USODNA PRIVLAČNOST

KONJUNKCIJA MED PLUTONOM IN VENERO, ter astrološko dogajanje in Lunin ples med 06.12. in 12.12.2021

Teden zagotovo začenjamo pod vtisom sobotnega mrka, ki zaključuje obdobje od pomladi 2020. Končuje in hkrati prinaša nove priložnosti v prihajajočem letu 2022. Spoznanje in dojemanje o tem kaj nam je v uspelo in kje spodletelo, je intenzivno. A priložnosti bodo še vse do pomladi 2022, pa se odločite, boste stopili iz cone udobja in presegli sebe ali se bo nadaljevalo stopicljanje na mestu. Izbira je samo vaša, vsakič sprejmete odločitev, tudi ko se ne odločite za spremembe, je dejal avtor realitetne terapije,  dr. William Glasser.

Morda bodo v tem obdobju misli jasnejše in odločitve lažje, saj se je 1. decembra Neptun obrnil v direktno gibanje. Poglobljen v svoji retrogradnosti nam je intenzivno natikal rožnata očala vse od konca junija 2021.

Pomembna bo tudi sobotna povezava Venere in Plutona, mitološka zgodba lepe Perzefone in Hada, boga podzemlja. Strastna, usodna  in transformativna ljubezen. Vpliv tokratne povezave  bo dolgotrajnejši, saj se Venera sredi decembra poda na retrogradno pot in ostaja v Plutonovi bližini. Letošnja zima bo zagotovo čas, ko bodo reviziji izpostavljeni vsi naši ljubezenski odnosi, vse tja do začetka marca.

TE MORDA ZANIMA VPOGLED V TVOJO ASTROLOŠKO KARTO Z VIDIKA ODNOSOV – SINASTRIJA ti da vse odgovore – kakšen je tvoj idealen partner, kako ti gre v ljubezni in kako v sobivanju – https://center-m.si/izdelek/nakup-partnerskega-astroloskega-posveta/

Kako nam kaže skozi posamezne dneve?

PONEDELJEK – Se vas je spomnil Miklavž, prvi med dobrimi možmi, za mene edini, v mojem otroštvu. Nas pa zanima, kaj nam bo prineslo nemirno jutro in dopoldne –  nove ideje in preobrate? Rastoča Luna, še vedno zelo samosvoja in izven okvirov,  se povezuje z Uranom, a koliko je od Uranove inovativnosti še ostalo, saj je retrograden in ujet v znamenju bika, v znamenju stalnosti. Če ne bo šlo preko presenečenj v prispodobi Urana, bo šlo ob podpori Marsa in Plutona, močnih, intenzivnih energij,  ki nas nezavedno potiskajo v akcijo. Na srečo situacijo končna umirja večerni aspekt Lune in Neptuna. Lep večer in prijetne sanje.

TOREK – Skozi dan bo imel na nas največji vpliv dinamičen aspekt med Neptunom in Merkurjem, pogrešali bomo jasnost, koncentracijo, v izobilju pa bo zmede in laži. Na drugi strani Luna še pred jutrom sestavi tri aspekte in bolj se približujemo jutru, težavnejši postajajo. A na srečo bo bolj malo od teh vplivov, saj bo Luna vse do zgodnjega popoldneva v praznem teku in mi z njo – zaključujemo staro, ne začenjamo novo, tako ali tako pa ne bo prav velike želje.

SREDA – Rastoča Luna v vodnarju se bo skozi dan povezovala z obema vladarjema, zgodaj zjutraj s Saturnom, kar nam prinaša lahko tesnobo ob prebujanju, za katero ne bomo vedeli od kod in zakaj, kasneje ji nasprotuje drugi vladar, ki nam prinaša nemir, stres in nenadne spremembe, ki jim težko sledimo. Umirimo se šele zgodaj zvečer, ponovno začutimo ravnovesje in mir v sebi, ko se harmonično povežeta ženski in moški princip, v prispodobi Lune in Sonca.

ČETRTEK – Končno se nam obeta prijetno zgodnje dopoldne, polni optimizma in veselja si bomo želeli družbe, izmenjave mnenj in povezovanj. A kaj hitro vse to izpuhti, malo pred 11.uro sledi ponoven pojav nemira in nepotrpežljivosti, še najbolje, da preostanek dneva preživimo sami, s svojimi razmišljanji.

PETEK –  Prijetno dopoldne bomo imeli z zasanjano in prijetno Luno v ribah, ki bo šele okoli poldneva sestavila edini dnevni aspekt, tokrat z Uranom. Ker je aspekt harmoničen, le ne bo tako stresno, lahko pa nas preseneti kaj novega, še posebej s področja kjer se v rojstni karti nahaja znamenje bika, okoli 11. stopinje.

SOBOTA – Danes bo zelo dinamičen dan, saj imamo poleg dveh planetarnih aspektov, kar 6 aspektov Lune. A najpomembnejši, lahko ji rečemo kar tedenski aspekt, bo konjunkcija, povezava Venere in Plutona, ki bo imela dolgotrajnejši vpliv. Venera se sredi meseca poda na retrogradno pot in bo tako do konca januarja zelo blizu Plutonu, vse skupaj pa bo imelo zagotovo vpliv na vse naše odnose.  Drugi dnevni aspekt med Merkurjem in Jupitrom nam bo v veliko podporo, prinašal bo optimizem in dobre zaključke.  Luna je danes malce potisnjena v ozadje, pa čeprav že navsezgodaj sestavi kvadrat s Soncem, prvi krajec, nam postreže z dodatnim nemirom. Tokratna sobota ne bo za v anale, prav nič decembrska, čim prej jo pozabimo.

NEDELJA – Končno se nam povrne energija, zagnanost in odločenost, zbudimo se z ognjeno Luno v ovnu. A eno je obljuba, drugo so dejstva. Z Luno bi še nekako šlo do zgodnjega večera, a nam tokrat veliko nejasnosti prinaša kvadrat med Soncem in Neptunom. Vpliv bo celodneven, preveč bomo idealizirali, sanjali, slepo verovali in kaj kmalu občutili prva razočaranja, nemoč in upad energije. Pa saj poznamo tisti pregovor: »Če ne gre z lepa, gre pa z grda«, če se sami ne prizemljimo, nas bo zagotovo povezava Lune in Saturna v zgodnjem večeru, ko nam nalijeta čistega vina. Adijo sanje in iluzije, pozdravljena kruta realnost.

Konec leta se hitro približuje in naj bo letošnje novo leto drugačno. Vanj vstopite pripravljeni, z jasnim fokusom kaj želite in kaj ste zmožni doseči. V odlično podporo pri tem vam je delavnica – SVETI DNEVI DECEMBRA , kjer se temeljito pripravimo na nove izzive, preizkušnje in priložnosti.

 

Vabim te na zadnji dogodek v letošnjem letu.

TUKAJ IZVEŠ VSE O DELAVNICI – https://center-m.si/sveti-dnevi-decembra-astroloska-delavnica/