Sveti dnevi decembra

Zadnji dnevi decembra imajo svoj čar, v sebi nosijo posebno simboliko, moč in sporočilnost.

V tem času občutimo močne energije, odprejo se energetska vrata, trdno se zasidrajo angelske energije. Dobimo moč in sposobnost, da lahko opuščamo in odpuščamo staro, ter se pripravimo za manifestacijo naslednjega leta, si nekako načrtujemo in zaželimo potek prihajajočega leta. Angeli posujejo zemljo z zlatim prahom in nam omogočijo močnejše povezave.

Vse to so dobro vedeli tudi naši predniki, verjeli so, da lahko od 21. decembra do 12. januarja ozdravijo in okrepijo svoje telo.

Energetska vrata se odpirajo 21. decembra s keltskim praznikom Yulom. To je praznik luči. Sile v naravi počivajo, vse se usmerja navznoter in se pripravlja na novo rast. Simboli Yula so venčki iz smrečja, omela, svečke, zlati in rdeči okraski. Na ta dan naj bi postavili božično drevo, na vrata pa obesili venčke in zelenje.

21. decembra se začne zima in takrat je najdaljša noč v letu. Zimski solsticij je bil za ljudi, povezane z ritmi narave, zmeraj mističen trenutek. To je dan preobratov, ključni trenutek za začetek novega ciklusa. Trenutek zmage svetlobe nad temo. To je  trenutek, ko se zavedamo pomena luči, svetlobe, zunanje in notranje toplote, pa tudi pomena teme − saj je tudi ta del narave in njenega ritma!

Podoživimo to noč in simbolično počastimo temo.

Tudi 12 dni božiča se začne 21. decembra, saj se takrat odprejo zvezdna vrata.

Že pred keltskim obdobjem so bili dnevi med 25. decembrom in 6. januarjem nekaj posebnega. Ta čas predstavlja razliko med Luninim letom (354 dni) in Sončevim (365) letom. To je 11 dni, v prestopnih letih pa 12 dni. To so bili dnevi, posvečeni bogovom, to je bil čas intenzivnega zdravljenja in ozaveščanja. To je bil čas, ko je bilo človeštvo sposobno doživeti skupno zavest z višjimi svetovi. Veliko navad, običajev in ritualov še danes ustvarja nezaveden odmev teh 12 svetih dni. Kakovost 12. prihajajočih svetih dni prihajajočih je bila napoved 12. mesecev.

V času svetih noči deluje na naše svetove moč 12 zodiakalnih znamenj – astroloških znakov, le znamenje tehtnice vpliva na dve izmed teh noči. Moč zodiakalnega znamenja se začne popoldne ob treh in traja celo noč do naslednjega popoldneva, ko se zamenja astrološki znak.  V teh nočeh k nam pritekajo velikanske količine kozmične energije, ki nas očistijo in prerodijo.

Kakovost 12. prihajajočih svetih dni je bila napoved 12. mesecev. V času svetih noči deluje na naše svetove moč 12 zodiakalnih znamenj – astroloških znakov, le znamenje tehtnice vpliva na dve izmed teh noči. Moč zodiakalnega znamenja se začne popoldne ob treh in traja celo noč do naslednjega popoldneva, ko se zamenja astrološki znak. V teh nočeh k nam pritekajo velikanske količine kozmične energije, ki nas očistijo in prerodijo.

Veliko se je nabralo v tem letu,  tudi tebi?

Si tudi ti že utrujen od trenutne situacije, izgubljaš tla pod nogami, stvari uhajajo izpod kontrole.

Bi rad naredil revizijo preteklega leta, se razrešil vsega nekoristnega, s tabo neskladnega in naredil prostor za novo, ustreznejše za tebe.

Si za akcijo?

Imam odlično idejo, da izkoristimo poseben čas v letu, svete decembrske dneve, da opuščamo staro in manifestiramo, si prikličemo novo.

Kdaj?

V četrtek, 16.12.2021 ob 18.00 preko Zooma, delavnica, kjer se v prvem delu delavnice seznanimo z vsebino, v drugem delu pa sledi meditacija.

Koliko?

33,00 evrov na osebo, čas trajanja 2. šolski uri, če pripelješ prijatelja, partnerja ali soseda, oziroma če plačaš hkrati za oba, pa je skupna cena 40 evrov.

Super bonus?

Zares ugodno. Poleg delavnice z meditacijo je v ceni vsebovan še koledar za dneve opuščanja in manifestiranja, z jasnimi navodili za vsak dan, in dve meditaciji, prva za opuščanje in druga meditacija za kreiranje.

Zakaj k meni?

Ker imam izkušnje s področja astrologije, meditacije in hipnoze, z vodenjem delavnic in večjih skupin in ker to delavnico izvajam že 6. leto zaporedoma.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?