TEDENSKO ASTROLOŠKO DOGAJANJE

KAJ SE NAM OBETA V POSAMEZNIH DNEVIH PRVEGA TEDNA POMLADI?

PONEDELJEK, 21.03.2022 – Pred nami je prijetno dopoldne in stresno popoldne. Zjutraj se Merkur poveže z Jupitrom in nam omogoča prijetno komunikacijo in dogovore, po 12.00 pa se energije popolnoma spremenijo,  pojavi se nemir in mi si bomo na vsak način želeli potešiti čustveno lakoto s povsem zemeljskimi kompenzacijami, še posebej ženske. Čokolada in bančne kartice naj bodo nedosegljive.

TOREK, 22.03.2022 – Nemiren dan se nam obeta, dodatna pozornost ne bo odveč, še posebej v prometu. Merkur in Uran se preizkušata preko kvadrata, pa čeprav ga sestavita šele zvečer, bo vpliv celodneven. Prebudili se bomo v  hladno in naporno jutro, z nelagodnim občutkom, po zaslugi Saturna, a sledi prijetnejše, na trenutke zasanjano dopoldne, ko bomo imeli močno intuicijo in popoldne, ko se bosta povezovala Luna in Pluton, nam pa prinašala nepopustljivost. Zvečer imamo harmonično povezavo Sonca in Lune in opazujmo, kaj bo močneje – harmonija v nas ali nemir, kot posledica nezavednega delovanja Marsa in Urana.

SREDA, 23.03.2022 – Zatišje po viharju, edini Lunin aspekt v dnevu bo harmonična povezava z Marsom, glavno pobudo delovanja pa spet prevzame Merkur, ko se poveže z drugim vladarjem Neptunom. Odličen dan za razmišljanje,  prepuščanje in krepitev intuicije. Dan kot nalašč za sanje, ki lahko postanejo realnost – če dodamo še tisto, kar na planetu Zemlja najbolje deluje – prizemljenost, pa ne danes, v prihajajočih dnevih.

ČETRTEK, 24.03.2022 –  Obeta se nam malce več dinamike kot včeraj, intenzivno dopoldne, ko se bodo izmenjevali harmonični in dinamični aspekti, nam pa prinašali priložnosti in preizkuse. Prva dva prespimo, zbudimo se jutro polni načrtov in zagnanosti, a ne odlašajmo predolgo – med 8. in 11.30 bomo najbolj  zagnani in delavni, kasneje nam pade energija, izgubimo fokus in z Luno bomo šli skupaj popoldne in večer v »prazno«, ne bo aspektov in ne bo veliko aktivnosti. Malce miru se vedno prileže.

PETEK, 25.03.2022 – Danes bo Luna sestavila zadnji krajec, vedno bolj se umikamo v svoj notranji svet, malce nas predrami in spodbudi večerni harmonični aspekt med Luno in Uranom. Morda nam postreže z rešitvijo ali uvidom, katerega smo iskali skozi celoten teden.

SOBOTA, 26.03.2022 – Delaven dan bo sobota, zagnani Luni v kozorogu ni do pohajkovanja in zapravljanja časa, dopoldan bo več kot odlično za spomladansko čiščenje, dokončevanje zaostankov. Pa tudi močno razmišljujoči bomo skozi celoten dan, Merkurja v ribah seznanja z realnostjo Pluton, nam pa niza odlične zamisli. Sledi umirjeno popoldne in strasten večer, namenjen naj bo regeneraciji – sprehodi, savna, bazen, …

NEDELJA, 27.03.2022 – Danes Luna in Merkur zamenjata znamenji, Luna v svobodnega vodnarja, Merkur v zaletavega ovna.  Odličen dan za dogovore, povezovanja, druženja in izlete. Popoldan preživimo v prijetni družbi, morda si omislimo prvi piknik v naravi in izmenjamo svoja mnenja in pričakovanja. Presenečeni boste nad kopico novih idej in dovolite si jih vsaj nekatere udejanjiti. Pomlad vstopa na velika vrata.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti. 

tukaj se prijavite na astrološki posvet

želite izvedeti kaj vam prinaša pomlad? Astrologija vam lahko da odgovore.