V PRIČAKOVANJU VOLITEV IN NOVE SEZONE MRKOV

KAKO SE BOMO TOKRAT ODLOČILI?

PONEDELJEK – 18.04.2022, zadnji dan praznikov bodo dopoldan prevladovale še kar umirjen energije, kolikor so lahko z Luno v škorpijonu. Merkur je dopoldan glavni akter, tako se nam obeta prijetna, zanimiva in dinamična komunikacija – odlično za druženja in kofetkanja. Težavnejše postane pozno popoldan, zgolj kratkotrajna motnja –  pojavijo se težke misli – neprizanesljivi in trmasti se umaknimo v svojo družbo, morda na sprehod. Sledi prijetnejši večer, polni novih idej in optimizma preživimo zadnje praznične ure.

TOREK – 19.04.2022, jutranje in dopoldanske energije prvega delovnega dneva bodo stresne in zaletave. Stopimo korak nazaj, preštejmo do deset in šele nato se aktivirajmo. A na srečo je Luna že v znamenju optimističnega strelca, »pišmeuharsko razpoložena«, da bomo lažje preživeli torek.

SREDA – 20.04.2022, danes Sonce prestopi že v drugo znamenje pomladi, v znamenje bika.. Prihaja vrhunec pomladi in najlepši mesec maj ( je reklo Sonce v znamenju bika). Uživali bomo življenje, umirjeni se bomo predajali zemeljskim užitkom, se znali predajati delu in veselju. Povsem drugačne energije, kot v zgodnji pomladi. Zaletavost popusti, vse se umiri. Ne verjamete? Opazujte petje ptic v zgodnjem jutru, veliko manj so strastne kot v marcu in aprilu.

ČETRTEK – 21.04.2022, Luna že navsezgodaj prestopi v hladnega in ambicioznega kozoroga, a se skozi dan harmonično povezuje s Soncem in Marsom. Nam pa se obeta umirjen dan, ko bomo usklajeni s seboj, a z dovolj energije opravili z dnevnimi izzivi. Dan kot nalašč za delo, urejanje zadev in načrtovanje.

PETEK – 22.04.2022, še se nadaljujejo stabilne energije preteklega dneva, delavna in ambiciozna Luna v kozorogu se lepo povezuje s preostalimi planeti in nam prinaša priložnosti za dobro načrtovanje, spremembe in odlično komunikacijo ob podpori dobre intuicije.

SOBOTA – 23.04.2022, pred nami je malce nemiren dan zadnjega krajca, energije se umirjajo in se pripravljamo na mlado Luno, na nov lunarni cikel, ki bo izredno močna lunacija – sončev mrk. Še teden dni nas loči, da zaključimo vse kar je še za zaključiti, pa ne le zaostanke zadnjih dni, vse kar ostaja odprto od decembra. Razmislite kam ste v tem času vlagali energijo oziroma kam vas je nezavedno pritegnilo – katera življenjska področja so stopila v ospredje in kaj vam je uspelo razrešiti.

NEDELJA – 24.04.2022, volilni dan in kot nalašč Luna v vodnarju( da jim ni kakšen astrolog pomagal pri izbiri datuma, a je slabo izbral). Energije vodnarja nas vlečejo v razmišljanja o osebni ujetosti ali pomanjkanju svobode in hkrati o nekih višjih, skupnih ciljih. Pa jih sploh imamo? Planetarna dogajanja nam ne bodo prav v veliko pomoč – celodnevni vpliv Merkurja in Saturna v dinamične kvadratu blokira razmišljanja in prinaša pesimizem,  edini aspekt Lune skozi dan je kvadrat Urana –  nemir in nenadejane spremembe, tako ne bodite presenečeni, če na volišču obkrožite drugega kandidata, kot ste se odločili že poprej. Previdno.

TUKAJ SE PRIJAVITE NA ASTROLOŠKI POSVET https://center-m.si/kategorija-izdelka/posveti/

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.


POSEBNA PONUBDA V APRILU

POVSEM NOV PROGRAM – kombinacija HIPNOZE in Bachovih cvetnih esenc – UČINKOVITA oblika razstrupljanja, ker vse začne in konča v našem UMU in ne v prebavilih, krvnem obtoku,…

HIPNOTIČNO TRANSFORMATIVNI DETOX NEUSTREZNIH PREPRIČANJ

PREDSTAVITEV PROGRAMA