TEDENSKI HOROSKOP od 9.aprila dalje

OVEN – Teden začenjate dobro energijsko podprti z močnim fokusom, pa čeprav sem vam včasih dozdeva, da je vse tako počasi. Odlično vam gre od rok, obrestuje se vam vztrajnost. Najbolje vam bo šlo v četrtek in nedeljo. Dobro se pripravite na nov lunarni mesec. In izkoristite čas zbranosti. Sami veste, da to ni vaša odlika.

BIK – Zelo boste zadovoljni sami s seboj in presenečeni nad rezultati, česar koli se boste lotili. Vladarica je močna, realna in dobro sprejeta s strani drugih planetov, vam pa prinaša zadovoljstvo v partnerstvu in pri učenju. Pomlad vas je že pošteno prevzela in malce romantike vam ne bo škodilo, četrtkov večer vam veliko obeta. Pojdi ven, družite se in uživajte v pomladi. V dvoje je lepše.

DVOJČKA – Še ta teden bo v domeni »ročne zavore«, počakajte, podelajte še vse zaostanke in stare stvari.  Ne jezite se, ne oporekajte, stisnite zobe in naredite že enkrat to, kar veste, da je potrebno. Osvojite lekcijo enkrat za vselej. Če ne veste kako, berite med vrsticam in prijatelji vam znajo odlično svetovati. V naslednjem tednu pa akcija.

RAK – Že ste pošteno ste utrujeni in izčrpani, vaš partner pa še kar vztraja pri svojem. Bodite optimistični, posvetite se sebi, bodite ustvarjalni, imate priložnost, le dovolite lastnim talentom, da pridejo na plan. Pri vsakdanjem delu pa  imejte pravo mero, veliko je priložnosti, pobud in idej, na realizacijo počakajte do naslednjega tedna.

LEV – V tem tednu bo vaše vodilo – delo in še enkrat delo. Garali boste trdo in prvi rezultati so lahko že konec tedna. A pamet v roke, ne naprezajte se preveč, popazite na svoje zdravje, da se vam ne obudijo kronične težave. Ukvarjajte se  s seboj, drugi niso vaša skrb, nikakor vas ne morejo razumeti.

DEVICA – Še ta teden stisnete zobe, pa bo lažje. Naslednji ponedeljek z mlado Luno in prerojenim vladarjem vašega znamenja,  bo kot nalašč za nove akcije. Dobro načrtujte, tako kot znate le vi, ne izogibajte se spremembam, saj vam prinašajo veliko dobrega . A žal morate vse postoriti sami, ne računajte na partnerja, saj je  izgubljen,  drugi pa tako zaposleni s seboj, da vas še opazijo ne. Nič novega, vam poznan scenarij.

TEHTNICA – Čutite moč in sposobnost,  da bi lahko nekaj spremenili. Ne oklevajte, ne tehtajte dejstva, ne razmišljajte preveč po principu – kaj bi bilo če bi bilo, enostavno se podajte na pot sprememb. Zaupajte si in dosežene spremembe so lahko trajne. Poslušajte nasvete partnerja,  a ne družine, saj vam  tokrat niso najbolj v pomoč,  ne morejo vam dati   prave podpore. Pač ne znajo drugače, ne zmorejo preskoka v drugačnost. Za vas pa bo še kako dobrodošel.

ŠKORPIJON – Oh kako smo romantični, se sami sebi čudite, kako vas mehča pomlad in budi v vas tisto najbolj skrito, a najboljše. Uživajte na številnih področjih življenja, še posebej v sodelovanju z drugimi in pri vsakdanjem delu. Prepoznajte in občutite poleg črne in bele, še vse ostale  barvne tone in nianse. Svet je barvit v vseh svojih odtenkih in uživajte v lepotah pomladi, v vas samih in okoli vas.

STRELEC – Težko je, ko nekaj razlagaš, pa nihče ne ve kaj želiš povedati.  To vam že pošteno ruši samozavest, še bolj vaš optimizem. Z družino si ne morete kaj veliko pomagati, saj vztrajajo pri svojem,  a čutite, da to ni dobro za vas. Ukvarjate se s  seboj, poiščite v sebi speče potenciale in talente, ter jih obudite. Naj bo letošnja pomlad namenjena vam, ustvarjajte in veliko delajte, pa se bo povrnila lastno zaupanje.

KOZOROG – Ko ste na svojem, vam nihče ne seže do kolen. Potrpežljivost, vztrajnost in neodstopanje od začrtanega, se vam tokrat obrestujejo, še več prinašajo  vam nove priložnosti  tako osebno kot v ljubezni. Trenutno  je še nekaj dvomov in težav v sporočanju in razumevanju, a ne odnehajte, vse skupaj že počasi izveneva.  Počakajte, saj za vas čas ni problem, ste mojster obvladovanja časa.

VODNAR – Malce manj se ukvarjajte s seboj, pomislite tudi na druge, pa bo bolje in lažje za vse.  S financami ne bo najlažje v tem tednu. Na žalost nimate pravega občutka, preveč upate, zaupate in idealizirate. Odložite nakupe, če vas še tako mikajo. Naj  vas ne mamijo enkratne in najboljše ponudbe, saj v naslednjem tednu pridejo še boljši in primernejši za vas. Preverite, če ne verjamete. Denarnico in kartice pa na varno.

RIBI – Imate priložnost za nabiranje novih znanj ali za sodelovanje s tujino, na številnih področjih in v mnogih povezavah. Ne poslušajte prijateljev, saj vam ne znajo pravilno svetovati in vas usmerjati, pa če še tako iščete nasvete ali namige. Zanašajte se na sebe, saj ste trenutno  dovolj samozavestni in veste kaj potrebujete. Zberite pogum in povejte na glas, kaj je za vas in kaj niti slučajno ni skladno z vami. Pa ne pozabite opazovati presenečenih odzivov okolice.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?