V pričakovanju mlade Lune v nedeljo

Lunin ples skozi teden od 02.08.2021 do 08.08.2021

Teden je na okoli, mesec avgust tudi in pred vami je nov zapis astrološkega dogajanja. Opis energij, priložnosti in pasti, s katerimi se bomo srečevali v tednu pred nami.

Ne bo prav veliko dogajanja, glavni poudarek je mlada Luna v nedeljo in spopad Sonca s Saturnom in Uranom. Luna se bo sprehajala do znamenja močnega bika do znamenja leva. V tem znamenju bo tudi sestavila konjunkcijo s Soncem oziroma mlado Luno in začela nov lunarni mesec.

PONEDELJEK – Teden začenjamo pod vplivom celodnevnega aspekta med Soncem in Saturnom – arhetipski aspekt spopada dveh avtoritet, spopad prve avtoritete v našem življenju, spopad z očetom, ki naj bi nas učil in naučil, kako se temu streže. Pa je znal, zmogel, želel? Če imate ta aspekt v rojstni astrološki karti, vam bo danes zagotovo prišlo nekaj nasproti, čemu boste zagotovo nasprotovali. Luna pa v biku v fazi upadanja in vse bolj obrnjena v sebe, v pričakovanju novega lunarnega meseca. Malce jo predrami popoldanski kvadrat z Marsom, jo povleče iz cone udobja in doda malce strasti in nestrpnosti. Previdno.

TOREK – Danes si zagotovo lahko obetamo presenečenja na področju odnosov, a naj bi bilo pozitivno, kar nam obljublja trigon med Venero in Uranom. Morda še zadnja priložnost, da uravnovesimo odnose, preden se Uran poda sredi meseca na retrogradno pot. Luna ima skozi dan harmonične povezave s Saturnom, Soncem in Merkurjem – odlično za delo, dogovarjanje in razumevanje, le v zgodnjem večeru ji ponagaja Venera in prinese malce nemira predvsem ženskam.

SREDA – Prebudili se bomo z veliko nemira, nestrpnosti, pa še vsak preobrat nas lahko iztiri. Misli bodo zmedene, nestanovitne, previdno z besedami in v prometu. Dopoldan malce blaži nervozo kvadrat Lune z Neptunom in zvečer trigon z Jupitrom, a od takšne podpore je bore malo – vse ena sama megla in nejasnosti.

ČETRTEK – Kot, da si želi Luna malce oddahniti in še vse postoriti pred sobotno lunacijo – v dnevu sestavi en sam aspekt, trigon z Marsom, nam pa prinese močno intuicijo, čutnost in strast. To je eden najmočnejših aspektov na nezavednem delu našega uma, na katerega nimamo vpliva, deluje na področju podzavesti, ki predstavlja 85 do 90% našega uma in delovanja. Zgolj v informacijo, če mislite, da je vse v vaših rokah in kako ste pri tem uspešni.

PETEK – Začetek vikenda bo zanimiv, presenetljiv, saj se Luna že navsezgodaj harmonično poveže z Uranom, dopoldan z Venero in zvečer z Neptunom. Prijeten dan in prijeten začetek vikenda, odlično za druženje, za urejanje doma in razvajanje naših dragih, saj bo Luna v čustvenem raku.

SOBOTA – Pričakujemo lahko pravo nasprotje petka, pa čeprav bomo prespali opozicijo Lune in Plutona, ter posledično manipulacije in blokade. Glavna akterja dneva bosta tokrat Sonce in Uran, ki se bosta spopadala preko kvadrata. Osebno nas lahko preseneti uporništvo brez razloga, hlepenje po novem, drugačnem in občutek ujetosti. Kakšen problemček s tehniko ni izključen, marsikaj lahko izgubimo ali založimo.

NEDELJA – Dan mlade Lune na 16. stopinji leva. Nov lunarni mesec, nova energija, tokrat ognjena in stabilna, po zaslugi znamenja leva. Kaj se nam obeta? Močno dogajanje s poudarjeno željo po dosežkih in priznanju, velike akcije, a ne brezglave. Ker se mlaj dobro povezuje z Merkurjem, bodo načrti jasni, konkretni in realni, saj na srečo že izveneva, separira aspekt mlaja z Uranom, prav veliko sprememb ne bo udejanjil, prinese pa lahko veliko nemira in stresa. Vztrajajte na začrtanem in rezultati zagotovo ne izostanejo.

Toliko za danes, imejte zanimiv počitniški teden, s počitnicami ali brez.

Navedeni zapis je splošen, veljaven za celotno populacijo, če pa imate v rojstni karti enake postavitve, kot se nam obetajo v tem tednu, pa bo za vas dogajanje malce bolj intenzivno, morda stresno.

Odvisno od vsakega posameznika, od vsake rojstne astrološke karte.

Je še nimate? Potem pa vabljeni na astrološki posvet, kjer se spoznate s svojimi potenciali in slabostmi, predvsem pa dobite usmeritve za 1 leto, kako najbolje, najuspešneje in varno živeti v tem času.

Mejte se, Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?