V LETOŠNJEM POLETJU BO VELIKO OZIRANJA V PRETEKLOST, saj kar se tiče odnosov

AKCIJA MESECA - HORARNO VPRAŠANJE, NAJHITREJŠI ODGOVOR NA KONKRETNO VPRAŠANJE.

NAJPOMEMBNEJŠI DOGODKI POLETJA

POLETJE  2023 bo v znamenju retrogradnosti, obračanja v preteklost in predelovanja starih, že prežvečenih zgodb.

Obujali se bodo novi karmični izzivi, v povsem drugačni dinamiki kot v preteklih letih.

  • 06.2023 – Saturn se v znamenju rib poda na retrogradno pot, kjer ostaja do 03.11.2023.
  • 07.2023 – Neptun gre retrogradno in ostaja retrograden do 06.12.2023.
  • 07.2023 – Lunarne zanke v svoji retrogradnosti zamenjajo znamenje – fiksna os bik/škorpijon se spremeni v kardinalno os oven/tehtnica – novi karmični izzivi na osi, kjer smo imeli spomladanski mrk.
  • 07.2023 – Venera v levu se poda na retrogradno pot do 03.09.2023.
  • 08.2023 – Merkur začenja svojo tretjo retrogradno pot v tem letu, v znamenju device.
  • 08.2023 – Uran v biku bo retrograden med 30.08.2023 in 27.01.2024.
KONČNO PRESEZITE PONAVLJAJOČE VZORCE.

LUNIN PLES, od torka do torka

Smo v tednu rastoče Lune, v fazi prvega krajca. Tako se nam obeta dinamičen teden, ko bo Luna prehajala znamenja od raka do tehtnice. Odličen čas za začetke in uvajanje novosti, še posebej za lastnike Sonca in osebnih planetov v znamenju raka.

Najpomembnejši dan tedna je zagotovo sreda, ko Sonce prestopi v znamenje raka in doseže skrajno točko na severni polobli, mi smo deležni najdaljšega dneva v letu in začetka poletja.

Torek, 20.06.2023, od jutra pa do večera bodimo pripravljeni na presenečenja, še posebej pa raki in biki. Sledi prijeten in romantičen večer, primeren za prijetna druženja z našimi bližnjimi, spat se odpravimo še pred polnočjo, da se izognemo neprijetnostim in težkim mislim.

Sreda, 21.06.2023, danes še pred večerom nastopi astronomsko poletje, ko se Sonce premakne v znamenje raka. Pred nami je najlepši del leta – poletje, čas počitnic in prvih pridelkov. Dan bo kot nalašč za razmišljanje in načrtovanje, intuicija bo poglobljena, a najbolje bo šlo dvojčkom in levom.

Četrtek, 22.06.2023, pred nami je prijeten dan, poln priložnosti za druženje in povezovanje, od jutra do večera, ko se za kratek čas okoli 19. ure pojavita nemir in stres.  Kasneje luna v praznem teku umiri situacijo in nam prinese miren večer.

Petek, 23.06.2023, umirjenemu dopoldnevu, ki ne bo prav učinkovito, sledi tudi umirjeno in delovno popoldne, ko bomo z lahkoto razmišljali, delali in analizirali, saj bo Luna v devici.

Sobota, 24.06.2023, edina dva aspekta Luna sestavi že v zgodnjem jutro, ko bomo še sladko spali, nam pa se obeta prijeten in deloven dan z Luno v devici.

Nedelja, 25.06.2023, praznični dan, a energije ne bodo prav prijazne. Veliko bo kritiziranja in nerazumevanja, še tako obetajoča sprememba nas ne bo zbližala. Sledi zmeden in zbegan večer, vedno manj nam bo jasno, ne delajmo zaključkov in načrtov.

Ponedeljek, 26.06.2023, Luna v devici kmalu po polnoči prestopi v znamenje tehtnice, a skozi dan bo bolj malo razumevanja in strpnosti. Na eni strani zmeda, slaba koncentracija in potvarjanje dejstev, na drugi pa poudarjen nemir in stres. Previdno v prometu od zgodnjega dopoldneva dalje.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES VSAK DRUGI TOREK V MESECU.