17.12.2021- SVETI DNEVI DECEMBRA – astrološka delavnica z meditacijo

 SVETI DNEVI DECEMBRA 2021

 

 

Vabim vas na tradicionalni dogodek, ki ga prirejam že 10.leto zapored – ASTROLOŠKI VEČER OB KONCU LETA.

V prvem delu se srečamo in seznanimo z glavnimi poudarki prihajajočega leta, v drugem delu se posvetimo SVETIM DNEVOM DECEMBRA, v zaključku pa sledi MEDITACIJA za opuščanje starega in manifestacijo novega.

SVETI DNEVI DECEMBRA

Zadnji dnevi decembra imajo svoj čar, v sebi nosijo posebno simboliko, moč in sporočilnost.

V tem času občutimo močne energije, odprejo se energetska vrata, trdno se zasidrajo angelske energije. Dobimo moč in sposobnost, da lahko opuščamo in odpuščamo staro, ter se pripravimo za manifestacijo naslednjega leta, si nekako načrtujemo in zaželimo potek prihajajočega leta. Angeli posujejo zemljo z zlatim prahom in nam omogočijo močnejše povezave. Vse to so dobro vedeli tudi naši predniki, verjeli so, da lahko od 21. decembra do 12. januarja ozdravijo in okrepijo svoje telo.

21. decembra se začne zima in takrat je najdaljša noč v letu. Zimski solsticij je bil za ljudi, povezane z ritmi narave, zmeraj mističen trenutek. To je dan preobratov, ključni trenutek za začetek novega ciklusa. Trenutek zmage svetlobe nad temo. To je  trenutek, ko se zavedamo pomena luči, svetlobe, zunanje in notranje toplote, pa tudi pomena teme − saj je tudi ta del narave in njenega ritma!

Podoživimo to noč in simbolično počastimo temo.

 

Dnevi med 25. decembrom in 6. januarjem nekaj posebnega. Ta čas predstavlja razliko med Luninim letom (354 dni) in Sončevim (365) letom. To so bili dnevi, posvečeni bogovom, to je bil čas intenzivnega zdravljenja in ozaveščanja. To je bil čas, ko je bilo človeštvo sposobno doživeti skupno zavest z višjimi svetovi. Veliko navad, običajev in ritualov še danes ustvarja nezaveden odmev teh 12 svetih dni. Kakovost 12. prihajajočih svetih dni prihajajočih je bila napoved 12. mesecev.

V času svetih noči deluje na naše svetove moč 12 zodiakalnih znamenj – astroloških znakov, le znamenje tehtnice vpliva na dve izmed teh noči. V teh nočeh k nam pritekajo velikanske količine kozmične energije, ki nas očistijo in prerodijo.

VAS ZANIMA, tukaj se prijavite na delavnico –  https://center-m.si/izdelek/sveti-dnevi-decembra-astroloska-delavnica/

MEDITACIJA

Veliko se je nabralo v tem letu, tudi vam?

Ste že pošteno utrujen od trenutne situacije, izgubljate tla pod nogami,…

Bi radi naredil revizijo preteklega leta, se razrešil vsega nekoristnega, neskladnega in naredil prostor za novo, ustreznejše za vas.

V zadnjem delu sledi poglobljena hipnotična meditacija za odpravljanje starega in manifestacijo novega.

KAKO?

Iz varnega objema doma, preko zooma, vas vabim, da izkoristimo poseben čas v letu, svete decembrske dneve, da se dobro pripravimo na novo leto.

KDAJ?

V petek, 17.12.2021 ob 18.00 uri preko Zooma, na delavnici.

39,00 evrov na osebo, čas trajanja 3. šolske ure in še več, če pripelješ prijatelja, partnerja ali soseda, oziroma če plačaš hkrati za oba, pa je skupna cena 50,00 evrov.

SUPER BONUS?

Zares ugodno. Poleg delavnice z meditacijo je v ceni vsebovan še koledar za dneve opuščanja in manifestiranja, z jasnimi navodili za vsak dan.

ZAKAJ K MENI?

Ker imam izkušnje s področja astrologije, meditacije in hipnoze, z vodenjem delavnic in večjih skupin in ker to delavnico izvajam že veliko let.

IN ŠE NEKAJ !

Morda boš izžreban in boš prejel eno izmed 3  nagrad:

  • Osebni astrološki posvet – rojstna karta 
  • Osebni astrološki posvet – prognostika za leto 2022
  • Osebni astrološki posvet – karmični vidik rojstne karte

 

Vabljeni vi in vaši prijatelji, da se skupaj dobro pripravimo na prihajajoče leto 2022. Mojca

TUKAJ SE PRIJAVIŠ NA DELAVNICO SVETI DNEVI DECEMBRA ?