Skupaj smo močnejši

Skupaj smo močnejši

Sinergija (izGrškebesedesynergos, συνεργός, ki pomeni delati skupaj) se nanaša na pojav, ko dva ali več povzročiteljev oziroma vplivov, ki delujejo skupaj, ustvari efekt, ki je večji od efekta, ki bi ga napovedali, če poznamo samo efekte posameznih povzročiteljev ali vplivov. Nasprotje sinergije jeantagonizem.

Sinergija lahko pomeni tudi – Vzajemno koristno zvezo, pri kateri je celota večja kot vsota posameznih delov.(sl.wikipedia.org)

Zakaj danes o sinergiji ?

Ker se ravno v teh dneh združujemo in preizkušamo v novem projektu SR(E)ČNI DAN, ko ugotavljamo kako močnejši in uspešnejši smo skupaj. Dokaj redek pojav med nami in v naši skupnosti, ker nas je strah uspeha in sreče drugih, ker se bojimo za svoje stranke in kliente, namesto, da bi se vsak posameznik zavedal svojih potencialov in samozavestno in odločno stopal v nove povezave. Ko si samozavesten, ko imaš znanja in izkušnje, ko se zavedaš svojih kvalitet, te ni strah drugih ljudi, njihovih znanj, izkušenj in idej. Še več, zmoreš se veseliti uspehov drugih, saj v teh uspehih prepoznaš skupno dobro. Z lahkoto znotraj ustvarjene skupnosti poiščeš svoje mesto, ker veš, da si originalen in enkraten, ter tako kompatibilen z določenimi ljudmi, samo tvojimi klienti, ki jih boš pritegnili k sebi ali pa te bodo oni poiskali v pravem času. Vsak posameznik v skupino prinese novo dinamiko, doda svojo dodano vrednost, ostali pa se lahko učimo, nadgrajujemo in se lažje usmerjamo proti skupnemu cilju, saj vse kar počnemo delamo za lastno dobro in za dobro vseh nas, za dobro naše celotne skupnosti. Povedano enostavneje, skupaj smo močnejši.

Avtorica prispevka, ustanoviteljica centra M in soustvarjalka srečnega in srčnega dogodka, Mojca Gregorčič pravi :” Že več let spodbujam in motiviram ljudi, jih ozaveščam o njihovih potencialih in težavah. Budim tisto najboljše v njih in jim pomagam preko ovir, da ponovno zaživijo polno življenje s pomočjo astrologije, hipnoze in Bachovih cvetnih esenc. Trdim, da so težave in problemi, ki nam prihajajo nasproti, priložnosti in gibala našega razvoja, da nekaj naredimo, da izboljšamo kakovost svojega življenja. Nič ni slučajno in vse je z namenom”.

www.center-m.si,FB – center M-Mojca Gregorčič,Telefon 041 639 408, Pisarna : Zemljemerska ulica 12, Ljubljana

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?