeha in sreče drugih, ker se bojimo za svoje stranke, namesto da bi se vsak posameznik zavedal svojih potencialov ter samozavestno in odločno stopal v nove povezave. Ko si samozavesten, ko imaš znanja in izkušnje, ko se zavedaš svojih kvalitet, te ni strah drugih ljudi, njihovih znanj, izkušenj in idej. Še več, zmoreš se veseliti njihovih uspehov, saj v teh uspehih prepoznaš skupno dobro. Z lahkoto znotraj ustvarjene skupnosti poiščeš svoje mesto, ker veš, da si originalen in enkraten ter tako kompatibilen z določenimi ljudmi, samo tvojimi strankami, ki jih boš pritegnili k sebi ali pa te bodo one poiskale ob pravem času. Vsak posameznik v skupino prinese novo dinamiko, doda svojo dodano vrednost, preostali pa se lahko učimo, nadgrajujemo in se lažje usmerjamo proti skupnemu cilju, saj vse, kar počnemo, delamo za lastno dobro in za dobro vseh nas, za dobro naše celotne skupnosti. Povedano preprosteje, skupaj smo močnejši.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?