Veliki jesenski horoskop za sončeva znamenja

VELIKI JESENSKI HOROSKOP

OVEN – Vsa ta čustva in vsa prizadevanja za povezovanje z drugimi, je pretežko breme za vas. Ne znajdete se in ne uspe vam, pa čeprav vse sile usmerjate v to. Čustva pač niso vaša močnejša plat. Ne prepoznate namigov, še manj manipulacij, še o tistem kar vam direktno povedo dvomite. Nekako bo treba preživeti zgodnjo jesen, od novembra dalje bo veliko lažje, saj bodo odpadle vse dileme in obzirnost.

BIK – Ni in ni miru, pošteno ste že izžeti in utrujeni od vsakodnevnih sprememb in nestabilnosti. Če ste odkriti, sami si nalagate neizvedljivo, kasneje obupujete, odpovedujete in si premislite. Neizmerno si prizadevate za lepoto odnosov, a ne gre in ne gre, na eni strani gradite, na drugi podirate, enostavno ne morete iz svoje kože. Težaven čas vse do 10. oktobra, ko se povrne optimizem. Do takrat pa se posvetite delu, odnose boste urejali kasneje.

DVOJČKA – Malce upočasnjeno delovanje vas opominja, da se še zadnjič letos približuje vzratna pot, da uredite vse zamujeno, zaostalo in nedovršeno na področju odnosov. Zavedate se pomena revizije, to čutite kot življenjsko poslanstvo. Pomagajte šibkejšim, izogibajte se manipulacij in jim ohranite dostojanstvo. Čustva vam ne bodo v podporo, opirajte se na svoj razum.

RAK  – Malce energično in zagnano začenjate letošnjo jesen. Pa boste kos vsemu? Poiščite drugo mnenje in podporo v izvorni družini, na partnerja ne računajte, saj  je preveč zavarovan v sebe, da bi dojel vaše potrebe. Spremembe in odločitve za novo so vam v jeseni pisane na kožo. Če najemate kredite, bo to pravi čas in preudarno boste porabili denar.

LEV – Trenutno ste tako uglajeni in prijetni, da vas okolica več ne prepoznava. Pozabili ste na oder in soje žarometov, več vam pomeni harmonija in potrebe drugih. Področje komunikacije je trenutno vaš joker, morda se odločite za nakup novega avtomobila ali pa končno uredite odnose v svoji okolici. Prepoznali boste moč povezovanja, sinergijo, kar zaradi pretirane individualnosti občutite le redko.

DEVICA – Tudi skromna device se vsake toliko vpraša – kolikšna je moja cena, moja vrednost? Vsak ima svojo ceno in znamenje device se uvršča na spodnjo mejo. V preveliki vnemi po izboljšanju sveta in pomoči drugim, pozabi na sebe in svoje delo. Od torka dalje se vse skupaj malce ustavi in dovolj bo časa za analiziranje in vračanje v preteklost. Tako kot vedno se zanašajte na svoje sposobnosti, drugi vam ne bodo znali in mogli svetovati, tudi najbližji ne.

TEHTNICA – Vsak pride kdaj na vrsto in tokrat je vaš čas. V svojem znamenju gostite kar tri osebne planete – Sonce, Marsa in Merkurja. Že res, da prvima dvema malce pešajo moči, a komunikacija je tokrat vaš adut. Spravljivi, tolerantni in pozorni do vseh, ste zaželeni povsod. Delovno področje vas še malce bega, ne najdete in ne najdete ravnovesja, poslušajte partnerja, ki vas tokrat zares razume, še več, čuti z vami.

ŠKORPIJON – Kako vam gre na živce tole »cincanje« in usklajevanje. Nič vam ni jasno in ne veste kje ste izgubili fokus in odločnost. Ena sama uvidevnost in potrpljenje vas je.  Bolj ko si prizadevate, manj zmorete in udejanjite. Ste ujeti in nemočni, prepustite se vsakdanji rutini in počakajte na boljše čase. Zagotovo pridejo s koncem oktobra.

STRELEC –  Ne gre in ne gre iz cone udobja. Zaman je načrtovanje in želja po novem in drugačnem, ko pa je v poznanem in starem, tako varno in prijetno, pa čeprav ni vedno vse prav. A zamahnete z roko in mislite, bo že. Malce previdnosti ne bo odveč. Popazite na finance, ne zapravljajte, pa če si še tako želite nekaj novega, verjetno nepotrebnega, za kar pa imate odlične argumente, da je nakup neodložljiv, vprašanje preživetja. Pa je res? Ne, le zaslepljeni ste.

KOZOROG – Veliko novega ste si obetali od lanskega prehoda vašega vladarja v znamenje vodnarja, a od tega je bilo bolj malo. Celo poletje ste premlevali stare, že večkrat predelane zgodbe, brez novih rešitev. Končno zaveje nov veter po 10.oktobru in dovolite si vsaj kakšno majhno spremembo. Zavestno stopite v to, obrestovalo sevam bo na financah in samozavesti. Le ne razmišljajte predolgo.

VODNAR – Malce ste še ujeti v preteklosti, kar ni prav pogosto pri vas, a so na obzorju že novi časi, bolj skladni z vami.  Morda se odločite za pot v tujino, morda se pravkar odločate za kakšno izobraževanje, karkoli od tega vam bo dobro in dolgoročno obrestovalo. Pa malo na finance popazite, pa če se vam zdijo projekti še kako mogoči in izvedljivi. Ne bo šlo, ni prave presoje. Sami ne sprejemajte finančnih odločitev.

RIBI – Pravkar ste gostili zadnjo poletno polno Luno v povezavi z Neptunom, povsem po vaše – umaknjeno, na trenutke utrujeno. Lepo vam gre v ljubezni, morda za vaš okus na trenutke preveč strastno, saj ste vajeni bolj subtilnih čustev, večjega razpona. A vaša trenutna privlačnost in karizmatičnost povsem očara vašega partnerja.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?