KAJ BO NOVEGA V AVGUSTU 2023 ?

AKCIJA MESECA - OSEBNI ASTROLOŠKI POSVET

Mesec avgust, čeprav počitniški mesec nam bo postregel kar z nekaj zanimivi dogodki. Pa si poglejmo, kaj se nam obeta:

01.08.2023 – Polna luna v znamenju vodnarja nas bo spodbuja k spremembam, inovacijam in druženju. Odlično za zračna znamenja – dvojčke, tehtnice in vodnarje, malce manj za zemeljska bike, device in kozoroge.

09.08.2023 – Retrogradna Venera v levu sestavi kvadrat z Uranom v biku, nam pa se obetajo morda končni premiki ali zaključki znotraj odnosov, katere urejamo ali preurejamo že celo poletje. Nov namig, nov uvid, …ne preplašimo se novosti, pogumno stopimo na novo pot. Stresno, a učinkovito, predvsem za leve, bike in tehtnice.

13.08.2023 – Venera zažari v vsej svoji lepoti in moči, ko se poveže s Soncem, pa čeprav je trenutno retrogradna, velikokrat slepa za lepote in odnose sedanjosti, saj je preveč zazrta v preteklost. Vsaj malce si opomorejo biki in tehtnice.

16.08.2023 – Mlada Luna v levu nam bo prinesla svež ognjeni zagon, nov veter v naših jadrih, da bomo lažje krmarili skozi preostanek poletja. Odlično za leve, pa tudi ovne in strelce.

21.08.2023 – Sonce na kraljevi zvezdi Regulus, ki prinaša najboljše od najboljšega. Močne energije, ki prinašajo uspeh neslutenih razsežnosti, a le če znamo s tem upravljati. Kot zadnji spev, zadnja priložnost za znamenje Leva.

23.08.2023 – Sonce prestopi v znamenje device, poletje se začenja počasi poslavljati, v ospredje stopajo resnejše teme –  pouka, jesen, …kaj vse še moramo postoriti do konca leta, oziroma kaj nam je uspelo udejanjiti od novoletnih načrtov. Dokaj tuje energije Levom.

24.08.2023 – Merkur se že tretjič letos poda na retrogradno pot. Saj že veste, da v tem času ne počnemo nič novega – nakupi, pogodbe, dogovori, …le staro, že dogovorjeno zaključujemo in realiziramo.

27.08.2023 – Mars, planet naše osnovne energije iz device prestopi v znamenje tehtnice in nam prinese fokus v odnose, v vse oblike povezovanja. Kot, da ne bi dovolj revizije skozi poletje vršila retrogradna Venera. Težavno za ovne in škorpijone, pa tudi tehtnice.

29.08.2023 – Uran planet sprememb, novosti in upora gre v retrogradno gibanje. Še malce zgubi na svoji energičnosti, če ga že znamenje bika ni popolnoma zadušila. Ga bo gotovo tokratna retrogradnost? Morda pa pridobi na fokusu, strpnosti in realnosti. Težavno za vodnarje.

30.08.2023 – Polna luna, ki jo poimenujemo modra super polna luna, saj je že druga polna luna v tem mesecu, ki se je zelo približala Zemlji. Tokrat v znamenju rib, na osi ribi in devica in v družbi Saturna bo zagotovo v vsakem med nami prebudila nerazrešene karmične vzorce. Kje, na katerem življenjskem področju – tam kjer imamo v rojstnem horoskopu znamenji device in rib. Opazujte kje in kaj se vam prebuja?

KONČNO PRESEZITE PONAVLJAJOČE VZORCE.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES VSAK DRUGI TOREK V MESECU.